Отговори
# 210
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Желая ви един страхотен петък и положителни емоции Hug

П.С.
От Туитър  - Италия
"Вървим си със сериала на Демет и това е - и в рейтинг, и в декори, и в туитването"

# 211
Знам ,че много пъти вече сте гледали това,но аз в такъв дълъг вариянт не бях.
Един от коментарите е “По колко събрала правят”😂😂

https://www.instagram.com/p/CC1LymphyY7/?igshid=1m6ch1drrxgsq

# 212
Добро утро, момичета,
Nеоrum, отново страхотен пост💙.
mi_si, хиляди благодарности за снимките, видеата и новини, които неуморно споделяш ❤.
Да, къщата на Аслъ и Емре беше къщата на осиновителите на Зейнеп в DEK, ако не се лъжа...
Аз изгледах видеото, което mi_si cподели за новия дом на Серкан и всичко е супер класно... Лофт в бивша индустриална сграда, много умело пригодена за живеене като са запазени оригиналните метални подпори, материали като мрамор, желязо и т.н. А интериорът е супер стилен, с дизайнерски лампи и мебели, с една дума висок клас (аксесоари и мебели на Crate & Barrel , аудиоуредба на Bang & Olafsun ...).
https://www.crateandbarrel.com/
https://www.bang-olufsen.com/fr
Намирам, че новият дом отговаря на световноизвестен архитект като Серкан. Къщата му в ранчото беше оригинална, но имаше твърде много продукти на ИКЕА и интериора, особено в салона беше за по-масов вкус според мен...

Този туит ми хареса, апартаментът се намира само на 4,5км от университета на Еда.

И едно сравнение на фрага с картината на немския импресионист Макс Либерман, Алея в Овервеен:

“Кръгозори надвесени
и сплътени тъми.
Ръми, есен е.
В глухи жалби унесени,
ние бродим сами.”
Есен от Николай Лилиев

Желая ви много спорен и усмихнат ден.🍂🍁

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 09:55 от druon77

# 213
Знам ,че много пъти вече сте гледали това,но аз в такъв дълъг вариянт не бях.
Един от коментарите е “По колко събрала правят”😂😂

https://www.instagram.com/p/CC1LymphyY7/?igshid=1m6ch1drrxgsq
На феновете им харесва да си доизмислят. Според мен си стоят съсстснати устни, долепени едни към други и от време на време разклаща главите за повече достоверност. За никаква реална страст не може да става и дума.
Направи ми впечатление, че Миник Серкан през повечето време в същност е кукла. Когато го разнасят, когато го държат в ръце, когато си го пр предават. Има само шепа кадри в близък план. На едно две места Ханде е стабилно седнала и Миника е в ръцете за кратко. А пък когато го оригва Ефе има секунда сниман в гръб, вижда се само част от рамото, според мен това е бащата или майката на истинското дете, о лечебни в сакото на Ефе.
За това през цялото време в хола в легълцето Миника е съд шапка и дебело яке. Да не си личи после куклата.
Не, че е много важно де, но споделям наблюдението си.
От целия епизод най-безценна ми е реакцията на приятеля на Серкан, когато разбра, че ще става чичо.
Надявам се да "запазят" бременността на Еда.
Много безценни моменти можем да преживее когато го обява и никой не повярва.

# 214
Дари, това на стиснати устни ли ти прилича, я виж пак от друг ъгъл Wink
https://youtu.be/ipkO4aB4pUI

Страхотни постове за добро утро , прекрасни сте както винаги Flowers Hibiscus цветенца за вас Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Според мен те си снимат целувки и всичко,  но после се режат яко Rage така че актьорите работата си я вършат , не е проблемът в тях Joy

# 215
  • Кърджали
dariVale, ситуацията с корона вируса в Турция е доста сериозна, мерките са строги изатова истинското бебе е във възможно най-малко кадри. Не знам даже как изобщо са решили да включат бебе в историята. Те добре, че го включиха де... Затова в такова време за ей такива подробности предпочитам да си затварям очите..
Охз още съм под влиянието на снощният фраг..
Новият дом на Серкан Болат, бившият Робот, е наистина превъзходен. Аз бях влюбена в къщата му заради многото астрономически детайли, но не мога да си кривя душата - прехапах устни като видях новия му дом. Там липсва само Еда и след време едно-две роботчета или феички...

# 216
Уау... Не мога да повярвам... Уау.. Този фраг ми напълни душата.
Еда наистина е фея...
... А Серкан е магьосник, както знаем от самата фея ... Wink
Ох, момичета, нямате стигане, оставих ви на 37 стр. на старата тема и изведнъж нова тема, че и 15 страници пълни и прекрасни!!! Heart
Heart Heartpulse Flowers Rose  Chocolate Bar Champagne Notes Musical Keyboard Hands Clap Misc Telescope Misc Baby Bottle Heart
То и моето стана като шифър. Започвам тогава с благодарностите Алекс, Диди Роуз - знаете си! Heart Всички пишещи момичета Heart Празник е наистина и радост, че открих вас и темичката за Керем. За протокола: видях Керем в Сърцето на града(по БТВ) - е беше си любов от пръв поглед! Преди това само отбелязвах, че гаджето на СС е готино, макар и да съжалявах, че не са заедно с ЧУ! Много сте писали, няма да задълбавам, фрагът за следващия епизод много ме радва Flowers Rose и си чакам новата сряда! Heart Eyes
Лека редакцийка: шишето с бебешкото мляко го сложих, защото може пък и грешката да е вярна и след нлко седмици наистина да има тест за бременност!

# 217
  • Кърджали
Ели, аз тъкмо изгледах тия дни Bu şehir arkandan gelecek  (Сърцето на града) и останах някъде там в историята. Ако тук не успях да се влюбя в усмивката на Керем, то там се влюбих безвъзвратно (добре че няма как мъжа ми да прочете написаното 😜😜😜) и като се сетя, че когато са го давали по българската телевизия съм го засичала, но не съм се за гледала (аз по принцип не ги следя когато пуснат някой турски сериал по български канал, защото ми развалят удоволствието, дразня се на дублажа, понякога на неточно преведена реплика, такива неща, убиват ми емоцията, но понякога заглеждам малко и ако ми хареса го намирам на турски и си го гледам от до...
Нищо де, сега му е било времето...

Минали вече 2 млн гледания на фрагмана. Само на моменти ме плаши какъв ще е другия. Може би на него ще е по-наблегнато на и развитието на историята с Ефе. Че не съм забравила колко му се ядосах на саботажа.Нишо че без да иска дефекта е на път да постигне ефект

# 218
Другарки , както коментирахме турските актьори колко и как говорят английски - ето някои от тях . Не става дума колко добре го владеят , а за акцента .Явно им е трудно на повечето . Разбира се както споменах - най -сладки са Илкер и Керем Grinning

Лека нощ Heart Eyes
Акън също е живял в Америка и това определено си личи.

# 219
Аз не се оплаквам, че е кукла. Радвам се, че все пак има и жив миник, че и от боята на големия Серкан. Стана по добре така, отколкото да измислят изцяло сухи тренировки.
По-скоро проверявам собствената си наблюдателност.
И да ви споделя, толкова ме грабнаха сцените между Серкан и Еда,че след като изгледах преведено на руски за да разбера по сложните реплики въртя серията само в оригинал от ютюб канала. Така се наслаждавам изцяло на мимиките в перфектно качество и на динамиката в размяната на реплики между нашите Прекрасници.

# 220
Момичета, хубави сънища  Nature Star
Поздравявам ви с една любима моя песен от първият турски сериал който гледах, той е в сърцето ми и до днес и прекрасните Туба и Мурат.
Малко драматично звучи, но всеки път настръхвам когото я чуя, много ми въздейства.

Eylem Aktas - Gururu Yenemedik (Гордата Аси)
https://www.vbox7.com/play:e16afed8
Обожавам я тази песен , както и сериала Аси , да не говорим ,че Мурат Йл. е първият мургав мъж , който ми е харесал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 221
Момичета, хубави сънища  Nature Star
Поздравявам ви с една любима моя песен от първият турски сериал който гледах, той е в сърцето ми и до днес и прекрасните Туба и Мурат.
Малко драматично звучи, но всеки път настръхвам когото я чуя, много ми въздейства.

Eylem Aktas - Gururu Yenemedik (Гордата Аси)
https://www.vbox7.com/play:e16afed8
Обожавам я тази песен , както и сериала Аси , да не говорим ,че Мурат Йл. е първият мургав мъж , който ми е харесал Stuck Out Tongue Winking Eye

Споделям всяка дума от написаното. И от двете момичета. Беше първият ми турски сериал. Тази мелодия съм я слушала стотици пъти. Довечера ще гледам Мурат в последния му проект - времето не го е докоснало...

# 222
Flowers Hibiscus Здравейте прекрасни и слънчеви момичета, Flowers Hibiscus
откакто съм влязла в темата днес (то и по принцип) не съм спряла да се усмихвам, да не кажа че се смея на глас на моменти. Обичам виHeart Exl
neorum, прекрасно написано отново Kissing HeartHug
nrgmama, диагнозата е тежка, няма съмнение. И аз да питам да идваме ли във втора фаза или да се помотаем още на първия етап. Не е хубаво да изпускаме позитивните емоции Heart EyesSunglasses
druon77, благодаря. Винаги е удоволствие да те чете човек, толкова интересни неща пишеш. Смях се с глас на тези клипчета. Ще ги гледам хиляда пъти още. Който се е сетил да сложи тези комични моменти на куп е за гушкане. И с песента се връзва супер.
Алекс, аз съм далеч още в знаенето на езика, но мен също безкрайно ме дразнят неточностите в превода, които засичам, както и дублажите, и по същата причина избягвам да гледам по нашите телевизии сериали. Та и аз така съм проспала Керем Thinking
mi_si, благодаря че ни пускаш снимки и клипчета непрекъснато. Аз единствено в инста гледам, а туитър не съм си го ползвала откак съм го направила.
Не ми е по силите да ви изброя поименно всички, но знайте, че безкрайно ви обичам за положителните емоции и усмивките, цветовете и музиката, които внасяте в дните ми. Хубаво е човек да има с кого да сподели "лудостта" си и да се чувства разбран.  Flowers Four Leaf Clover Бъдете здрави всички Flowers Four Leaf Clover. И продължавайте да пишете Flowers HibiscusPurple HeartYellow HeartGreen Heart

# 223
blue , druon77, за мен е удоволствие да споделям с вас всичко, което ми се стори интересно и ми влезе в полезрението Simple Smile Действа ми разтоварващо, в това напрегнато ежедневие. Hug Purple Heart
П.С. Засега нашите са малко тихи, но са снимали до 3 часа тази сутрин Simple Smile

А тези са едни от любимите ми гифчета, от еп. 17 Wink

Simple Smile

# 224
  • Кърджали
bluе, понеже и преди съм казвала, обожавам Мехмет Асланту, по някой от българските канали даваха Истанбулска приказка (Bir İstanbul masalı). И понеже нали Асланту..прежалих тоя път, викам ще го гледам... Не че не го знам наизуст. Опитвах се да не обръщам внимание на леките разминавания на думите, които казват героите и това как е преведено (рядко ги имаше ама ги имаше).. Но когато стигнаха до една от любимате ми сцени и ми стана лошо как е преведена.. До там бях... От тогава повече категорично не гледам...
Не е много по темата, но тъй и тъй стана дума.
И аз благодаря за всяка снимка и гифтче. Така сладко си ги зяпам...

Общи условия

Активация на акаунт