Убедена съм ,че Селин - Серкан ще е само в ревнивата главица на Еда .За Серкан ,Селин е затворена сраница . До сега СЦ е последователна и интелигентна , не вярвам да се загуби в мислите си като СЦ на Дъщерята на посланика , който гледам само заради таланта на Неслихан . Впрочем онези СЦ не са се намирали
Разчитам ,че Айшето няма да ни разочарова 

, но не знам колко е достоверна, защото е от арабите.

Просто нека имаме още малко търпение до сряда, очаква ни епизод БОМБА.
Не знам защо, но наистина имам хубаво чувство по отношение на Селин. Само да намеря време и бая ще изпиша за нея. За мен тя е интересен образ. Може би, защото откривам доста общо помежду ни. Само че аз бях Селин преди години. Сега съм тази Селин, която очаквам от нея да бъде в сериите по-напред във филма. Затова смятам, че трябва да й се даде шанс. 
!)!

Неслучайно каза онази реплика Еда, че е съществувала преди него и пак ще продължи да съществува дори и след него!
Неслучайно каза онази реплика Еда, че е съществувала преди него и пак ще продължи да съществува дори и след него!

Толкова бяха естествени ,във всеки поглед ,всяко движение, всяка реплика ,всяко докосване имаше любов и нежност .Нещо такова разтапящо ми се гледа пак ... Препоръчани теми