Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 262
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, някоя от Вас поръчвала ли е от този модел поли, достатъчно дълга ли е и как е като прозрачност?
Предполагам си отговаря размера, поне в отзивите е така.

# 586
Поръчвала съм тази, цената е такава, защото беше много намалена, не знам моделът дали е съвсем същия. Нормално къса е, 3-4 пръста над коляното на жена, висока 163 см. Прозрачност на дънков плат не знам може ли да има. И си отговаря на размера.

# 587
На мен защо не ми зарежда HM057 ..Sad
И на мен на единия профил не реагира. Но на другия и FRIDAY15, и HM057 хванаха на една поръчка, ама защо ли... Пак поръчах 🤐

И аз получих риза само с пластмасовото, висящо на текстилния етикет на врата, но хартиеният беше забоден с карфица до него.

Благодаря! Възползвах се от двата кода. Въобще нямаше да се сетя. Този път поръчах само за мен и малкия. Само ненамалени трябваше, нали?

# 588
Ами вероятно. Не знам колко процента намаляват, моите и двете неща бяха на редовни цени и отстъпката ми е 50 лв., което си е добре!

# 589
Поръчвала съм тази, цената е такава, защото беше много намалена, не знам моделът дали е съвсем същия. Нормално къса е, 3-4 пръста над коляното на жена, висока 163 см. Прозрачност на дънков плат не знам може ли да има. И си отговаря на размера.

Тази и аз я вземах, беше ми огромна и я върнах.
Но моделът е друг определено.

# 590
Пробвах с една детска рокличка, само днешното намаление хваща, не ми се съчетава с FRIDAY15.

# 591
За FRIDAY15 трябва поръчка над 60 лева. Пробвайте с  HM057.

# 592
Пуснах две роклички за децата. С HM057 ми излезе супер цена.

# 593
За FRIDAY15 трябва поръчка над 60 лева. Пробвайте с  HM057.
Не е заради 60 лв , просто не хваща и -20% и този код. Поне при мен.

# 594
Някой знае ли дали членската карта важи в България?

# 595
НМ057 хваща и намалени артикули. Направих една поръчка само с намалени неща и ги намали още. За първи път поръчах два размера от един и същи панталон и ще задържа този, който стои по- добре. Нямаше отзиви в българския сайт, аз чета отзивите в UK сайта, там обичайно има много и твърдяха, че е много уголемен, да видим.

# 596
Само вчера ли е ставало с кода, сега пробвам с намалени ( на деня с 20%)и ненамалени и не става... 😕

# 597
Аз днес поръчах с кода и стана.

Колкото до дължината на панталоните,  в момента излиза мода на дългите крачоли и скоро всички ще ги влачим по улиците 😀,  няма да има вече голи глезени.

# 598
  • Варна
Колкото до дължината на панталоните,  в момента излиза мода на дългите крачоли и скоро всички ще ги влачим по улиците 😀,  няма да има вече голи глезени.
Оууу, а дано Mr. Green

# 599
  • София
Само вчера ли е ставало с кода, сега пробвам с намалени ( на деня с 20%)и ненамалени и не става... 😕
И при мен вчера стана, но само в един профил. Бяха ми изпратили кода само на този имейл. Днес реших да поръчам още нещо, но не хвана. Пробвах и в трите профила и накрая направих нов, че поне още 10% да добавя.

Общи условия

Активация на акаунт