Отговори
# 90
Мерси за преводите и разясненията. Heartpulse
Мен още ме държи яда за Серкан от снощи.  Rage

Какво излиза, че Ферит, Селин и тайният партньор на Ефе са знаели, че Ефе крои нещо срещу Серкан, но не знаят какво?
А и кой може да предположи, че човек може да изложи умишлено живота на приятелите си, или принципно живота на човек в опасност? А тези хора са му приятели, Ефе ги доведе, вината няма да падне върху Ефе.... той го премислил това.
Може би само тайният инвеститор знае за пряката намеса.

Никой не е видял, че Ефе вижда скиците на принтера и тайно прави поправки от компютъра на Серкан....

Ефе съсипва домът на приятелите си и реномето на АртЛайф и Серкан.

Серкан няма как да докаже, че вината не е в него, защото грешката е в чертежите.
Серкан вижда, че грешката е в чертежите черно на бяло, той лично ги прави, лично се зае... няма как да прехвърли вината на друг.

Екипът му Ердем, Лейля също почват да се съмняват.
Енгин, търси оправдания, извинява грешката на Серкан - че това е резултат от претоварване, мисълта за Еда и бременността.

Аз не виждам изход от тази ситуация. Sob Ефе никога не би си признал, а и защо да го прави SobSob
Не знам какво печели, какъв урок по доверие даде на Серкан? Rolling Eyes
Дано само Серкан да не почне да му се доверява повече Hands Pray Но факт Серкан загуби увереност в себе си. Scream Ефе без да искат помощта му съсипа един ремонт, ако Серкан му повери работа, като нищо да съсипе проекти за милиони и Холдингът е загубен. Cold Sweat
Ефе досега само показа, че иска да се меси в работата, но с добро ли, с лошо ли - не беше ясно. Thinking Единственият резултат на негови действия показа лоши намерения. Sob

Когато случаят със стипендията на Еда излезе, Серкан поне знаеше, че финансовият директор е виновен и разрови случаят докрай, откри други пропуснати грешки и накрая го уволни.
Отне близо 3 епизода. Той май тогава се сети, като видя, че финансовият директор поздрави шофьорът на Каан и навърза нещата.

Сега обаче не виждам изход, няма решение. Дано някой, някъде дочуе или види нещо... Нямам надежда.

* абе тази бебе-камера - записва ли картина?, или записва само звук? и пази ли записи? Накъде беше насочена? Опитвам се да се хвана като удавник за сламка?

Въпреки, че дори и да пази записи, кой би предположил, че Ефе прави корекции по чертежите на Серкан? Може да си проверява пощата? Във всеки случай приятелите му по-скоро биха обвинили Серкан за невнимание.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 07:26 от kukli4ka456

# 91
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Simple Smile

# 92
  • Варна
Добро утро момичета. Вече си мисля, че съм чисто луда.Със ставането и първата ми работа е да отворя нашата тема. Сериите ги гледам по не знам си колко пъти, клипчета в youtube. Не бях гледала филм с Керем до сега, за което съжалявам. Страшно магнетичен, пресъздава всичко така, че на моменти и аз забравям, че е филм. Изгледах и 'В очакване на слънцето' на един дъх, с кратки почивки за сън Satisfied
За серията снощи имам само едно притеснение. Серкан да не реши да обвини Еда, че му пречи да работи и е допуснал заради нея грешка. Пак ще навлезем в тежки драми.
А Айфер и Айдан какви бяха смешни, но не знам дали обърнахте внимание до какво заключение стигнаха, че двамата Еда и Серкан си отиват, като двойка.Smile
За съжаление ви оставям, че работата ме зове. Хубав и усмихнат ден и до довечера.

Ах този поглед на Керем, сигурно си мисли за мен...Cupid

# 93
  • Кърджали
Този проблем би могъл този път да се разреши само със случайно дочува е на нещо. Ама то...
Мисля си дали Велин няма да се сети за разговора си с Ефе... Но тя па каквато е патица на моменти ще застане и ще пит Ефе гти ли направи нещо... Щото нали ако попитат Ефе той ще си признае, да бе.. Ако каже за този разговор на Серкан, има по-голям шанс той да включи иначе големия си разум и да го  разкрие... Ама дори и на Серкан няма да мй мине през акъла, че един от големите акционери ще саботира така... Грешката ще си остане да се води на Серкан, което вече доста разклати увереността му. Направо ми иде и аз като Керем да кажа сега едно f. ck...
Снощи ми се стори че Ефе съжали за направеното, ама късно е... Може би след много време ще си признае, но вече няма да има смисъл. Сега па ако си седне на д-то и помогне за оправянето на поразиите, които сам натвори, не само че ще се измъкне ами  и ще спечели обичта на екипа. А вече не искам да го обичат, черен ми е вече...

# 94
Скрит текст:
Добро утро момичета. Вече си мисля, че съм чисто луда.Със ставането и първата ми работа е да отворя нашата тема. Сериите ги гледам по не знам си колко пъти, клипчета в youtube. Не бях гледала филм с Керем до сега, за което съжалявам. Страшно магнетичен, пресъздава всичко така, че на моменти и аз забравям, че е филм. Изгледах и 'В очакване на слънцето' на един дъх, с кратки почивки за сън Satisfied
За серията снощи имам само едно притеснение. Серкан да не реши да обвини Еда, че му пречи да работи и е допуснал заради нея грешка. Пак ще навлезем в тежки драми.
А Айфер и Айдан какви бяха смешни, но не знам дали обърнахте внимание до какво заключение стигнаха, че двамата Еда и Серкан си отиват, като двойка.Smile
За съжаление ви оставям, че работата ме зове. Хубав и усмихнат ден и до довечера.

[i
Скрит текст:
mg]//cdn.bg-mamma.com/KIpP/T0JmI.jpg[/img]

Ах този поглед на Керем, сигурно си мисли за мен...Cupid
.......и не само ....."Тия всички са луди  и то ......НЕЛЕЧИМО !!!!!!!

# 95
Добро утро , момичета....до сега само ви четях и исках да ви благодаря , че внасяте такова настроение и уют във всеки мой ден!Благодаря на всички ви ! Няма да коментирам снощната серия ще я изчакам с превод за анализ но исках да споделя впечатленията си от книгата която Серкан чете .Не се сдържах намерих я ,купих я и сега чета...изненадана съм колко е актуална , харизматична и завладяваща както и самите ни герои в сериала! Страхотен избор на сценаристката! Нямам търпение да стигна до откъсите които чете Серкан! Прекрасен слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

# 96
И Айдан и Айфер са виновни. Ако не се бяха появили, Серкан нямаше да се разсея и да допусне Ефе да ровичка в компютъра.
Някой видя ли го?

# 97
Заметка на Кукличка: * абе тази бебе-камера - записва ли картина?, или записва само звук? и пази ли записи? Накъде беше насочена? Опитвам се да се хвана като удавник за сламка?

И аз се зачудих защо сложиха камера, че все в легълцето ще бъде бебето?!?, без да ми минава през ума горната мисъл.

А нали все си казваме, че при Айше Кутлу нищо не е случайно...

# 98
  • Пришълец
Ех, нямате настигане!:)) След всички положителни коментари по епизода, които прочетох сме в очакване на приличен рейтинг. Party

Диди, Flowers Tulip

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 08:59 от Маргарита Н.

# 99
Селин не можа да си надскочи болното его , продаде  акциите си на"най-подходящия "човек -при все ,че Серкан ги искаше ..... Струва ми се ,че  и Емре  е вътре в играта , но в основата може и да  е Каан .Мрази  от години Серкан и има да отмъщава .

# 100
Добро утро, момичета! И при мен вече стана навик с отварянето на очите да отварям и темата ни Blush
Идвам да ви поздравя с един доооста успешен фотошоп:

И един доста по-неуспешен Joy Обърнете внимание на дрехите на Серкан. Излезе ми като проверявах дали случайно не са качили фраг Joy

# 101
Добро утро Simple Smile
Аз си мисля, че Ефе нямаше време да сменя чертежи в компютъра на Серкан у дома му. Според мен той там само се ориентира в проекта за къщата. Иначе нямаше да му се налага да влиза в стаята за принтиране. Така че изход има.

# 102
Добро утро Simple Smile
Аз си мисля, че Ефе нямаше време да сменя чертежи в компютъра на Серкан у дома му. Според мен той там само се ориентира в проекта за къщата. Иначе нямаше да му се налага да влиза в стаята за принтиране. Така че изход има.

Възможно е да ги е пратил на неговата си поща и от там вече корекции.За да си  свърши работата му трябваше ,бръкване " в компа на Серкан  и той го направи  под носа му . Не може да му се отрече тази смелост ,макар и доста подла .
Ще се изясни "грешката " на Серкан ,но на всички  нервите  ще се опнат  до  скъсване.....

# 103
  • Кърджали
Идваммм с превод на сцената Отиват си . В youtube e Birbirine yakisiyorlar

Скрит текст:
Серкан: Добре, сега ви изпращам мейла.Ето  пристигат плодовете, орехите и смокините.Готово!
Еда: И аз ще поработя
Серкан : Аха
Еда: Трябва да поработя. Ще оригнеш ли бебето?
Серкан: Моля?!
Еда: Ще го оригнеш ли?
Серкан: Серкан? Серканн Болат?!
Еда: Ееее
Серкан: Архитект Серкан Болат? Не бавачката Серкан, архитект…
Еда: Серкан, няма да правиш нищо кой знае какво. Ще го вземеш и по гръбчето леко туп туп туп
Серкан: Ами ако направя пляс пляс пляс, какво ще стане…
Еда: Ще го направиш!
Серкан: Няма
Еда: Защо само защото аз съм жена всичката такава работа остава за мен. Ще го направиш!
Серкан: Жена ми…Какво общо сега? Аз не знам как да оригна бебе, и не искам да го правя
Еда: Ще се научиш!
Серкан: Еда, да не беше искала бебето! Аз не го исках, ти го поиска.. Толкова е просто
Еда: Това е просто бебе
Ефе: Здравейте! Вие сте заприличали на семейна двойка!
Серкан: Ефе?
Ефе: Донесох ти някои документи от Кафезчиоули, може да искаш да ги видиш

Серкан: Мерси
Ефе: Еда, дай ми го
Еда: Сигурен ли си?
Ефе: Сигурен съм, спокойно. В Мардин имам толкова племеници, че вече не мога да ги преоброя. Имам опит, дай ми го
Еда: Ох, много си мил.Ето вземи и това
Серкан: Много си бил мил….
Еда:Ето…Леко…
Серкан: Ако цялата работа било в едно милване, и ание можеше да се справиме… Ако искаш, не се затруднявай, може да го взема…
Еда: Можеше да се оправим ли?От сутринта насам правиш и невъзможното само и само да не докоснеш детето…
Серкан: Повърна върху мен, забеляза, нали.. Как бива така, хем го бях взел..
Ефе: Такова, Емре се обади, започнали сте ремонта..
Серкан: Да, като казаха че е спешно, реших аз лично да се заема.
Ефе: Добре. Колко хубаво че в цялата си заетост може да се съсредоточиш…
Еда: И аз почна да поработя,ако Серкан благоволи да погледа бебето..
Ефе: Аз мога ли да помогна с нещо?
Серкан: Не…
Ефе: Не, наистина, ако поискате…
Серкан: Вярвай ми, наистина няма.
Ефе: Добре тогава
Еда: Аааа, оригна се…Чухте ли?
Ефе: Да
СеркнаН:Аа, колко хубаво…

Айфер: Оригна ли? Еда?
Айдан: Серкан?
Еда: Дааа, сега я втасахме…

Ефе: Да, аз да оставя бебето в леглото, бебето да не се уплаши….
Серкан: Моля те, сложи това на масата

Айдан: Значи, тук има едно бебе
Серкан: Да, мамо, има
Айфер: То не е ваше?
Еда: Не е, лельо, как да е наше? Не е
Айдан: Но се казва Серкан!Малкият Серкан
Серкан:Случайност
АйданТи не вярваш в случайности
Серкан: Да, мамо,както и да е, това е положението . В хола ми има бебе
Айфер: Нищо не разбрах…
Еда: Пфу, стига… Ако нямате други въпроси.
Айфер:Аз имам, аз имам , ела насам
Айдан: И аз имам
Айфер: Серкан ела насам..Ела ела, за секунда…

Айфер: Еда, бременна ли си
Айдан: Еда бременна ли е

Еда: Не
Серкан: Възможно е
Айфер: Сигурна ли си
Айдан: Сигурен ли си
Еда : Да
Серкан: Не

Айдан: а как ще бъдеш сигурен
Серкан: Ще я попитам
Айдан и Айфер: Да даде Бог и тези дни да видим
Айдан: Разбира се, не от Еда
Айфер: Разбира се, не със Серкан

Айдан: Едно бебе..Ах..
Айфер: Нали едно бебе
Серкан и Еда: Край с тази тема

Айфер: Уф, добре …

Еда: Боже, Боже, защо не си тръгват
Серкан: И аз не разбирам
Айфер: Само преди два дни тия нямаше ли взаимно да се удушат
Айдан: Даа… май…Ама си отиват

Еда: Защо така ни гледат?
Серкан: Боже, Боже…
Еда: За ръка ли се хванаха
Серкан : Да
Айфер: Е чак пък толкова..V

Айдан: На външен вид си отиват
Айфер: Как пък не
АйданНаправо не е възможно
Айфер : И според мен..
Айдан: Да не ти е вкъщата
Айфер: И да им е писано, да не се случва…

Серкан: Добре
Еда: Пак ли заспа ти, миличко…

Тъй като в тази сцена Ефе се добра до лаптопа на Серкан се загледах внимателно. Имаше достатъчно време да си поиграе на него със скиците. И захласнати по бебеприключението, никой не го забеляза че е седнал там и прави нещо... На него не му трябваше много време, той трябваше да направи лека, почти незабележима промяна, която просто да предизвика проблем, защото ако промяната е прекалено голяма, Серкан ще се усети.. Пфу значи

# 104
Цитат
Възможно е да ги е пратил на неговата си поща и от там вече корекции.За да си  свърши работата му трябваше ,бръкване " в компа на Серкан  и той го направи  под носа му . Не може да му се отрече тази смелост ,макар и доста подла .
Ще се изясни "грешката " на Серкан ,но на всички  нервите  ще се опнат  до  скъсване.....
Да, нещо такова ще е. То си трябва време да огледаш чертежа и да прецениш как и къде да навредиш - ефектно, но и с най-малко щети за собствениците и присъстващите на партито. Интересно, дали поръчителят му ще приеме баш този начин за дискредитиране на Серкан. Хеле като научи, че и Еда е била там.

Общи условия

Активация на акаунт