Отговори
# 150
  • Монтана
Бърборанка, подкрепям Ви от цялата си душа и сърце в изчерпателния анализ на катарзиса, който Айше Кутлу е отредила на Серкан!...Много, много добре сте го написала, с удоволствие го прочетох! Благодаря Ви!
Само ще допълня, по-подходящ актьор от Керем Бюрсин на мога дори да си представя! Силен и голям, в този епизод разгърна целия арсенал на възможности и талант!Голям, голям Керем! Адмирации и поклон! Това момче има изключително бъдеще! И е страхотна гордост за турската киноиндустрия, дано да си дават сметка за това!

# 151
# 152
Бърборанке, Flowers Hibiscus много хубав пост HugKissing HeartHug А по отношение на коментарите из социалните мрежи - явно е, че този свят има нужда от повече любов, нежност и позитивни емоции. Особено в година като тази. Това е едно приятно бягство от всичко, което ни заобикаля. Дано продължи по-дълго и дано продуцентите да запазят точно тази позитивна идея, която ни приковава към мониторите всяка сряда. И с всеки фраг. Sunglasses

Изненадващо рано, но фрага е розов, хареса ми. Sparkling Heart Миси, май с теб коментирахме кашончето с нещата на Еда - прибрано е. Heart Exl Вече съм хепи. (До втория фраг)

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 19:21 от blue`

# 153
  • Кърджали
Този сериал показа, че не е нужно да е тежка драма, за да привлече вниманието. По принцип предпочитам драмите, но и те да са с мярка. А тук всичко е точно такова каквото човек иска да види. Добра история, герои, които знаят какво искат, нито едно от момичетата не е в историята просто защото търси своя принц на бял кон, героите са толкова добре изградени, отношенията между хората са такива, че да ти е приятно да гледаш.. За играта на актьорите дума не мога да кажа, как са ги подбирали, не знам, но за никой не може да кажеш " тия па какво търси тук". За играта на Керем, не само защото темата е за него, но напослек наистина не мога да намеря думи да го нахваля. Хваща ме яд, че толкова късно го открих за себе си, но както казват - по-добре късно, отколкото никога. От тук нататък съм му верен зрител, каквото и да играе.

# 154
  • София
Момичета, аз само да споделя, че съм на опашка на касата в Билла и гледам фрага, рева и гледам, хората сигурно за луда ме взеха...

# 155
# 156
  • Кърджали
Уау... Не мога да повярвам... Уау.. Този фраг ми напълни душата.
Еда наистина е фея...

# 157

Много прекрасни!

# 158
Подаръкът е при него... Явно е прибрал казана за боклук ... Обичам го този сериал ...

# 159
  • Монтана
Страхотен фраг! И аз го обичам този сериал! Обожавам го!
Разплаках се!

# 160
Айдън е излязла Simple Smile

Нямам търпение вече да е сряда ...

# 161
Подаръкът е при него... Явно е прибрал казана за боклук ... Обичам го този сериал ...

Бях убедена,че няма как да прежали подаръка...Погледа му когато видя майка си на вратата е един път!:satisfied:

# 162
Зарязали са "Вуйчо", но и тази кола е хубава, класика Gift Heart

# 163
  • Кърджали
Серкан : Истинска есенна вечер. Вали дъжд. Листата са опадали. Сякаш всичко е свършило.
Еда: Всъщност е точно обратното. Това, което ти приемаш за тъга, всъщност е чудо. Не е край, а едно начало.
Серкан: Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда.
Еда: Може би...
Еда:Нова къща, ново начало, без никакви следи от миналото...
Серкан : Само да можехме да изтрием миналото си...
Серкан : Мамо, как стана това?
Айдан: С помощта на Еда. Виж тази красота..

Айдан е излезнала, Серкан е запазил все пак подаръка, тия двамата намират нов път един към друг... Какво повече да иска човек... Развълнувах се...

# 164
Вайй, вай. Мисля че това е най-любимият ми фраг досега. Толкова сладък, направо ще бъде експлозия следващият епизод...
Аз също се разплаках, но от радост за Айдан като я видях в апаратемнта на Серкан. Толкова се тормозех кога ще излезе и ето на... С нетърпение очаквам превода на фрага, за да разберем какво си говорят гълъбчетата. Grinning

Бърза редакция: И аз това забелязах, все пак Серкан е прибрал подаръците от Еда. Няма как да не съм по-щастлива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт