Просто нека имаме още малко търпение до сряда, очаква ни епизод БОМБА.
Не знам защо, но наистина имам хубаво чувство по отношение на Селин. Само да намеря време и бая ще изпиша за нея. За мен тя е интересен образ. Може би, защото откривам доста общо помежду ни. Само че аз бях Селин преди години. Сега съм тази Селин, която очаквам от нея да бъде в сериите по-напред във филма. Затова смятам, че трябва да й се даде шанс.
Убедена съм ,че Селин - Серкан ще е само в ревнивата главица на Еда .За Серкан ,Селин е затворена сраница . До сега СЦ е последователна и интелигентна , не вярвам да се загуби в мислите си като СЦ на Дъщерята на посланика , който гледам само заради таланта на Неслихан . Впрочем онези СЦ не са се намирали
Разчитам ,че Айшето няма да ни разочарова 

:heart :

интересна теория. Аз също смятам че бабането е замесена. Даже едната ми теория беше, че тя е замесена и в инцидента с брата на Серкан като отмъщение. Но реших че твърде ще навлезем в драмата при този развой. Но сега, след като казват, че сме романтична драмедия (или както се води това животно) не знам какво да мисля. 
Сигурна съм, че Айше е приготвила интересни неща, просто нямам търпение вече.
Просто нека имаме още малко търпение до сряда, очаква ни епизод БОМБА.
Не знам защо, но наистина имам хубаво чувство по отношение на Селин. Само да намеря време и бая ще изпиша за нея. За мен тя е интересен образ. Може би, защото откривам доста общо помежду ни. Само че аз бях Селин преди години. Сега съм тази Селин, която очаквам от нея да бъде в сериите по-напред във филма. Затова смятам, че трябва да й се даде шанс. 
Препоръчани теми