Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Mostly in my mind
Кой номер е панталонът?

# 481
# 482
За високи дебеланки - тези дънки са хубави и като модел, и като материя, и като цвят. Тесни са, но не са скини като клин, ами съвсем прилично стоят. Обаче нямат никакви извивки горе, талията е права и широка колкото ханша. Също така са леко плитки отзад, а за едри жени това не е удачно. Не бях купувала от НМ дънки от 90 лв (намалени на 35 бяха), но не намирам на пръв поглед да са мнооого по-различни от тези на 35 лв. Обещанието за shaping... ми те и джегингсите, дето ги купих за по 24 лв на намаление оформят, защото са силно ластични и стягат. Както и да е, общо взето ми харесват и ще си ги нося.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0624257030.html

# 483
  • Mostly in my mind
Ако ми дадеш размери и ми паснат, мога да ги взема. Ако искаш и на лично. Simple Smile

# 484
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0898894003.html
Тези са хубави, давам положителен отзив. Отговарят на номера си, ние взехме размер по-големи заради пухкав крак и дебели чорапи, отпред на пръстите си има 1-2 см луфт при нас, така че , който е с тънък крак, да си вземе точния номер. Излязоха ми 43 лв.
Има ли някакви новости-оферти, кодове, бях на дистанционно обучение и някак НМ ми избяга от полезрението....

ПП Тези пердета някой взимал ли ги е? Елегантни ли са или материята е по-грубичка? Моля за мнение, съвет.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0820699001.html

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 09:55 от *Камея

# 485
  • Mostly in my mind
Камея, аз взех наскоро пердетата. Даже са същият цвят. На мен лично ми харесват. Не бих казала точно, че елегантно стоят, по-скоро бохо стил са.
Ето една снимка, дано добиеш представа. Аз взех два комплекта, общо 4 пердета, да стоят на плухи. Едните са благодарение на една съфорумка.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 12:25 от Лолита

# 486
Аз имам код -15% за това, че съм пазарувала на Черен петък - важи за поръчка над 60лв.
За сега нищо ново не съм си харесала.

# 487
Благодаря, придобих представа, но , както и очаквах, когато се постне линк и е на изчерпване продуктът, вероятността някой да прочете /види отговора преди мен и да ми изкупи пердетата... е голяма. Вече няма пердета, а към тях бяха сложила в кошницата едни кодове, които сега не мога да приложа. / при моя лаптоп, като не се затвори стр., кодовете си стоят дълго и се губят чак когато артикулът се изчерпи./ Следващия път ще задам въпроси на лични съоб.

# 488
Ако искам да сменя размер, трябва да върна, да изчакам парите по сметка и да поръчам пак ли? Ползвала съм кода за 10% и един от върнати дрехи. Доставката и връщането пишеше, че са безплатни.

# 489
Изчезват...да.
Забелязах го и аз отдавня това.
За това показвам чак като дойде нещото...

Ако искам да сменя размер, трябва да върна, да изчакам парите по сметка и да поръчам пак ли? Ползвала съм кода за 10% и един от върнати дрехи. Доставката и връщането пишеше, че са безплатни.

Може и сега да поръчаш. Утре да мърнеш. Двете нямат общо . Въведи си б.сметка за връщането на парите.
До 30 мин. може да откажеш поръчка по телефона.

# 490
  • Mostly in my mind
Ужас, Камея.  Може би и аз трябваше да ти отговоря на лично. Sad

# 491
  • Варна
Е стига де, ще кажеш че всички пазаруващи четат тази тема. Една бройка може да се изчерпи винаги, изчезвали са и неща, които не съм коментирала тук. Докато се начудя вече ги няма. Ами много хора гледат сайта, не сме само ние.

# 492
Ти си качвай каквото си харесала...Joy
Стига не стига...има нещо.
Никого не карам аз нищо да прави....

# 493
Бях си сложила дългуч и код талон за върнат текстил, стояха две седмици в страницата-незатворена. Лаптопът го изключвам, но ми се възстановява сесията при вкл. Пробвах и на финализиране на пор., кодовете си стояха, не изчезваха, макар че дългучът е само за 10 дни. Но когато се изчерпи продукт и няма друг в кошницата, ми се губят и кодовете. Иначе относно пердетата - 2 месеца им се чудех, не за друго, а защото ми се виждаха скъпи, също и това, че щеше да се наложи да взимам 2 комплекта, значи два профила, два дългуча, два талона от текстил... Над 100 лева на финала. Помня, че Лоли беше дала отзиви за пердета, но не знаех дали да са същите като моите избрани. Всъщност, исках да разбера кои са нейните, че да взема същите.  Гледам сега в Любими - нещата, които преди десетина дни тук - в темата, похвалих, са изчерпани, а бяха с доста бройки. Темите се четат, похвалените неща се изперпват.
   Много хора четат, но не пишат и не споделят, само смучат информация.

# 494
Виж в икея за пердета...

Общи условия

Активация на акаунт