Отговори
# 75
П.С. Не знам дали аз съм пропуснала, но май не видях сцената, в която Еда е сложила ръце на корема си и Айдан я гледа през прозореца. Но може и да съм я изпуснала просто Grinning
По-скоро беше като миг тази сцена 🤭

# 76
Розичке ,  Flowers Hibiscus
Алекс, ali.yor Flowers Cherry Blossom
Комедията в епизода ми се отрази много добре, смях се от сърце, всички бяха блестящи. Айдан и Айфер създадоха много смях,получава им се, но на Неслихан и свалям шапка за играта. А, за Керем какво да кажа, велико е това момче, браво! Всяка ситуация я прави реална и забравям, че гледам измислена история.
Може ли Ханде да е толкова красива!? , да играе  чудесно и да ни радва така със своята Еда.
Как Серкан само оглеждаше Еда, все едно тя ще се промени за миг. Толкова много комични моменти имаше, покрай бебока и нереалтата бременност и накрая ни попариха, ах Ефе, недей така момче, лошотия такава. Все си мислех, че ще постъпи по джентълменско, дай урок на Серкан, но по елегантно, можеха да загинат хора.
Болно ми стана за Серкан, повярва, че е допуснал грешка, дано не се затвори в себе си и да се обвинява строго, а огледа отново чертежите и да види, че не всичко изглежда, като първоначалният му замисъл, Еда да е до него и да му вдъхне увереност, сила и любов.
Редактирам се :
Много ми допада двойката Ферит и Джерен.
Лека нощ момичета и благодоря за страхотната компания.
Отново благодаря, за възможността да разберем случващото се Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 23:57 от Ninika

# 77
Ефе си плю на кариерата и  авторитета  !

# 78
  • София
За пореден път - евала на монтажистите на фраговете!!! Как ни мЕтат по джанката всеки път. Шапка им свалям. Hands Metal

Утре най-после ще си изгледам и еп. 16 с превод. Очаква ме лежерен ден. Та ще имам време. Simple Smile

Доволна съм от днешния епизод. Ако ме питате защо - не мога да обясня, но съм обвзета от едни такива хубави, позитивни чувства. Та... мисля, че рейтингите утре ще ни зарадват. Предчувствам, че ще са в зелено със стрелкички нагоре за нас. Hands Muscle

Лягам си сега, защото съм много уморена. Желая ви розови сънища и до утре, къзлар!

# 79
Цитат
След този  инцидент Серкан няма да смекчи "тона" ,напротив,ще рови до  последно и ще е безпощаден.
Серкан няма да  отстъпи  от принципите си , а по отношение на баща си въобще . Да  прояви разбиране към Алптекин , означава да  оправдае себе си ....Хаир ! Олмаз !!!!
Изцяло съм съгласна със София. Hands Plus1 Не е възможно той, който има за базов принцип в работата си сигурността, да не тръгне да изяснява какво се е случило. Просто в момента беше афектиран. А и странното съвпадение със случката с баща му ще му подскаже, че има намеса в неговата работа. Ще ги навърже той нещата, още повече, че си има съмнения за Ефе. но началото го постави Еда, което е много важно за двамата. С думите й: "Аз знам, че ти не можеш да сбъркаш такова нещо".
Благодаря за преводите тази вечер и спокойна нощ, момичета. Flowers Rose

# 80
Привет и от мен прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Диди, благодаря за новата прекрасна къщичка. Аз ЗИ, DB и ВО толкова пъти ги превъртях, че съм ги научила наизуст вече Blush Сега поетапно и на Керем филмите ще науча. Като съм спала на времето из гъбите Stuck Out Tongue Winking Eye
Алекс, ali.yor, благодаря за преводите. Благодаря и на момичетата от ASKIM Sparkling Heart за преведената серия. Основно ви чета тези дни, че се боря с пневмония и темепература последната седмица, но не пропускам да си взема дозата от вас. Много добре ми се отразявате.
Серията беше забавна, като изключим финала. Керем прави невероятни физиономии. Много се смях. Сега да видим кой ще разкрие злосторника. Не съм много сигурна, но Ефе беше на компютъра в къщата на Серкан. Еда като говореше по телефона с тази Аслъ каза че камерата ще остане включена за бебето. Дали някой няма да види на записа какво се е случило. А в офиса няма начин да нямат камери и също да се види кой къде е бил. А Серкан не знам как ще си прости, че не е видял промяната в чертежите си. Той и без това е толкова критичен към себе си. Дано Еда успее да го помири с него самия. Има нужда от това. Жалко, Ефе постъпи много долно. Искаше ми се да се бори достойно. Честно, много ми се иска Еда да разбере че той е променил чертежите, а после и като разбере за връзката с бабането ще чакам фойерверки.
Добре дошли и на новите момичета. Blue Heart
Мили момичета, вие сте като терапия. Толкова се радвам, че го има това място на усмивки и спокойствие. Благодаря ви на всички Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 81
А в офиса няма начин да нямат камери и също да се види кой къде е бил. А Серкан не знам как ще си прости, че не е видял промяната в чертежите си.

И аз това си помислих... Няма ли в тоз офис камери?! Или просто Серкан все още не се е осъзнал, защото и за миг сигурно не би предположил, че причината е външна намеса, а не персонална негова грешка... Още повече, че не би се усъмнил в хората, с които работи в екип... Дано след като утихнат малко страстите и започне да мисли разумно и логично, с помощта на Еда, която да му върне вярата и надеждата в него самия, да открие кой е злосторникът....

# 82
  • София
blue` , пожелавам ти бързо оздравяване!

Много различен беше този епизод от всички, които до сега сме гледали, изпълнен с необичайни комични ситуации, някои от тях леко конфузни, интересни взаимоотношения между главните герои и пълна палитра от мимики и погледи! Но....както на всички вас и на мен ми остана леко горчив привкус от сцената с рухналия покрив! Отдавна пиша в темата, че очаквам появата на бабата на Еда и нейната намеса в холдинга, но винаги съм си представяла една почтена и коректна намеса! Действията на Ефе (с уговорката, че може зад гърба му да стои друг, а не бабата на Еда, защото ако в първия телефонен разговор, който ни показаха в еп. 13 говореше много официално с човека отсреща, то в еп. 17 разговора беше твърде приятелски) ме изненадаха крайно неприятно! Още повече действията му до този епизод подсказваха наблюдаване, прикритост, лицемерие и намерения за намеса в работата на холдинга, но не си представях такива груби и рискуващи живота на хората действия (вероятно самозаблуждаваща се, че толкова отрицателни герои в романтичните драми няма!)!  Изводът е, че той не само иска да унизи Серкан, а буквално да съсипе холдинга като го присвои! Изключително тежка битка ще трябва да води Серкан, но аз се надявам, че в крайна сметка победата ще бъде негова! И за запазването на холдинга, и за красивото сърце на Еда (въпреки всичките ми обструкции спрямо героя Серкан Болат!)! Gift Heart

Спокойни и красиви сънища момичета!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 05:30 от nrgmama

# 83
  • Кърджали
Малко превод....

Финала
Скрит текст:
Ердем: Какъв мрачен ден.И времето е лошо дори…
Лейля: Какви черни облаци висят над нас? Кога се е виждало в наш строеж да се обърка нещо?
Еда: За съжаление, винаги има първи път явно
Ердем: Кой знае, може да е било в момент на разсейване. Не знам, може да е бил уморен…
Еда: Може.Все пак сме хора…Където и да е проблема, Серкан ще го открие.
Лейля: Енгин проучи всичко основно. Сега да говори със Серкан, а ние по физиономиите им да се опитаме да гадаем какво става

Енгин: Братко, проверих всичко до дупка. Грешката идва от скиците.Сто на сто.
Серкан: Как е възможно такова нещо?
Енгин: Братле, нормално, случва се.И ти си човек.
Серкан: Не, не ,не може да се е случило. Не може да съм го допуснал.
Енгин: Серкан, сега си объркан.Историята с бременността на Еда, нормално….

Серкан /към Селин/: Моля те, дай ми добри новини
Селин: Не успях да предотвратя  да се появи в медиите.  Излезнаха вече заглавия че строеж на Артлайф има срутване.
Серкан: Какво срутване, какъв строеж. Падна част от покрив.Толкова…
Селин: Знаеш, преувеличават в новините.
Енгин: Добре, успокой се, ние се занимаваме…

Ердем: Значи и г-н Серкан можел да допусне грешка
Енгин: Веднага ми извикайте всеки строител работил по този проект! Веднага!

Емре: Много ни разочаровахте, г-н Серкан!
Серкан: Прав сте.. Извинявам се и на двама ви.
Съпругата: Всички бяхме в къщата, някой можеше да пострада

Серкан: ЗНам и повярвайте, за първи път ми се случва такова нещо
Ефе: Емре, от сутринта се опитвам да се свържа с вас.Моля ви, има обяснение за всичко.Аз ще дам това обяснение, наистина…Ще ви обясня всичко
Емре:Какво ще ми обясняваш, Ефе, за Бога! Всичко е ясно. След това не е възможно да работим с вас.Адвокатите ни ще се свържат с вас относно делото.
Ефе: Емре, не прибързвай, моля. Успокой се и после ще поговорим.Моля ви, какво дело
Емре: Съжалявам,Ефе
Серкан: Прав стеПравете каквото сметнете за добре за вас, наистина.
Емре: Съжалявам..

Еда : Серкан!
Серкан: Кажи, Еда, какво!
Еда: Ти не може да си направил такова нещо. Има някаква грешка!
Серкан: Моля те, излез!
Еда: Няма! Не искам да те оставя сам.
Серкан: Еда, моля те!ИЗлез!
Еда: Няма!Аз те познавам, ти не може да направиш такова нещо. Има грешка някъде, нещо е станало…
Серкан: Защо правиш това, Еда?
Еда: Защото ти вярвам, Серкан Болат!
Серкан: Значи вярваш в грешен човек
Еда= Не и по въпроса за архитектурата! Забрави ли, ти си един от най-добрите архитекти в света! Работиш по огромни проекти!Невъзможно е да си допуснал такава грешка!
Серкан: Аз съм един от най-добрите архитекти в света, така ли? Затова допуснах такава глупава, глупава грешка!Еда, моля те, излез! Разбра ли, излез!
Еда: Няма!
Серкан: Еда, аз допуснах грешка!Моля те, остави ме на мира!
Еда: Серкан!

Сцената с тренировките на момичетата и на Серкан
Скрит текст:
Фифи: Ляво, дясно, ляво, дясно .Здраво удряш!
Еда: Нямам друг изборИзползвам въображението си

Енгин: Да ти кажа, това момиче е ангел, братле, ангел.Толкова неща се случиха, а тя още се опитва да помогне на майка ти да излезе навън.

фифи: Ляво,… Умори ли се?
Еда: Не се изморих!Не се уморих. Аз съм глупачкаАз съм глупачка, кво му ходя по петите още. Напусна ме,, свърши, напусна ме. Край, забязвам ..Мразя го вече, Мразя го Серкан Болат!
Серкан: Енгин, я млъкни!
Енгин: Какво има толкова, братле!Момичето си живее живота.Опитва се да си подреди един живот без теб, нали и ти винаги искаше това…

Фифи: Дали не допуснахме грешка?
Джерен: Нали ти казах, Фифи, да излезем на разходка.Виж, момичето си излива целит гняв  сега..Но дали да не внимаваш малко, ще се контузиш
Еда: Още не се изтощих.Да знаете, в този офис всеки мъж е опасен. Ти ще стоиш далеч от Ердем, а ти – от Ферит! Много ще плачеш иначе
Джерен: Добре, Еда, но дали да не обсъждаме това по-късно и другаде … Да отидем ли да хапнем, много огладнях и се изморих. Хайде

Серкан: Разбираш ли, винаги е наоколо, ама винаги…
Енгин: Сякаш нещо ще се промени, ако излезе напълно от живота ти..
Серкан: Да ти кажа нищо няма да се промени. Махнах всичките и вещи от вкъщи, но все още я има навсякъде. Навсякъде

Фифи: Какво става
Джерен: Какво стана
Еда: Гади ми се
Джерен: Разбира се,че ще ти се гади, всчичките ти органи се разместиха…Да вървим, много съм гладна
Еда: Не.Продължаваме, хайде
Фифи: Еда, стига толкова, почини малко …Скапах се
Еда: Не може да спрем, няма да спираме
Джерен: Край

Енгин:Ах, Серкан, какво ще правим с теб и това ти състояние?

Ефе по телефона
Скрит текст:
Серкан ме е проучвал. Искал да разбере кой е тайнственият ми съдружник. Половината от акциите са мои, , но се държи сякаш само той управлява.Така…Затова ще му дам урок, да се научи да ми вярва.Не се тревожи, яко има нещо ,ще ти кажа.Добре, до скоро…

Пред офиса

Скрит текст:
Еда: Хайде де, вуйчо, поне до паркинга.Не мога да те оставя тук, ще се изложа./Вижда че Серкан спира с колата си/Браво вуйчо, отново ме изложи
Серкан: В погрешното платно си
Еда: Няма грешно за мен..Това е моята посока
Серкан: Така ли?
Ед: Какво да правя, Вуйчо не работи така лесно.. Так напряко успях да дйда
Серкан: Вуйчо по принцип не работи, Еда
Еда: Работи, нали дойдох до тук.
Серкан: Така ли
Еда :Аха
Серкан: Няма ли да даеш ключовете? Не се тревожи, няма да и навредят
Еда/ Не се знае от къде ще дойде вредата
Серкан:А, така ли? Ти ако се беше грижила по-добре нямаше да има проблем..
Еда: Последният урок, който може да ми дадеш ти.. /дава ключовете на момчето дето ги паркира/ Ако може да я запалиш, внимавай
Серкан : Заповядайте, госпожице Еда! Нищо няма да направи на колата ти

# 84
Здравейте, а този разговор превод дали има ?

https://www.youtube.com/channel/UC_o475bQjzx17732_6P5vdA

https://www.youtube.com/channel/UC_o475bQjzx17732_6P5vdA

# 85
  • Кърджали
Prinx, излиза ми направо канала на филма в youtube със всичките клипове Кажи кои по-точно...Стана късно, но утре сутринта ще преведа

Тъй и тъй гледам каквото пропуснах при излъчването, ето още малко
На съвещанието с това семейство…
Скрит текст:
Серкан /към Енгин и Пъръл/ Вие двамата кога смятате да ми кажете…:laughing:LaughingLaughing
Енгин: Дойдоха
Ефе: Заповядайте…Да ви запозная/ Емре и Аслъ,, Серкан, Енгин, Пъръл…
Аслъ:ААА, и синът ни се казва Серкан.Много харесваме това име
Серкан: Така ли?
Енгин: Ама че  късмет. Имаме си  Робот Серкан, вече и бебе Серкан ще си имаме..Страхотно!:laughing:
Серкан: Не е времето за това..
Емре: С Ефе сме приятели от университета. А с Вас, от години искаме да се запознаем, г-н Серкан!Много ми е приятно!
Серкан: И на мен, моля седнете
Емре: Аслъ, къде е Гьозде..Взе бебето и изчезна
Аслъ: Най-много на 3-4 метра се е отдалечила
Емре: Ти не и ли каза да  стои пред очите ни.Къде е това момиче
Аслъ: Не съм бавачка на Гьозде. Не стига че родих, ами и аз ли трябва да го пазя 24 чаас
Емре: Добре Аслъ. Ти продължавай тук, аз ще погледна..
Аслъ: Извинете го, синдром на след раждането изживява Емре
Пъръл: Няма нужда от извинения, ама това не беше ли нещо при жените?Аз ли грешно знам..V
Аслъ: Да, дори и това не ми дава право да изживея…
Ефе: Аслъ, ти ако искаш разкажи за проектите
Аслъ: Да, Серкн, знаете имаме много международни проекти по които искаме да работим с вас. Но хем за да се опознаем, хем и да е някакво начало искаме да ви възложим ремонта на семейната ни къща
Серкан: С удоволствие.Веднага ще уредим екип, който да започне
Аслъ: Май не успяхда изясня.Ние искаме Серкан Болат да се занимава с нас
Енгин: Разбира се, Серкан би се занимавал с удоволствие, но той предпочита повече по-сериозни неща от ремонти
Аслъ= Какво имате предвид под по-важни?Искаме Серкан Болат да ни обърне внимание.Защото големия спортен център в Лондон, хотела в Катар или …
Серкан: Г-жо Аслъ, добре ви разбрах.Не се тревожете, с удоволствие ще ви обърна внимание.
Аслъ: Ефе спомена за едно момиче
Ефе: Еда
Аслъ: Да, Еда
Серкан: Какво за Еда
Аслъ: Искаме да работи по пейзажа.Занимава се с цветя май, работи със страст изглежда
Серкан: Ефе?
Ефе: Разбира се, ако Еда иска, аз нямам нищо против
Аслъ: Защо да не иска?/неловко мълчание/ Тогава ако може да остана насаме със Серкан /още по-неловко мълчание/Часът му за хранене.Бебе Серкан
Пъпъл: Разбира се, че ви разбрахме така. Даже тъкмо щях да ви предложа да ви придружа до стаята да го накърмите

Серкан съобщава на Еда че ще работят пак зедно
Скрит текст:
Ще правим къщата на тази двойка /посмъртно не очаквайте да им напиша правилно фамилията/ - ти и аз.Така поиска Еф. Ако разбира се, не те притеснява.
Еда: Не ме притеснява. Все още не мога да избирам с кого да работя
Серкан: Добре, тогава през деня трябва да огледаме къщата

Еда: Добре, когато каже ще излезем
Серкан: Добре ли си
Еда: Добре съм, ще излезем…

Да тренираме заедно 23:45
Скрит текст:
Серкан: Готова ли си, да излизаме
Еда: Готва съм.Ах..
Серка: Какво става, заболя ли те нещо
Еда: Не, вчера тренирах кикбокс, навсякъде имам мускулна треска
Серкан: Кикбокс? А аз съм добър в бокса
Еда: Щеше да е чудно, ако не си
Серкан: Може някой ден да потренираме заедно.Ще може да ме удряш колкото ти се иска
Еда: Не, вчера достатъчно те пребих мислено..Благодаря!
Серкан: Тръгваме ли ? Отново ще работим заедно в този проект
Еда: Да, аз съм професионалист. Мога да се концентрирам в работата си. И ти направи така

# 86
  • София
Тъй като още будувам и сън не ме лови, изгледах някои от любимите ми сцени в Ютуб и след това се зачетох в коментарите под епизода от днес (вече вчера). Всички са страшно положителни. Аз поне не попаднах  на друго. Хвалят играта на Керем. Как играел само с поглед и мимика. Какъв прекрасен глас имал. Колко бил убедителен и как Серкан Болат оживявал всяка сряда. Хвалят сценария и талантливата Айше за орбатите, които ни поднася всеки път. Поздравяват я, че винаги успява да ни изненада. Отново се удивляват на невероятната химия между Керем и Ханде. Коментират, че станат ли двойка в реала, ще взривят нета и рейтингите на сериала ще ударят небесата. Масово твърдят, че това е любимият им епизод, че е имало от всичко. Че отдавна не са се смяли така. Че краят на епизода много ги е натъжил. Наистина страхотни и положителни отзиви. Много се радвам. Коментарите са основно на испански език, на английски, има също на арабски, руски и турски. Прекрасно е, че толкова много хора оценяват този проект! Най-много ми хареса следният коментар (директно го превеждам): “Не разбираме как рейтингът не е поне 8%, вижте какво става в Интернет. Вижте колко фенове има сериалът по света. Друг турски сериал в момента може ли да се похвали с такава фен база? Дано тази вечер са имали висок рейтинг. Заслужават го за целия труд, който полагат. Епизодът беше много добър. Любимият ми до момента.”

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 01:46 от Бърборанка с розови очила

# 87
  • Кърджали
Определено в тази серия Керем беше във вихъра си. С всяка серия, с всяка сцена все повече ми харесва този талант. Толкова е убедителен, аз съм човек, който като гледа нещо никога (или почти никога) не забравя, че просто гледа измислена история. Не задълбавам, не го мисля казвам "каквото е написал сценариста"... С при играта на Керем абсолютно забравям, че гледам човек който играе. Сякаш наблюдавам живота на някой истински, релен и то близх мой човек. Ей на, днес когато беше бесен от случилото се ми идеш с го орехюгърн, д ги успокоя. А по-рано в комедийна част така се забавлявах. Вече съм споделяла , мразя комедии, дразнят ме а тук се смях, забавлявах се. Особено на погледите на Серкан Болат. Посею се разтапях от погледите, с които гледаше към Еда. И накрая този гняв, само обвинение, болка...в тази серия мина буквално през всяка емоция и всяка беше убедителна....
И понеже нали тия дни гледам и другите му роли.. Ами и там успявам да забравя, че гледам измислен герой...

За серията по-подробно какво мисля ще пиша утре з като седна да я изгледам от началото до края...

# 88
Алекс, разговора  в къщата - след 1:05:25  - носи й нещо за ядене - смокини май каза, ама не ми изглеждат на смокини, така малко преди да се появи Ефе. 
Откъса е със заглавие  - Birbirlerine yakışıyorlar!
Ама ако го няма, хич не се тормози, че стана 100 часа.  Лека нощ засега и  специални  благодарности!

# 89
  • Кърджали
Утре сутринт, че вече си лягам. Набелязах си и разговора дето Серкан казва на Енгин з съмнението си че Еда е бременна. Енгин ме уби с това "Дано по характер не прилича на теб. На външен вид - бива, ама ако се метне натеб по характер - седем поколения ще страдаме от това"
И още една сцена ми хареса, където  Серкан и казва " трябваше ли да взимаш бебето в дома Ни, после веднага се поправя на дома ми

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 07:01 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт