Отговори
# 495
  • Пришълец
Само фрагмана на Неверния е по-гледан от нашия,  /говоря за сериалите в сряда/ също е пуснат вчера.
Интерес не липсва, само че вместо да гледат в реално време, наваксват после.

Сега за Айдан си мисля нали на тях с Алптекин им е много скъпа Селин, да не вземат да се застъпват пак за нея пред Серкан. Той кога се е вслушвал в думите им, ама ще е много нечовешко от тяхна страна.

# 496
За да не мисли за Еда Болат младши, Айше ханъм да не вземе да ги сгоди Серкан и Селин 🥴

# 497
  • София
Ай сиктир! Селин и Серкан олмаз!!! Според мен нито Серкан ще дава реални поводи за ревност, просто ситуацията ще е грешно разбрана от Еда. Нито Селин ще има мераци към Серкан. Всичко във фрага е за заблуда и вдигане на рейтинга. Ще видите! Сигурна съм. Simple Smile Просто нека имаме още малко търпение до сряда, очаква ни епизод БОМБА. Sunglasses Не знам защо, но наистина имам хубаво чувство по отношение на Селин. Само да намеря време и бая ще изпиша за нея. За мен тя е интересен образ. Може би, защото откривам доста общо помежду ни. Само че аз бях Селин преди години. Сега съм тази Селин, която очаквам от нея да бъде в сериите по-напред във филма. Затова смятам, че трябва да й се даде шанс. Simple Smile

# 498
За да не мисли за Еда Болат младши, Айше ханъм да не вземе да ги сгоди Серкан и Селин 🥴
Божеее, ако наистина го направят това ще загубят много фенове, мен първо🤦‍♀️🤦‍♀️Изчерпа се тази глупост със Селин, не е интересна вече....

# 499
Ако Селин се настани в старата къща на Серкан ще да е ,за да спести продукцията от наеми Stuck Out Tongue Winking Eye Убедена съм ,че Селин - Серкан ще е само в ревнивата главица на Еда .За Серкан ,Селин е затворена сраница . До сега СЦ е последователна и интелигентна , не вярвам да се загуби в мислите си като СЦ на Дъщерята на посланика , който гледам само заради таланта на Неслихан . Впрочем онези СЦ не са се намирали Grinning Разчитам ,че Айшето няма да ни разочарова Flowers Hibiscus
С риск да ми се разсърдите ,на мен Мело не ми липсва , даже Ердем ми е по-симпатичен . Не бих могла да съм приятелка с такава особа в реала .Виж Фифи и Джерен много ми харесват .Ердем и Мело да съберат заедно , има да си броят звездите Joy
Ха, здравейте дружки Hug

# 500
Не сме много добре в класацията на Фокс, чак на 5-то място ...

И според  SOMERA  изоставаме, в сравнение с миналата седмица
"Sen Çal Kapımı беше шестата най-популярна програма в социалните медии миналата седмица."

П.С.
Айшето да се стяга, че Фокс утре почват снимки на нов сериал (Son Yaz ) ... , което означава, че трябва да отпадне още някой от сегашните Sad
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:09 от mi_si

# 501
Не знам как изчисляват тотала , ама в АБ и АБЦ сме на 3 място . Това е добре за рекламите , мисля ...

# 502
И аз съм останала с впечатление, че АВ са най-важни 🤔

# 503
# 504
:

Обожавам този мъжки стил - палто и шал Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Аз пък обожавам този поглед... На един влюбен до полуда мъж.... Blush :heart :Heart Eyes

# 505
А Еда как издържа на този поглед, пита ли я някой 🙄

# 506
  • София
Момичета, имам една теория, която ще споделя с вас. Мисля си го от известно време и последните събития затвърждават позицията ми. Алптекин е косвено виновен за смъртта на родителите на Еда. Защото фирма, подизпълнител на неговия холдинг, е участвала в строежа на къщата и реално вината за срутването е по вина на строителите. Да, Алптекин е прикрил случая, но няма пряка вина за него. Бабата обаче разбира за случилото се и решава да си отмъсти, като фалира холдинга или го отнеме от сем. Болат. Затова внедрява Ефе в цялата схема. Има много въпросителни, разбира се, но Айше ще намери отговори на тях. Въпросът е, че бабата поръчва този инцидент с покрива, за да злепостави Серкан и фирмата му. Отново част от отмъщението й. Еда успява да разбере всичко това. Научава, че зад Ефе стои баба й и, че те са организирали саботажа на покрива с цел да дискредитират Серкан. И целият замисъл е “око за око, зъб за зъб”. За да може, когато Еда разбере истината за инцидента с родителите й, по-лесно да прости. Един вид нейното семейство е навредило на любимия й, а неговото е навредило на нея. Да, срутването на покрива и то без жертви не е кой знае какво, но се отразява пряко на Серкан - на имиджа, на увереността и името му като добър архитект. Докато срутването на подпорната стена и смъртта на родителите е сериозен инцидент с фатални последствия, но там сем. Болат не носят пряка вина. Някак си двата случая се равнопоставят, но най-важната поука, която можем да си извадим от тази история е, че Серкан и Еда са невинни и не трябва те да понасят негативите заради близките си. Тоест последствията не трябва да падат на техните рамене. Та, след като и двамата разберат истината за всичко, виждам светлината в тунела - просто ще си кажат “майната му”, няма ние да страдаме и да сме изкупителни жертви. Ще видим дали ще изляза права за нещо. Ама ей така, рекох си да ви споделя какво си мисля от известно време насам. Simple Smile

п. п. Редактирам се - за рейтинга не се притеснявам. Не вярвам да ни приключат скоро. Не и преди Нова година. Някой от тези два сериала след нас ще е. Най-вероятно Учителят. Ние сме световен феномен. Наистина Керем и Ханде удариха кьоравото с този сериал. Супер късмет и за двамата, че са ги кастнали за главните роли. Късмет и за цялата продукция, че напипаха такава наелектризираща двойка. 🤩

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:29 от Бърборанка с розови очила

# 507
Бърборанке, Flowers Hibiscus интересна теория. Аз също смятам че бабането е замесена. Даже едната ми теория беше, че тя е замесена и в инцидента с брата на Серкан като отмъщение. Но реших че твърде ще навлезем в драмата при този развой. Но сега, след като казват, че сме романтична драмедия (или както се води това животно) не знам какво да мисля.
По отношение на сериалите на Фокс - те ги бълват на конвейр май. Доколкото видях поне 3 нови подготвят -Kefaret, Sol yanim, Son yaz. За учител мисля че приключва (май следващия епизод е последен, но не съм сигурна), за Феникс и Бараж не знам. Така че няма да е зле поне да се задържим на това ниво, но ако малко дръпнем нагоре ще е само в наша полза (на сериалчето имам предвид).
Ще ми се вече да се разкриват тайните. Имам чувството че сме зациклили на едно място от известно време. Основната фен база на сериала иска да гледа романтика, не драми. Вече да ги събират нашите слънца и да започват заедно да преодоляват трудностите. Струва ми се че и за рейта ще е добре така. Но това си е мое виждане. Kissing HeartHug Сигурна съм, че Айше е приготвила интересни неща, просто нямам търпение вече.

# 508
  • Кърджали
Бърборанке, ту се убеждавам, че е бабата, ту се разубеждавам..
Иначе инцидента не беше предварително обмислено. Ефе се ядоса още един път, че Серкан не го отразява и реши да му даде урок - на Селин каза "Ще се научи да ме зачита дали с добро или с лошо, но ще се научи". И този проект беше пуюървото, което му попадна като възможност. Ефе (не че много го защитавам) но наистина не обмисли хода си, не внимава и и инцидента стана по-сериозен от искането. Все пак семейството са му приятели, едва ли би искал да ги застраши с нещо, пък и бебе имат... Явно искаше д е някаква дреболии, която после той да оправи. После след случилото се и той беше уплашен, притеснен и малко разочарован от себе си " Аз направих своя ход, но нещо се обърка и щетите са по-големи отколкото мислех. Наистина не исках да стане така. Не знам как и какво ще направя, но ще оправя нещата" Каза той по телефона. Точно този разговор ме отказа май окончателно от идеята, че човека зад него е Каан, защото ако е той едва ли ще обсъждат колко големи са щетите, Каан би бил доволен ако ако са много големи...
Та това е въпроса Н годината : На кого се обажда Ефе?

До Нова година не мисля че ще спрат сериала. От там нататък всяка серия е добре дошла. Но поне до 25-30 ще докарат. Което си е горе долу един нормален телевизионен сезон и изобщо няма да е зле.
За Рейтинга не знам кое ще се отрази добре. Като гледам в Турция са най-вървежни тежките драми ( и аз обичам драми, ама да са с мярка), та освен Серкан да го удари метеорит по главата, да изчатка и да почне да се държи кат бей.. Сакън, не съм го писала, не сте го прочели...

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:53 от Aлекcандрa

# 509
Ай сиктир! Селин и Серкан олмаз!!! Според мен нито Серкан ще дава реални поводи за ревност, просто ситуацията ще е грешно разбрана от Еда. Нито Селин ще има мераци към Серкан. Всичко във фрага е за заблуда и вдигане на рейтинга. Ще видите! Сигурна съм. Simple Smile Просто нека имаме още малко търпение до сряда, очаква ни епизод БОМБА. Sunglasses Не знам защо, но наистина имам хубаво чувство по отношение на Селин. Само да намеря време и бая ще изпиша за нея. За мен тя е интересен образ. Може би, защото откривам доста общо помежду ни. Само че аз бях Селин преди години. Сега съм тази Селин, която очаквам от нея да бъде в сериите по-напред във филма. Затова смятам, че трябва да й се даде шанс. Simple Smile
Бърборанке, ти си толкова цветна, даже не се сравнявай с този сухар! Heart

Общи условия

Активация на акаунт