колко кг средно се свалят при нормално раждане?

• 19 154
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Зависи колко килограма си наддала по време на бременността. Доколкото съм чувала от различни мами, а и съдейки по себе си, аз свалих 7 кг веднага след раждането, като бях качила 23 кг. Скоро - след около 2-3 месеца свалих и останалите без диети. А относно пиенето на вода веднага след раждането, свекърва ми ми беше казала да не пия, защото така коремът се прибирал много трудно след това. Аз обаче не съм съгласна с това. Зависи от човека. Аз пих сок веднага след като родих, но по малко. Просто ако поемеш по-голямо количество течност наведнъж, по-трудно ще се възприеме от организма, защото при раждането рязко се обезводняваш и затова рязкото набавяне на течности не е препоръчително.

# 46
Качих 18 по време на бремеността, свалих 9 по време на раждането. 6 месеца по-късно си бях почти на старите кила. А сега понапълнях пак, ама как и защо не знам. newsm78

# 47
Аз по време на бременността качих 11 кг,2 седммици след като родих бях свалила 8.Бебка се роди 3550 гр.Сега 2 месеца по-късно съм си същата.

# 48
Аз в болницата свалих 8 кг. и след като родих пих много вода и сок.

# 49
Аз се върнах от болница -7кг. Вода и сокове пиех много, уж за стимулиране на лактацията, нямам спомен да са ми забранявали. Може би се имат предвид онези часове, в които все още си в залата и те наблюдават след раждането. Само че тогава аз нищо не съм искала ни да пия, ни да ям.

# 50
  • София
Аз свалих 10 кг newsm78 мисля, че се стресирах от престоя в болницата ....все пак родих преждевременно и бебка беше 2 кг.
Иначе качих 20 кг. Embarassed

# 51
качих общо 20 кг.10 свалих с раждането,после още 4 от само себе си и остават още 6. Sad

# 52
  • София
Аз свалих 9 за трите дни в родилното и в следващите 3 седмици още 6 кг. После продължих да свалям от самосебе си, но по-бавно - заради кърменето. Бях качила 23 сега ми остават още 4.

# 53
Бях качила 20 кг.Като се прибрах от болницата бях -6,после свалих бързо още 8,сега имам едни 6кг.,които не мърдат  Twisted Evil Но сега кърмя и не си давам много зор  Peace

# 54
честит празник на малката ЕМА!
да ти е жива и здрава и все такава красавица!  bouquet

# 55
аз родих нормално ,а в 9-тия месец бях 88кг!сега съм 52кг.

# 56
Индивидуално е. Аз свалих само 5 кг при раждането.

# 57
Ами аз свалих около 10кг в родилното,но стоях цяла седмица и почти не съм яла, то при тия буламачи, дето ги даваха..!

# 58
Кчих 20. Пт болницата се прибрах -10.. и до там.. Тия 10 има да си ги влааача  Rolling Eyes

# 59
аз свалих първо 6, след 2-3 седмици още 2 - та 8.

Общи условия

Активация на акаунт