аз хич не го разбрах какво искаше да направи Ефе. Дали искаше нещо малко малко да се скофти и той да се появи като спасител, и да оправи ситуацията и сделката, за да види Серкан че може да му вярва. Друг е въпросът с какъв акъл пипа чертежи, той е ландшафтен архитект, два курса не го правят архитект никак. По-тъпото е, че вместо да навреди на холдинга (само) той съсипа репутацията на Серкан, на Артлайф и всички хора, които са свързани с тях (работещи, партньори). Надявам се тук на гърл пауър пак - Еда, Фифи и Джерен да разследват какво се е случило. Защото се опасявам Серкан да не се вторачи само в грешката си и да не вижда друго. Та дано девойките разберат какво е станало. Дори Фифи каза след новината - Не го харесвам Болат, ама е един от най-добрите архитекти, няма как да е допуснал такава грешка. Колкото до това дали Ефе е имал време да променя нещо - Ами имаше предостатъчно - докато бебето спеше се водеха разговорите на Еда и леля ѝ, и Серкан и майка му. На другия ден докато Лейля и Ердем се джафкаха той пак остана сам на компютъра на някого и пак седна нещо да твори. За това време колко нещо може да се направи. Не съм архитект, но ми се струва, че само една подпора да промениш в подпокривна конструкция може много неща да се скапят. Ох да пускат вече фрага, че нямам търпение. 

:
Алекс, много ти благодаря!!! Страхотна си! 

И кой ще го разкрие.
Изглежда не са се събрали все още, иначе щяха да са под един чадаър и минимум хванати за ръце, но виждаме, че се сближават и изглежда не се карат.
Ох, нямам търпение за фрага!
Препоръчани теми