*crossed fingers*

Не като сюжет или нещо подобно. Просто усещанията, вайбът, настроението, които носят двата сериала, са ми доста подобни. Имаме красива и химична главна двойка, всичко се върти около тях, имаме колоритни второстепенни персонажи, умерена драма и движеща сюжета тайна, която, излизайки наяве, ще създаде проблеми, но и ще доведе до развръзка. Аз бях фен на Любов под наем и съм го гледала няколко пъти. Много харесвах Йомер и Дефне, макар и да нямат същата химия, сравнявайки ги с Еда и Серкан. Определено нашият сериал ми стана по-любим, дори бих казала най-любим в сравнение с всички турски дизита, които съм гледала към момента. Радвам се много, че го случиха, защото имах нужда точно от такава история, с която да запълвам времето си и да се разтоварвам от действителността в момента покрай Ковид и всичко негативно около нас. Четох в един руски сайт, че с този рейтинг и интерес към сериала сме си гарантирали излъчване до края на тази година, което прави общо 25 турски епизода. С това си изпълняваме ангажимента от 75 епизода х 45 минути. Ако преценят, след Нова година могат да ни приключат. Освен ако рейтингът не се вдигне над 5%. Разбира се, всичко това отново са само догадки. Но, ако Айше предварително си е измислила историята и си е предвидила 25 епизода, е напълно възможно да се случи така. Като знам обаче как пишат сценария на крак и колко се влияят от рейтинга и феновете, смятам, че стига да не паднем под 4%, могат да ни продължат и до 30-40 епизода. Особено ако ни преместят в друг ден и рейтингът се вдигне. Стига да не зациклят сценаристите, а да има какво интересно още да покажат - съвсем спокойно можем да си снимаме до май-юни 2021. Иншалла́х!

Сега по HBO започна един нов сериал с Никол Кидман, не знам защо, но ми напомня малко на Неверен (не го следя, но пък съм гледала американската версия). Та... очаквам скоро и на него да направят турски римейк.
Това малко в кръга на шегата, ама както е тръгнало с тези адаптации. Въпреки че турската версия на Квартала на богатите ми харесва много повече от оригинала.

Препоръчани теми