Отговори
# 510
Ако Селин се настани в старата къща на Серкан ще да е ,за да спести продукцията от наеми Stuck Out Tongue Winking Eye Убедена съм ,че Селин - Серкан ще е само в ревнивата главица на Еда .За Серкан ,Селин е затворена сраница . До сега СЦ е последователна и интелигентна , не вярвам да се загуби в мислите си като СЦ на Дъщерята на посланика , който гледам само заради таланта на Неслихан . Впрочем онези СЦ не са се намирали Grinning Разчитам ,че Айшето няма да ни разочарова Flowers Hibiscus
С риск да ми се разсърдите ,на мен Мело не ми липсва , даже Ердем ми е по-симпатичен . Не бих могла да съм приятелка с такава особа в реала .Виж Фифи и Джерен много ми харесват .Ердем и Мело да съберат заедно , има да си броят звездите Joy
Ха, здравейте дружки Hug
+1

# 511
Сега нося добра новина Sunglasses , но не знам колко е достоверна, защото е от арабите.

"Продуцентите на сериала в момента правят кастинги и търсят актьори за сериала - 2 жени и 2-ма мъже.
 Арабите предполагат, че женските роли са на бабата и евентуално бивше гадже от Англия.

# 512
https://youtu.be/opCh125Ztac

Пожелавам ви една прекрасна вечер с това клипче! Поне за мен е доста зареждащо! Heart

# 513
  • In the light side of the Moon!
Здравейте прекрасни,

на мен фрагчето ми хареса, не очаквам нищо кой знае колко стряскащо да се случи, мисля че ни очаква един прекрасен епизод. Вече съм споменавала, но такива джавкащи ЕдСер най-ги харесвам,

Полседните дни нямам много време за писане, чета ви набързо. Но току що попаднах на това от фейса и се смях от сърце, реших да го споделя и с вас.

Вижте заглавието на книгата Smirk

Дари, много красив момент от Вятърничев си сложила, все още не съм изгледала този еп. Но искам и в нашия сериал такива моменти.....това ми е напълно достатъчно....на ръце до леглото, полагане на леглото, сутринта събуждайки се заедно, Серкан гол, Еда по потник!!!
Защо ние нямаме такива моменти?

# 514
  • София
Меги си мечтае всичко да е без завеси....няма лошо...

# 515
  • София
Ай сиктир! Селин и Серкан олмаз!!! Според мен нито Серкан ще дава реални поводи за ревност, просто ситуацията ще е грешно разбрана от Еда. Нито Селин ще има мераци към Серкан. Всичко във фрага е за заблуда и вдигане на рейтинга. Ще видите! Сигурна съм. Simple Smile Просто нека имаме още малко търпение до сряда, очаква ни епизод БОМБА. Sunglasses Не знам защо, но наистина имам хубаво чувство по отношение на Селин. Само да намеря време и бая ще изпиша за нея. За мен тя е интересен образ. Може би, защото откривам доста общо помежду ни. Само че аз бях Селин преди години. Сега съм тази Селин, която очаквам от нея да бъде в сериите по-напред във филма. Затова смятам, че трябва да й се даде шанс. Simple Smile

Бърборанке, искрено ме развесели твоя пост и твоето сравнение със Селин! Не се познаваме лично, няма и да се случи, но въпреки това напълно ти вярвам (не съм толкова силно недоверчива като нашия главен герой Серкан Болат Sunglasses!)!

Само имам една молба, кажи ми моля те колко продължителен беше периода на трансформация при теб - от тази Селин, която повечето от нас не харесват като образ, до тази Селин, която повечето от нас ще започнат да харесват като образ? Колко време трябва да чакаме? Моля те, не казвай, че са години, защото сериалът ни няма да продължи толкова дълго със сигурност! Виж един-два месеца, вместени в 2-3 епизода време в сериала ще издържа! Защото както всички вие, така и аз искам да гледам повече романтика, любов и още нещо..... Gift Heart

Хубава вечер, момичета! Nature First Quarter Moon With Face

# 516
Ето моето тълкувание на ребуса:

Hugging face - Последната сцена - Еда хваща лицето на Серкан в две ръце и му казва, че грешката не е при него, че има друга причина
White heart - Серкан е груб с Еда - това бяло сърце е сякаш празно сърце
Face with symbols over mouth - Серкан е бесен, Еда е обидена от отношението му и притеснена за него
Woman detective - Решава да проучи случая, макар всички да смятат, че грешката е на Серкан - сцената с Пъръл, Енгин
Ballot box with check - Айфер научава, че Серкан е препоръчал магазина на големият клиент
Smirking face - Айфер се замисля с положителни мисли за Серкан
Face with look of triumph - Селин се възползва от ситуацията да се сближи със Серкан и да се прояви като разбираща приятелка
Flushed face - сцената в кафето в офиса, когато Еда казва на Серкан, че го е страх от жената, която го обича най-много от всичко
Woman facepalming - Еда ревнува от Селин
Closed book - Серкан настига Еда в библиотеката, сцената там
Fallen leaf - разходка до домът на Серкан
Wrapped present - Някой прави подарък на някой или сцената когато Серкан си гледа подаръкът от Еда
Pencil - Сцената, когато Еда и Серкан работят заедно
Star-struck - На следващият ден - Еда води Айдан в дома на Серкан и той е изненадан и щастлив
Potable water symbol - Селин се появава и казва, че домът й е наводнен
Woman fairy - Еда ревнува, но се прави на разбираща и широкоскроена, освен това обира овациите на всички за това, че е извела Айдан.
🍽 - Обядът Еда- Ефе, Серкан-Селин , ревност, ревност
🕵🏼 - Мъж детектив - може би Серкан ще се опита да разбере какво става между Еда и Ефе.
Face with tears of joy - Може би Ефе ще убеди приятелите си, че Серкан е бил разсеян заради малкият Серкан и ще ги убеди да дадат втори шанс на големият Серкан
Handshake - подписване на договор с Емре и Аслъ
Face screaming in fear - Еда научава за това, че скиците на Серкан са преправени
Face with look of triumph - Нямам идея за тази последната емотиконка

* може и нищо да не е така, което изглжда, дано епизодът ни изненада приятно

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 20:44 от kukli4ka456

# 517
Хм, интересно тълкувание, Кукличка. Аз пък бялото сърце го възприех като чистото сърце на Еда, която единствена дори за миг не се усъмни в Серкан. И после естествено това го вбесява още повече, защото той не смята че заслужава този ангел. За мен тези първите три са в офиса и кафето. После Еда започва разследването. За следващите си наредих Айдан, която успява да излезе и Серкан - изненадан и щастлив да види майка си навън. После Айфер - която разбира за Серкан. Библиотеката и разходката. Мисля че подаръкът е момента, когато Еда вижда снимката прибрана и вероятно някое от нещата, които е подарила на Серкан. Работят заедно, летят искри и флуиди. После идва Перушината наводнена, после вечерята на двете двойки и прехвърчаща ревност от всички посоки (но за това още няма емотикон). А финала след втория детектив ми е мъгла още. Дали Сейфи и Айдан нещо ще дебнат, дали Серкан нещо ще проучва? В чуденка съм, затова нямам търпение да идва серията. Освен това на от снимките Енгин и Ефе разговарят в офиса на Серкан и Енгин не изглежда много весел. Какво ли се случва. 
Бърборанке, май всички сме играли Селин в някакъв момент в живота си. Само че някои проявяват малко повече самоуважение. При нея това го няма. Проблемът е, че тя просто не знае какво иска и се ядосва на всички, за това че съществуват. Дано са и замислили нещо добро. Ще е интересно да развият образа и. Сега като прочетох Миси за кастингите - не съм сигурна искам ли да вкарат такова клише в сериала (за бившето гадже от Англия. Освен това си мисля че Серкан не е имал връзка след Селин. По скоро ще е някоя негова обожателка). Те още не са ги събрали да са двойка и вече търсят следващите дразнители, ако е истина информацията.
* права си, обикновено нищо не е каквото изглежда Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 20:57 от blue`

# 518
Току - що изгледах серията с мъжо.
Предварително да предупредя , че поста ми може да се окаже дълъг.
Първо.
Мисля си, възможно ли е идните епизоди Ефе сам да си признае, че грешката е негова? Защо мисля така?
Защото той също е един от големите архитекти, заедно със Серкан. Също така е партньор с него. И реално не вреди само на неговата работа, ами и петни собственото си име. Той сам каза, че не е искал да стане нещо такова, а нещо малко.  Не го оправдавам, аз от самото начало не го харесвам този персонаж и съм на мнение, че е пълен боклук.
Мъжа ми ме накара да му прочета резюмето за следващия епизод и когато го прочетох, неговото мнение за Ефе беше следното. "Щом Еда ще търси истинската причина за това недоразумение, възможно ли е не само да разкрие Ефе, но и да разбере за родителите си ? Т.е. да навлезе в дълбокото и така с 1 куршум - 2 заека... Вместо да чакаме кой ще й каже и прочее, тя сама стига до истината". Когато го чух да казва това, не мога да не се съглася, че определено мисли доста логично и може и той да е прав.
Разбира се, не само ние двамата, ами и вие в темата също пишем различни предположение и сценарии, но всичко е в ръцете на Айше, сюжета заиси от нея. Flowers Hibiscus

Истински се забавлявах с играта на Керем и историята с бебето. Как обаче се разочарова Серкан, че няма нищо .., а така се надяваше ... иии сякаш има очи ултразвук, че се мъчи да види всички в корема на Еда. Smile

Хареса ми потенциалната двойка Джерен-Ферит.
Селинката доста яко ме дразни, дори се осмелявам да си мисля, че тя ще е по-големият проблем и по-големият дразнител, отколкото Ефе! Но .. не е виновна тя. Виновен е Серкан, че не й показва ясно мястото й и не й реже крилата. Това е лошото в мъжете. Видят ли "разгонена кучка" и веднага след нея. Вместо да се владеят и да покажат ясно границите ! Селин също така много ме ядоса, че щом е за нея - никой няма да научи нищо , например за сватбата й .Да не пострада имиджа й. Ама за другите - не можах, съжалявам. Що за ПР? Що за човек? Що за приятел?! На никой не пожелавам такива егоисти и лицемерни хора да има в обкръжението си! Това е истинско проклятие! Истинска напаст! Божие наказание! ПС:Сега като споменах това ще вмъкна Енгин и Пъръл. Много правилно постъпва Пъръл, много! Даже благодарение на тях двамата аз се сетих за 2 книги. За тях ще пиша в спойлера, защото все пак се изместваме от фокуса на темата, а именно така обичаният ни сериал! Heart

Искрено се забавлявам със сцените Айдан-Айфер! Айше е майсторка... как ги измисля тези сцени, тези реплики... неповторимо е! Обичам такава комедия! А аз толкова трудно намирам филм , да не казвам сериал, които да ме разсмиват от сърце!
Комеди - аз го разбирам от самото начало , до самия край да се пукаш от смях и корема да те боли чак! А такъв филм/сериал аз не откривам и не знам! Та този сериал е в десетката, направо най-доброто попадение! Толкова съм благодарна и щастлива, че видях съвсем случайно онази реклама, където Еда подарява глобус на Серкан... ако не беше тази реклама, нямаше да зная за нашият сериал! Heart

Скрит текст:
Миналата седмица четох книгата "Силата на палавото коте" , а от няколко дни съм започнала "(С)хвани го ако можеш" , още не съм го приключила. И точно за тези двете книги се сетих , защото илюстративно ми се показа много умело и успешно в днешният епизод 17.
Първо - Годжан. Така като нея НЕ СЕ прави. Предлага се на мъж. Прави му комплименти. Следи го. Заговаря го непрекъснато. Преследва го. Все неща, които са толкова отблъскващи ЗА МЪЖЕТЕ, че е жалко дори. Това нещо трябва да го прави МЪЖ, а не ЖЕНАТА!
Това е теорията в книгите, които го чета. В тях е описано как трябва да действа жената, без да накърнява собственото си достойнство и самочувствие. Веднага давам пример Еда.
Тя е уверена и със самочувствие. Да, може да допусне грешка и ще се извини, но никога няма да започне да реве, да се шашка, да вайка , да започне да се обижда с епитети , които не й подхождат. Напротив, ят се държи с класа и с достойнство. Признава си грешките и работи върху тях ако може да ги поправи. Ако не, поне е поела отговорността си най-малкото.
Тя има принципи, показала ги е и си ги спазва! Тя не си променя навиците и принципите заради някой друг, или защото просот е неудобна за някой.. Например в днешната серия , Серкан й прави забележка да не взима така чужди деца и защо изобщо помага непрекъснато на хората. Тя много правилно му каза - това съм аз. Дойдох цялата аз. Тя няма да наруши принципите си, защото на някой не му харесва това. Като не ти харесва - прав ти път.
Тя е секси! Разбира се, вънността не е най-важният фактор, защото както знаете.. Може да си най-голямата топ красавица, но това НЯМА да задържи мъжа до теб. Ще го задържи ден, два, седмица най-много, но като нямаш съдържание , какво правим? А Еда не само , че е секси, но и има съдържание в нея! Тя е жена на място и знае какво иска от живота, знае какво иска и от хората до нея. Наясно е. Не се примирява с нещо по- малко . Ще те избута на върха, защото знае и вярва, че можеш ! Не те принизява...
И най-важното.. Еда умее да бъде закачлива, забавна и да флиртува умерено! Ето защо нашият Серкан е толкова луд по нея.
Та кой мъж няма да бъде щастлив и да не си каже "Тази жена не е за изпускане! Трябва да я имам на всяка цена и да бъде само моя!". Никой. Всичките тези качества правят една жена неповторима и идеална в неговите очи.
Ето това пише в тези книги и благодарение на тях, аз разбрах играта на нашите герои. Те ми го показаха много ясно с играта си. Така се прави.
Не, Еда не е ината, както я обвиняват всички. Напротив. Тя си има принципи и си ги спазва. Няма как да позволи някой да си играе с нея и да я унижава! Тя е преди всичко с дойстонство и класа! Heart Exl
Аз определено имам много да се уча от нея!

ПС: Еда също така много добре знае, че тя е стойностна жена и никой не може да я замени и никой не може да даде на Серкан това което тя и само тя може. Много добре знае, че в неговият живот ще е пусто и празно без нея. Ето това означава, да имаш увереност! Еда цялата ухае на увереност, а това е секси! Тя нито за миг не се съмнява и не си казва "той заслужава ли ме.., аз за него ли съм.. аз май не съм подходяща..". Напротив. ТЯ ясно показва с действията си, че може с него, може и без него. Но ако той избере да живее без нея, той губи, не тя. Защото.. тя просто не е жена за изпускане! Wink Неслучайно каза онази реплика Еда, че е съществувала преди него и пак ще продължи да съществува дори и след него! Wink

Ако се сетя още нещо, ще допълвам.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 21:01 от Butterfly:3

# 519
  • Кърджали
От сторито на Керем. Обещават да е много хубава сцена. Тук май ѝ казва, че не може да стои далеч от нея. Което ще е новият вариант явно на "Влюбен съм до лудост в теб"

# 520
Като обещаят нещо страхотно и обикновено остава за следващия път 🤔
А относно някои моменти които в началните епизоди бяха загатнати и недоразвити като идея да ги пишем останали там някъде назад във времето. Едва ли ще се върнат към тях.
И ако инфото от арабките е вярно, май ще позная за мома англичанка, само да не се появи с някое бебе, което да е на Серкан и да му го остави да го гледа. А за мъжете, каста ще е за съдружник на Ефе, вариант едно, някой братовчед незнаен на Еда, който да я зашити и другия за гаджето от яслата, живеещ в съседната къща. Айше ханъм моля да не чете!

# 521
  • София
Моля, помогнете ми...

Видях снимка на Селин, от втория фраг, с чашата на Серкан - онази дето си сменя цветовете - чашата беше позеленяла в ръцете й...

Предполагам какво значи, но някой помни ли точно какво каза за цветовете Еда?

# 522
По принцип зеленото е завист. В конкретния случай... сякаш пасва.

# 523
  • София
Това е теорията в книгите, които го чета. В тях е описано как трябва да действа жената, без да накърнява собственото си достойнство и самочувствие. Веднага давам пример Еда.
Тя е уверена и със самочувствие.
Тя има принципи, показала ги е и си ги спазва!
Тя е секси!
Еда умее да бъде закачлива, забавна и да флиртува умерено! Ето защо нашият Серкан е толкова луд по нея.
Та кой мъж няма да бъде щастлив и да не си каже "Тази жена не е за изпускане! Трябва да я имам на всяка цена и да бъде само моя!". Никой. Всичките тези качества правят една жена неповторима и идеална в неговите очи.
Ето това пише в тези книги и благодарение на тях, аз разбрах играта на нашите герои. Те ми го показаха много ясно с играта си. Така се прави.
Не, Еда не е ината, както я обвиняват всички. Напротив. Тя си има принципи и си ги спазва. Няма как да позволи някой да си играе с нея и да я унижава! Тя е преди всичко с дойстонство и класа! Heart Exl
Аз определено имам много да се уча от нея!

ПС: Еда също така много добре знае, че тя е стойностна жена и никой не може да я замени и никой не може да даде на Серкан това което тя и само тя може. Много добре знае, че в неговият живот ще е пусто и празно без нея. Ето това означава, да имаш увереност! Еда цялата ухае на увереност, а това е секси! Тя нито за миг не се съмнява и не си казва "той заслужава ли ме.., аз за него ли съм.. аз май не съм подходяща..". Напротив. ТЯ ясно показва с действията си, че може с него, може и без него. Но ако той избере да живее без нея, той губи, не тя. Защото.. тя просто не е жена за изпускане! Wink Неслучайно каза онази реплика Еда, че е съществувала преди него и пак ще продължи да съществува дори и след него! Wink

Butterfly:3, благодаря ти за този пост и за всички красиви думи, които си написала за Еда! Аз толкова много съм писала за нея, за нейните качества, за това, че с нетърпение очаквам да я видя споделено влюбена, сияеща, лъчезарна и още по-красива, че започнах да омръзвам на самата себе си да пиша анализирайки героинята й! За това, благодаря! Flowers Bouquet

И в тази студена есенна нощ, мечтаейки си за една Еда с очи грейнали от щастие се сещам за една мисъл на Руми, която слагам в спойлер, за тези от вас, на които би им било интересно!

Скрит текст:
One day your heart will take you to your lover.
One day your soul will carry you to the Beloved.
Don't get lost in your pain.
Know that one day your pain will become your cure!
Jalāl ad-Dīn Muhammad Rūmī, 13 century

Един ден сърцето ви ще ви отведе до любимия.
Един ден душата ви ще се събере с любимия.
Не смей да се изгубиш в болката си.
Знайте, че някога преживяната болка ще бъде вашето лекарство!
Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми, 13 век

Искрено се надявам Еда да не се "изгуби в болката"! Heart

Хубава вечер, момичета!

# 524
Вдъхновявате ме всеки път като влезна в темата ,момичета.И аз много искам да видя Еда отново окрилена и вдъхновена  на крилете на любовта .И Серкан да е цял ден в прегръдките и.

Много любима моя серия Heart Eyes Толкова бяха естествени ,във всеки поглед ,всяко движение, всяка реплика ,всяко докосване имаше любов и нежност .Нещо такова разтапящо ми се гледа пак ...

Общи условия

Активация на акаунт