Отговори
# 105
Възхитително е как лети времето според Айшето...

Сутринта взимат проекта, след обяд чертежите са готови, привечер Ефе за секунди променя чертежите(сякаш сменя точка със запетайка, за миг) и само за разкош в това време и дундуркат малкия Серканчо...

Това е точно за един ден - съдя по облеклото на Еда...

Успяха да ремонтират покрив в къща, в която подготвят и провеждат вечеринка и този покрив успя на рухне точно на вечеринката...

И великата PR-ка точно тази вечер имаша работа извън града...

Потресаваща производителност в южната ни съседка...

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:51 от Gugutka52

# 106
Добро утро, мили съфорумки! Толкова сте добри в разследването ,че за мен остава само удоволствието да Ви чета и да Ви се радвам!!!
    Днес ще се заема с моята "любимка" Селин Акман, по думите на Серкан "най- добрият PR", според мен -друг път.Тази умница довлече Ефе в холдинга.Още когато научи за стореното от нея, Бей ефенди някакси много кротко реагира на действията ѝ . В миналия 16 епизод, тя с половин уста се извини ,че проблемите с Ефе са по нейна вина, той пак -тих и кротък.Снощи дойде да каже ,че медиите са раздухали случилото се- е...ти ПР-ката , е...ти чудото.За 17 епизода аз не видях нито едно нейно професионално действие наживо,т.е тя лично да излезе и да защити Арт Лайф или холдинга или поне да направи някаква организация,освен да набута някой пред микрофоните- я Енгин ,я Еда.
     За случилото се със Серкан ще кажа така- няма начин да няма начин.Той е перфекционист и ще разбере ,кой му игра немци в тил.Надявам се  Еда да бъде до него, с другото той ще справи.Дано да разбере и какви мушоци са Селин и Феро.
   Хубавото на Серкан и Еда е, че въпреки раздялата, те не престанаха да общуват по някакъв начин помежду си, дали чрез заяждане и подмятане на приказки,няма значение, но това според мен намали първоначалното напрежение.
  Приятен ден!:rose:

ПП Ако и този път Перушана  не се докаже нагледно професионално,ще я скубя перо по перо.Satisfied

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 10:19 от Mery18

# 107
  • Кърджали
Това с изпращането може да се проследи. Нали после за да върне преработения  проект на компютъра на Серкан ще трябва да го прати пак. И ще има две копия... Така е лесно да се хване..

# 108
Рейтингът:
 Totalde 4.49 reytingle 9,
AB'de 4 reytingle 7,
ABC'de 4.39 reytingle yine 9.

# 109
  • Пришълец
В Тотала леко се е повишил. Като цяло бива...

# 110
Коментарите са добри. Трето място и стабилно 4 Simple Smile Първият и вторият трудно ще ги бутнем ...
Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Скрит текст:
1. #KuruluşOsman 10.30/7.90/9.77
2. #Sadakatsiz 9.28/11.85/11.89
3. #SenÇalKapımı 4.49/4.01/4.39
4.  #DoğduğunEvKaderindir 4.45/3.84/4.63
5. #BenimAdımMelek 4.34/3.61/4.51
6 .  #ŞerefSözü 1.78/0.58/1.12

Тук малко изоставаме

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:33 от mi_si

# 111
# 112
  • Пришълец
Намерили сме си златната среда и то в сряда Sweat Smile

Лелее, колко са бързи с превода тази седмица, серията явно е била интересна щом хората са се лишили от сън.Sweat Smile

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:43 от Маргарита Н.

# 113
В соц. мрежи не могат ни мръдна - Бетон сме Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Според мен този рейтинг трябва да важи, все пак са важни феновете, не какво мислят 2000 човека, някои от които може да е корумпиран Simple Smile

# 114
  • Кърджали
Тия цифри продължават да не ми говорят нищо на мен, но ако не ни застрашава опасност, добре ...

Още превод...

Малко живо нещо /minicik yasayan bir sey /
Скрит текст:
Еда: От както дойдохме спи. Много е сладък, така хубаво мирише
Аслъ: Много ти благодаря, Еда. Благодарение на теб ще успея да поспя
Еда: Не се тревожете, камерата ще е включена . Довиждане !
Аслъ: Довиждане!
Еда: Сладичък Серкан….Голям да пораснеш.Никой да не се съмнява в обичта ти.Никой да не те лишава от  обич.
Серкан: И да..Какво ще правим сега

Еда: Какво правиш?
Серкан: Какво означава какво правя
Еда: Бъди тих, ще се събуди

Серкан: Защо, кажи ми защо поиска да вземеш бебето. Каква е тази мисъл? Чуждо бебе в къщата ни…в моята къща..
Еда: Какво да направя Серкан?!
Серкан: Какво означава какво да направя? Например,Еда,  можеше да не го взимаш
Еда:  Точно това ли ще обсъждаме сега..
Серкан: Няма значение, и без това ще се събуди сега
Еда: Няма нужда да стоиш толкова далеч.Може да се доближиш, не хапе… Какво толкова като се събуди.Ако се събуди, ще му дадеш млякото например
Серкан: Аз ще му дам?
Еда: Да…
Аз да му дам?! Никога нямада го направя! Никога! Повърна върху мен
Еда: В крайна сметка  ще му дадеш мляко…
Серкан: Еда,в крайна сметка,  това е малко, живо нещо. Има малка уста, с малко гърло през което идея си нямам какво минава…Няма да го пипам, няма да рискувам.това е невъзможно
Еда: Какъв риск?
Серкан: Как така какъв риск?
Еда: Ти сериозно ли се страхуваш от това малко нещо?Малко бебе е това ….

Серкан: Ето, видя ли, събуди се

Еда: Събуди се .Здравей…Ела, ела
Серкан: Не..
Еда : Ела…
Серкан: Еда…
Еда: Докато аз му приготвя млякото ти ще го наглеждаш
Серкан: Еда, това е сериозна отговорност  за мен
Еда: Ела тук, аз отивам да му приготвя млякото, а ти ще го наглеждаш
Серкан: Еда…Еда. Аз съм архитект, не бавачка
Еда: Ще се оправиш, ще го наглеждашВземи го
Серкан: Ама това така… Живо човече
Еда: Аз му приготвям храната и се връщам…
Серкан: Какво да правя? Какво да го правя?Какво мога да направя
Серкан: Говори му нещо…Успокой го, говори му. Ще му приготвя  храната и се връщам, стига вече…
Серкан: Телефона ми звъни, вземи си го
Еда: Лейла ти се обажда…После ще и звъннеш…Връщам се веднага
Серкан:Ти знаеш ли какъв щастлив малък Серкан си..От всичките Серкановци на света си най-големия късметлия. Защо ли? Защото цял ден си в прегръдките на Еда Йълдъз…Шттттт….Добре,виж какво има тук…Да си поговорим за архитектура… Да започнем от самото начало..Древен Рим…

Айдан: Видях колата на Серкан, сигурна съм
Сейфи: Може да не иска да го притесняват..Пак ще ни хване..
Айдан: Аз съм майка му…Аааааа, донесъл е бебето

/Серкан вътре изнася лекция по архитектура , ама слабо се чува и нищо не му схващам но не е важно… На бебе да говориш за архитектура, ах Серкан Болат../

Айдан: ай, говори нещо на бебето---Какво толкова му разказва?
Сейхи: Може би му разказва за баба си…Хайде г-жо Айдан, да изчезваме преди да ни е видял…

Ти знаеш ли какъв щастлив малък Серкан си..От всичките Серкановци на света си най-големия късметлия. Защо ли? Защото цял ден си в прегръдките на Еда Йълдъз....
До къде да я докара...От бебе да ревнува Робот Болат...

# 115
Тия цифри продължават да не ми говорят нищо на мен, но ако не ни застрашава опасност, добре ...

Още превод...

Малко живо нещо /minicik yasayan bir sey /
Скрит текст:
Еда: От както дойдохме спи. Много е сладък, така хубаво мирише
Аслъ: Много ти благодаря, Еда. Благодарение на теб ще успея да поспя
Еда: Не се тревожете, камерата ще е включена . Довиждане !
Аслъ: Довиждане!
Еда: Сладичък Серкан….Голям да пораснеш.Никой да не се съмнява в обичта ти.Никой да не те лишава от  обич.
Серкан: И да..Какво ще правим сега

Еда: Какво правиш?
Серкан: Какво означава какво правя
Еда: Бъди тих, ще се събуди

Серкан: Защо, кажи ми защо поиска да вземеш бебето. Каква е тази мисъл? Чуждо бебе в къщата ни…в моята къща..
Еда: Какво да направя Серкан?!
Серкан: Какво означава какво да направя? Например,Еда,  можеше да не го взимаш
Еда:  Точно това ли ще обсъждаме сега..
Серкан: Няма значение, и без това ще се събуди сега
Еда: Няма нужда да стоиш толкова далеч.Може да се доближиш, не хапе… Какво толкова като се събуди.Ако се събуди, ще му дадеш млякото например
Серкан: Аз ще му дам?
Еда: Да…
Аз да му дам?! Никога нямада го направя! Никога! Повърна върху мен
Еда: В крайна сметка  ще му дадеш мляко…
Серкан: Еда,в крайна сметка,  това е малко, живо нещо. Има малка уста, с малко гърло през което идея си нямам какво минава…Няма да го пипам, няма да рискувам.това е невъзможно
Еда: Какъв риск?
Серкан: Как така какъв риск?
Еда: Ти сериозно ли се страхуваш от това малко нещо?Малко бебе е това ….

Серкан: Ето, видя ли, събуди се

Еда: Събуди се .Здравей…Ела, ела
Серкан: Не..
Еда : Ела…
Серкан: Еда…
Еда: Докато аз му приготвя млякото ти ще го наглеждаш
Серкан: Еда, това е сериозна отговорност  за мен
Еда: Ела тук, аз отивам да му приготвя млякото, а ти ще го наглеждаш
Серкан: Еда…Еда. Аз съм архитект, не бавачка
Еда: Ще се оправиш, ще го наглеждашВземи го
Серкан: Ама това така… Живо човече
Еда: Аз му приготвям храната и се връщам…
Серкан: Какво да правя? Какво да го правя?Какво мога да направя
Серкан: Говори му нещо…Успокой го, говори му. Ще му приготвя  храната и се връщам, стига вече…
Серкан: Телефона ми звъни, вземи си го
Еда: Лейла ти се обажда…После ще и звъннеш…Връщам се веднага
Серкан:Ти знаеш ли какъв щастлив малък Серкан си..От всичките Серкановци на света си най-големия късметлия. Защо ли? Защото цял ден си в прегръдките на Еда Йълдъз…Шттттт….Добре,виж какво има тук…Да си поговорим за архитектура… Да започнем от самото начало..Древен Рим…

Айдан: Видях колата на Серкан, сигурна съм
Сейфи: Може да не иска да го притесняват..Пак ще ни хване..
Айдан: Аз съм майка му…Аааааа, донесъл е бебето

/Серкан вътре изнася лекция по архитектура , ама слабо се чува и нищо не му схващам но не е важно… На бебе да говориш за архитектура, ах Серкан Болат../

Айдан: ай, говори нещо на бебето---Какво толкова му разказва?
Сейхи: Може би му разказва за баба си…Хайде г-жо Айдан, да изчезваме преди да ни е видял…

Ти знаеш ли какъв щастлив малък Серкан си..От всичките Серкановци на света си най-големия късметлия. Защо ли? Защото цял ден си в прегръдките на Еда Йълдъз....
До къде да я докара...От бебе да ревнува Робот Болат...

Алекс, страхотна си Hug Flowers Hibiscus

# 116
Добро утро ето ги рейтингите

# 117
  • София
Добро утро, момичета! Изчетох ви на един дъх. Първото нещо, като се събудя, е да отворя темата. След това влизам в Инстаграм и проверявам страницата на сериала. Преди ви четях с кафето, сега с отварянето на очите ми, още в леглото. Joy Като чета преводите на Алекс, се доубеждавам колко забавен е бил епизодът. Благодаря ти отново, мила, за целия труд да ни превеждаш. Chocolate Bar Знам, че ти доставя удоволствие и все пак. Hug Според мен Серкан ще бъде чудесен баща. Да, оувърпротектед и доста сприхав, ще има страшно смешни ситуации покрай действителна бременност на Еда и отглеждане на дете, но съм сигурна, че бащиният му инстинкт ще проговори. Дано е в сметките на Айше да ни покаже такова развитие. Simple Smile Много искам да се събират вече. Във финалната сцена вчера, когато Еда хвана лицето му и погледите им... си помислих колко много ми липсват двамата като двойка! От друга страна, много ми харесват всички тези ситуации, които се случват около тях от няколко епизода насам. И все пак... най-любими си ми остават онези моменти в къщата на Серкан, когато й подари звездата. Онези влюбени погледни, нежни докосвания, неприкрити усмивки. Как ще ликувам, когато най-после чуем “обичам те” и от двамата, когато се съберат, когато отново работят за миник Серкан (разбирате ме какво имам предвид Joy). Бях обещала да не си развалям хубавото настроение и да не говоря повече за рейтинга. Но не ме свърта. Наистина не разбирам тези цифри и начина, по който ги определят. Филмът ни е страшно харесван и гледан. Дори в Турция не знам колко точно е харесван, защото показателите се определят от много малка бройка хора на фона на цяла Турция. Не е нормално подобно оценяване да влияе и определя какво ще се излъчва и какво не. Както и да е... Ще се опитам да не го мисля повече и да приема, че не сме застрашени, защото сме толкова харесвани по света, че телевизията ще си избие парите с продажбите на сериала в чужбина. Просто ме е яд, че рейтингът ни е 4, заслужаваме повече. И ние феновете, и целият екип. Продължавам да стискам палци за едни твърди 5%, пък ще видим. Усмихнат ден ви желая! Yellow Heart

# 118
  • Кърджали
Бърборанка, колкото и да ги харесвам с остроумните им престрелки, и на мен ми липсват нежните им мигове... сега се разтапям само като видя как я гледа Серкан, хем ми става тъжно... Та и аз нямам търпение да се гушнат като хората ....

Още малко превод искате ли? Както подкарах, зялата серия ще преведа, ама то всичко е готино... Нарочно превежадам така като са качени по сцени в youtube , да е по-лесон за ориентиране

Чичо ли ще ставам /Amca mi oluyorum/
Скрит текст:
Серкан: Недей , не прави така
Енгин: Само с мен не свикнаха, виждаш ли
Серкан: Ти не свикваш с тях
Енгин: Дойдох бързо бързо като ме повика.То моето си беше направо бягство….Не питай, голяма беля има на главата ми… Ама, остави, забрави аз мен сега..Какво става, братле, каква е темата?
Серкан: Много сериозна. Наистина много сериозна.Затова на никой няма да казваш
Енгин: Каква е тази заповед сега… На кого ще кажа, Боже, Боже
Серкан: На кого ли
Енгин: На кого
Серкан: ПърълV.Ердем,Ердем…Няма да казваш
Енгин: Добре, обещавам, няма да казвам
Серкан: Добре…Ще полудея ако не  споделя , затова казвам…Еда..Еда…Не съм сигурен, разбираш ли,не съм съвсем сигурен…
Енгин: Да…
Серкан: Но..според мен е бременна?
Енгин: Какво ? Боже!!!
Серкан: Тихо бе човек..тя е тук,тук..
Енгин: Чичо ли ще ставам аз, чичо ли ще ставам? Ах, какво сладко дете ще е , такова с пълни бузки… Ах, милото … Дано не вземе твоя характер. Добре на вид да прилича  бива, ама ако се метне по характер на теб седем поколения ще страдаме от това… Наистина!
Серкан : Вай бе…Какъв невероятен приятел си бил…..Това пък какво е? И остави сега това,знаеш какво е положението ми с Еда нали..Сериозно, с Еда може да се каже, че почти не си говорим. Да ти напомня, разделихме се..това онова.
Енгин: Сега…и това го има вярно..Може пък по този повод да си проговорите
Серкан: Още не съм сигурен…Кое как да говоря с нея
Еда: Мда, говорим за Еда.. Може и да не ти каже
Серкан: Добре, но ако не е..Ако не е ..как…Разбираш ли ме?
Енгин: Братче, нямаш избор, ще я попиташ някак си.. Това е сериозна тема..Длъжен си да поговориш
Любимата ми реплика от серията :  Дано не вземе твоя характер. Добре на вид да прилича  бива, ама ако се метне по характер на теб седем поколения ще страдаме от това… Наистина!... Повече ме разсмя и от иначе любимото ми определение „Малко живо нещо“

Забавната истина /Komik gercekler/

Скрит текст:
Eда: Скицирах идея за градината, искаш ли да погледнеш
Серкан:  Кога успя да скицираш
Еда: Докато си играехме на килима…
Серкан: Преди да погледна, искаш ли да хапнеш нещо?
Еда: Не.Не съм гладна
Серкан: Мъничко?
Еда: Не..
Серкан: Изобщо ли? А удобно ли ти е?
Еда: Удобно ми е… Старите ти мебели
Серкан: Добре. Добре, да погледна…Може ли да взема молива? Така, знаеш , в градината има наклон. Тази част според мен се е получила добре.. А тази част заради наклона няма а стане в ляво. Но забелязала си празнотата в края. Ако тази хубава част я преместим отзад, ще се получи много приятно…
Еда: Добре.Тук
Серкан: Сега, аз разбирам какво си скицирала. Но Кафезчиолу може и да не разберат. Затова според мен трябва да го направиш по-детайлно. Знаеш, двойката обича цветята. И ти обичаш цветята....
Еда: Да добавя цветя, добре
Серкан: Да…Добре върви…
Еда: Ти какво правиш
Серкан: Ами…Аз.. мисля да правя някои неща по покрива..Има пмалък проблем в една чалка част на покрива.Ако измисля нещо хубаво, интересно
Еда: Серкан! Не ти..Помислих че малкият Серкан се е събудил…
Серкан: Не…Май беше чайка навън…Може ли да те попитам нещо…Защо помагаш на непозната двойка?
Еда: Защо питаш?
Серкан: Става въпрос за бебе, и аз не разбирам как може такава голяма отговорност…
Еда: Знам че не ме разбираш. Знам че никога не ме разбираш..
Серкан: Не исках да кажа това. Разбирам те..Само..
Еда: И по-рано го говорихме. Каза че това ми държание те подлудява
Серкан: Сега май ти не ме разбираш
Еда: Аз съм такава Серкан!Аз  съм таква, това съм..Защо млъкна? Хайде, както в миналото, кажи пак нещо умно, което да ме накара да замълча?
Серкан: Може би не искам да мълчиш. Може би искам да говориш
Еда: Искаш да говоря… И какво да си говоря с теб отново?
Серкан: Няма ли нещо, което да искаш да ми кажеш?
Еда: Има толкова много неща, които искам да ти кажа, че мога да говоря безкрайно. Но нямам толкова време
Серкан: Добре..Но няма ли поне едно нещо
Еда: Няма, Серкан
Серкан: Няма ли
Еда: Няма
Серкан: Няма
Еда: Аз дойдох при теб открито, такава каквато съм. Обикнах те такъв какъвто си..Дадох ти сърцето си… А ти..
Серкан: Аз…Аз никога не съм искал да те нараня
Еда:Виж..Ти ми каза да не ровичкам.Според мен ти не ровичкай. Остави ме на мира!

Аслъ: Еда
Еда: Здравейте!Добре дошли
Аслъ: Добре заварили
Емре: Малкото ми момче… Не може да ви се отблагодарим за тези няколко часа, които ни подарихте
Серкан:  Няма нищо
Аслъ: Наистина, от месеци за първи спах като хората и се събудих затъжена за сина си . Межу другото, Емре разбра за новото ни бебе
Еда: Казахте ли му? Честито!
Аслъ и Емре: Благодарим
Серкан : Какво?Ново бебе? Не това?Ново бебе? Къде е ?
Аслъ: Тук
Серкан : Вътре във вас..
Аслъ: Да
Серкан :Аааааа.. Бременна сте
Аслъ : Да….
Емре: Второ
Серкан: Второ…/към Еда/Ти си добре…Ааааа..Ти си добре, Вие сте бременна..Хаха, добре ,разбрах…вие…Ти си добре. Вие сте бременна..НаистинаЕмре бей….
Еда: Ти вземи да млъкнеш вече…
Серкан: ти си добре…
Емре: Пожелаваме ви и на вас, между другото
Аслъ: Аааа, вие зедно ли сте
Серкан : Такова..
Еда : Не сме..Не сме и нищо няма да бъдем..Не може и да бъдем..той дори не ми е шеф..
Емре: Тоест…
Серкан:Тоест..както виждате..
Емре: Между другото, чакаме ви на утрешното парти целия екип
Серкан: Задължително ще дойдем
Аслъ: Тогава утре ще се видим.. Още веднъж ви благодаря
Серкан: За нищо…  Много е сладък…

Равносметка за бременността /Hamilelik hesabi/
Скрит текст:
Еда: що за човек си ти?
Серкан: Моля?
Еда: Държеше се толкова внимателно с мен цял ден само защото си мислеше че съм бременна ли?
Серкан:Гадеше ти се…
Еда: Гадеше ми се само, Серкан…само ми се гадеше..Да ме беше попитал…
Серкан: Опитах се да те попитам..Опитах да попитам
Еда: Един въпрос, просто един въпрос..
Серкан: Да
Еда: Не можеш един въпрос да зададеш, а си мислил да ставаш баща ли
Серкан: Ти ми каза че нямаш време,не ми ли каза
Еда: Какво е това внимание
Серкан: Какво
Еда: как не разбрах…Цял ден само питаш ще ядеш ли, носиш ми плодове, ядки..
Серкан: Я, можеше да носиш един малък Болат
Еда: Ама няма…Не се притеснявай, няма
Серкан: Не сме сигурни още
Еда: Само ми се гадеше, понякога се случва  на хората
Серкан: Не е само това..Лейля ми каза – станала си чувствителна към миризми
Еда: Е от това си се усъмнил и нищо не ми казаДа ме беше попитал
Серкан: Попитах…
Еда: Може да си сигурен, видях че от теб няма да стане баща . Дори не докосна бебето
Серкан: Не го докоснах ли
Еда: Да
Серкан: Цял ден се разхождах с повръщаното от малкият Серкан
Еда: Изтича в банята да го изчистиш, подиграваш ли ми се
Серкан: Все пак беше върху мен… Ида ти кажа, Малкият Серкан сегае по-добър архитект и от Ердем…Благодарение на мен
Еда: Казвам ти че не го докосна дори
Серкан: Докоснах малкият Серкан
Еда: Стига вече
Серкан: Къде отиваш
Еда: какво ти пука?
Серкан: Къде отиваш?
Еда: Какво ти пука?
Серкан: Не..Еда…Успокой се малко…Еда..

Еда: Г-жо Айдан
Айдан: Еда, уплаши ме! Тръгваш ли си
Еда:Мислех че представата ви за страх се е променила след малкият Серкан, но…
Айдан: това съвпадение на имената ме уби

Еда: Пригответе се, утре ще дойда с  изненада за вас
Айдан: Еда, няма нужда, наистина.Не мога да поискам вече такова нещо от теб
Еса: Вие може и да не може да поискате, но аз искам…Затова помислете си за нещото, което най-много ви се прави навън. Ще се видим утре
Айдан: Какво искаше да каже
Сейфи: Говорим за Еда, пълна е със изненади
Айдан: Толкова много неща има, които искам да правя навън…
сейфи: Да влизаме, ще измръзнете

# 119
Хареса ми епизодът вчера Heart Даже малко кратичък ми се стори. Едни 10-15 мин. допълнително щяха да ни дойдат много добре Nerd Ако трябва да обобщя видяното в едно изречение >> хахо-хихо и с номера на Ефе накрая стана тихо <<

Бол, бол Еда и Серкан имаше, както обичам аз Heart Бебе-темата беше много умело вплетена от Айшето. Посмяхме се от сърце Satisfied Хвалà на Керем за всчики физиономи, мимики, движения. Много голям е! Ханденцето си я обичам на общо основание Kissing Face

Алптекин не се появи в този епизод, но очаквам след инцидента с покрива да се активизира. Дано да се включи адекватно и този път наистина да намери път към Серкан.

Ако се замислим, Ефе влезе в холдинга, когато Алптекин още го оглавяваше, а Серкан си беше изцяло в Арт лайф, затова и обяснението на Ефе, че е избрал Серкан персонално си беше опашата лъжа, но още не мога да разбера какво цели, т.е. каква точно е поръчката, която изпълнява - да превземе холдинга, да отмъсти на сем. Болат, да сдобри Еда и баба ѝ - какво?!

Серкан със сигурност ще разследва случая, но само с помощта на Алптекин може да сглоби голямата картина, защото към момента дори не може да предположи, че Ефе знае за инцидента от миналото...

Готина хрумка беше спорът за кучето на Селин и Ферит - Чиркин или Грозньо Stuck Out Tongue Closed Eyes. Видяхме макар и за кратко и любимеца ми Сириус Heart

Линията Пъръл-Енгин-новата секретарка също беше забавна. Лейла и Ердем - на ниво, както винаги.

В сцената с VR очилата, които Еда донесе на Айдан направо виждах Неслихан Йелдан. Тя много обича Лондон и съвсем скоро беше писала  колко ѝ липсва, така че още положителни точки натрупаха с вплитането на тази идея.

Малко разхвърляно се изказах, но по време на работа - толкова Wink После ще се допълвам. Прекрасен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт