Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 279
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Няма опци за връщане в магазин.

# 556
Няма опци за връщане в магазин.

Благодаря, объркала съм се явно. Simple Smile

# 557
Има ли някакви действащи кодове?

# 558
FRIDAY15 дава 15 % намаление при поръчка над 60 лв на ненамалени артикули;
ваучер за върнати дрехи;
код при абониране за бюлетин.

# 559
Здравей, може ли мнение за панталона и кой размер си поръча? Лесно ли се обува с тоя ластик? Гледам отзивите, че е умален.
И според мен е леко умален, но съм доволна, защото често са ми широки в ханша. Номер 36 поръчах. Изглежда ще се мачка лесно.
Ако не те затруднявам, може ли ширина в кръста и ханша, и до колко се разтяга? Благодаря.

# 560
  • Пловдив
Яко са натоварени всички куриери, не успях да получа подаръка си за РД вчера. В проследяването пише: неуспешен опит за доставка – Върната от куриер в офис, поради неуспешен опит за доставка (Отсъствие на получател), а това не е вярно. Никой не ме  е потърсил, дори аз звънях да питам какво се случва. Пратката от петък е в Пловдив...

# 561
Едно питане - в мейла пиши така:

ПОРЪЧКАТА ВИ Е ИЗПРАТЕНА!
Благодарим Ви, че пазарувахте в H&M.
Спецификацията на покупката е приложена в PDF формат.
Ако искате да върнете артикули в магазин на H&M, просто донесете бележката за доставка с баркода (принтирана на хартиен носител или като файл на телефона) заедно с артикула(ите), кой(и)то искате да върнете в магазина. Моля, покажете на касата файла от Вашия смартфон.

Някой пробвал ли го е? И изобщо магазините работят ли?

# 562
  • Варна
Няколко поста по-нагоре беше отговорено - няма опция за връщане в магазин. Тоя мейл преди месец и кусур им го докладвах и пратих да си го коригират, явно е много трудно и продължават да го пращат.

# 563
Спарки, няма все още връщане в магазин.

# 564
  • София
Яко са натоварени всички куриери, не успях да получа подаръка си за РД вчера. В проследяването пише: неуспешен опит за доставка – Върната от куриер в офис, поради неуспешен опит за доставка (Отсъствие на получател), а това не е вярно. Никой не ме  е потърсил, дори аз звънях да питам какво се случва. Пратката от петък е в Пловдив...
Така пишат, да...

# 565
На мен пък ми се обаждаха от Еконт за пратката от сайбъра да ме питат искам ли да я взема от офис, заради натовареност на куриерите и от там си я взех после без такса пренасочване - но това беше миналата седмица.

# 566
  • София
На мен ми звъняха да ми се извинят, че няма да дойде на определения ден и да я очаквам със сигурност на следващия. Познайте дали дойде, защо губят и моето и тяхното време в напразни обещания, не знам.

# 567
Ако имате наблизо офис питайте за вариант да я вземете от там, може да е по-добре отколкото да чакате куриер, който се бави.

# 568
Ако не те затруднявам, може ли ширина в кръста и ханша, и до колко се разтяга? Благодаря.
Да, разбира се. При талия - 35 см, при ханш - 44 см. Съвсем леко е разтеглив, качеството на шевовете на ластика отстрани не е много добро.

# 569
Да, аз по телефона на куриера си му казвам да ми я остави в офис. Няма такса пренасочване, вероятно защото посочвам най-близкия офис.
Да ви попитам направих поръчка преди 2 часа вече, но освен, че ми дръпнаха пари от картата, нямам нито имейл с потвърждение, нито поръчката ми я има в профила. Помня, че преди имаше хора, които се оплакваха от същото. Какво ще се случи, ще се появи ли в профила ми след време или просто да си чакам смс от Еконт?

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 11:28 от blackstreet

Общи условия

Активация на акаунт