Пазаруване от НМ, тема 46

• 45 423
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Не ми дойде вчера поръчката, а в профилът ми пише, че е доставена в Еконт още рано сутринта.
Чантата е малка сравнително, ама не толкова съвсем мисля. Четох мнения в другите сайтове (държави) доволни са, ама на някои материята (кожата не им много харесва) Не знам каква е, но може за официален случай да се ползва и като портмоне широко (не помня как се казваха тези чанти) Може да събере най-необходимото-портмоне, телефон, цигари, ключове.. това ми е достатъчно. Не е от най-малките със сигурност. Като кликнеш на номера и в Гугъл имаше май снимки на жени с тази чанта, не е зле за тази цена. Но това е мое мнение де. Има и 2 дръжки махащи се, варианти много . Аз съм висока сравнително и пак няма да ми се губи си мисля, а за по-нежни дами ще е супер. Някой беше я купил си мисля лятото, ама не знам дали сподели как е и не помня кой беше. И на мен ми излезна 17 лв. Доста широка е 25см не е малко, височина 13см не е много, но достатъчно, а 4см дълбочина е точно на портмене и цигари ширината, че и по-малки са. Не е чанта торба де, ама..ми не знам, аз я поръчах, дано е добре.То едно мижаво портмоне е над 10лв.... това ми се видя добре за чанта и цена.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 11:08 от Анонимен

# 676
Магазинът на Витошка дали работи в момента?

# 677
  • Sofia
Магазинът на Витошка дали работи в момента?
Работи. Имаше доста хора и нищо интересно.

# 678
Препоръчайте малък килим, който да се пере

# 679
Искахме кодове и хоп ето ни още един!!

# 680
Здравейте, отдавна пазарувам от h&m и онлайн и от физическите им магазини, доволна съм от дрехите и аксесоарите и повечето неща си ги купувам намалени. Днес си поръчах два чифта дънки с 15% намаление което си тече в сайта, опитах се да приложа кода HM057, но не ми се получи, после изчетох коментарите, че не се прилага при вече намалени стоки, но и на 15% съм доволна. Бях пазарувала и на черен петък и ми изпратиха имейл с код за 15% намаление и го използвах, мисля че е време да поспра малко, че като видя намаление  и не мога да устоя Grinning

# 681
Току що пуснах един суичър с НМ057+още 15 % днешното намаление.

# 682
Белия ли? Simple Smile

# 683
Не, струва ми се много дебел. Не вирея с чак толкова дебели дрехи. Ето този взех

# 684
# 685
Аз си поръчах тези: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0572998007.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0572998001.html
напоследък много ми харесват този тип (по-свободните), иначе до сега бях на вълна накъсани Grinning

# 686
Ей, пак се връща старата мода. Simple Smile
Точно такива имах преди 20 години, даже и същия цвят.

# 687
  • Mostly in my mind
Те затова ги водят ретро сигурно. Цветът имам предвид. И на мен ми харесват такива по-широчки, но не съм се сдобила още с такъв модел. Чудя се ще улуча ли номера.

# 688
  • Sofia
Аз харесвам mom loose-fit, понеже са ми удобни. С малка талия съм и по-широк ханш. В последно време много ретро модели се появиха. Не харесвам твърдия, нееластичен деним, а почти няма модел, който да ми стои добре и да не е от такъв плат.
Хепи, килими нямам у нас, но много харесвам памучните им килимчета и сигурно лесно се поддържат.

# 689
Памучните килимчета се перат в пералня.
Моето е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт