Отговори
# 195
Ninika, Flowers Hibiscus  +1 за поста. А тези приятелства са най-ценни в живота. Пожелавам от сърце да си го обгрижвате с много обич и внимание, и да си го опазите завинаги.
nrgmama, Mira07, благодаря ви за пожеланието прекрасни момичета HugKissing HeartHug .
Mira07 благодаря и за прекрасната музика Heart Exl

Като гледам гифчето на Маргарита имам чуството, че Серкан на мен го завива този шал. Направо се разтапям от погледите им. Хиляда пъти си пуснах фрага. Започвам да си гледам серията, след две минути спирам и пускам фрага. Откачих. Добре че не съм сама с тази диагноза Heart Eyes
neorum, Kissing Heart IrinaK, Kissing Heart момичета, не съм ви срещала скоро. Липсвате ми. Дано всичко е наред при вас. Blue Heart

Thebursin, тя Селината е ПР само на себе си май. Досега колкото пъти ѝ се удаде възможност толкова пъти предаде Серкан. По какъвто начин можа. Как поне на нея не ѝ светна лампата след изказването на Ефе, че Серкан ще се научи да го уважава или приема, каквото каза там.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 23:56 от blue`

# 196
Другарки , както коментирахме турските актьори колко и как говорят английски - ето някои от тях . Не става дума колко добре го владеят , а за акцента .Явно им е трудно на повечето . Разбира се както споменах - най -сладки са Илкер и Керем Grinning

Лека нощ Heart Eyes

# 197
Flowers Hibiscusblue мила, представих си те една засмяна обвита с шала на Серкан, пази го за да можеш да ни го покажеш и моля те никакво пране, nrgmama преди време ни беше запознала с парфюма
Creed Aventus, който ползва Серкан, беше писала, че се характеризира с
дървесно-плодово ухание, притежаващо изключителен характер, класа и неустоимо излъчване. Този шал си е направо за музей на илюзиите.
Добре да се обгърнеш, да ти е топло,да си  замечтата и бързо да оздравееш Hug

# 198
  • Кърджали
Това със шала беше влюбващо-мило.Такава усмивка се появява като гледам фрагмана (и особено на този момент), че сама се замислям дали не съм полудяла... Но то Серкан е влюбващо-пристрастяващ.
5 часа в YouTube и вече са подминали милиона. Не е шега работата...

# 199
Ninika, Hug мила, след като те прочетох направо съм нахилена до ушите Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye. Наистина сте като терапия. А ако този шал ми попадне ще има да си го душкам до припадък. Естествено и ще се похваля. Сега отивам поне да го сънувам Blush, че нещо ме размечта по никое време Heart EyesHug Спокойна нощ, мили момичета Heart Exl

# 200
Мерси.  Има ли го някъде цялото интервю на Керем?   

Другарки , както коментирахме турските актьори колко и как говорят английски - ето някои от тях . Не става дума колко добре го владеят , а за акцента .Явно им е трудно на повечето . Разбира се както споменах - най -сладки са Илкер и Керем Grinning

Лека нощ Heart Eyes

# 201
  • София
Prinx, заповядай линк към интервюто > https://youtu.be/fwEdVB2sLUI

# 202
Момичета, хубави сънища  Nature Star
Поздравявам ви с една любима моя песен от първият турски сериал който гледах, той е в сърцето ми и до днес и прекрасните Туба и Мурат.
Малко драматично звучи, но всеки път настръхвам когото я чуя, много ми въздейства.

Eylem Aktas - Gururu Yenemedik (Гордата Аси)
https://www.vbox7.com/play:e16afed8

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 01:51 от Ninika

# 203
Освен етюда с шала, не мога да откъсна очи и от погледите, които си разменят:

https://vk.com/doc13487843_579657456?hash=4cd6d34e0ec48439c8& … le=feed&mp4=1
https://vk.com/doc13487843_579657826?hash=02ccfe4fe4c25010bf& … le=feed&mp4=1

Неволната целувчица:

Есенната разходка, като излязла изпод четката на художник:

Еда, откриваща снимката им в книгата:

Ninika, безкрайно ти благодаря за този прекрасен спомен! "Не можахме да преодолеем гордостта" на Ейлем Акташ, "Аси", Туба и Мурат и на мен ми бяха "първата любов" към турските сериали. Върна ме години назад и ми напълни сърцето с хубави спомени!

Нашата приказка е втория сериал, който ме накара да пиша отново във форума и да живея с него. Точно по същия необикновен начин ми въздействат Ханде и Керем. Невероятни са!

Phillipine и Бърборанка, благодаря за интервютата!

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 11:28 от Mira07

# 204
  • София
Flowers Hibiscusblue мила, представих си те една засмяна обвита с шала на Серкан, пази го за да можеш да ни го покажеш и моля те никакво пране, nrgmama преди време ни беше запознала с парфюма
дървесно-плодово ухание, притежаващо изключителен характер, класа и неустоимо излъчване. Този шал си е направо за музей на илюзиите.
Добре да се обгърнеш, да ти е топло,да си  замечтата и бързо да оздравееш Hug

Мили, цветни момичета! Чета ви, препрочитам ви, обмислям диагнозите ви на пристрастяване, чудя ви се, чудя се на себе си и изведнъж стигам до извода, че май съм най-зле от всички вас! Пристрастяването май е само първия етап от болестта наречена "Почукай на вратата ми", а аз май съм вече на втория..... Disappointed

Чета поста на Ninika, след него този на blue и изведнъж усещам около себе си да се разнася дървесно-плодово ухание..... оглеждам се, не виждам Серкан! Кофти тръпка! Имам халюцинации.....

Хубава вечер и спокойни сънища на вас, а аз още малко ще си помечтая за мъж от класа, потънала в уханния облак от дървесно-плодови аромати! Gift Heart

Благодаря ви, че правите животът ми усмихнат!

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 03:16 от nrgmama

# 205
Лягам си усмихната след този фраг Yellow Heart
Много нежен и есенен е. Напълно в уносон с времето навън. И ме кара да мечтая....
Искам и аз чадър като на Еда umbrella
Айдан ми се струва, че ще е луда за връзване Joy
Не искам втори фраг!

Нека болните оздравяват бързо!
Лека нощ къзлар Sleeping

# 206
Flowers Four Leaf Clovernrgmama,  как така халюцинации, блу ще ни отреже по едно малко ъгълче от този шал, сигурна съм няма да ни остави само на илюзии , приятел в нужда се познава. Как е на втори етап, да идваме ли Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Редактирам се :Mira, разменените погледи са наистина да не можеш очи да откъсне.
"Есенната разходка, като излязла изпод четката на художник" - определението много ми хареса, бих си окочила тази картина у дома.
Много хубави поздрави си ни донесла.

Ах, момичета, тази вечер много се забавлявах  Yellow Heart
Скрит текст:

Добре да се обгърнеш, да ти е топло,да си  замечтата и бързо да оздравееш Hug

Мили цветни момичета! Чета ви, препрочитам ви, обмислям диагнозите ви на пристрастяване, чудя ви се, чудя се на себе си и изведнъж стигам до извода, че май съм най-зле от всички вас! Пристрастяването май е само първия етап, а аз май съм вече на втория.....Disappointed

Чета поста на Ninika, след него този на blue и изведнъж усещам около себе си да се разнася дървесно-плодово ухание..... оглеждам се, не виждам Серкан! Кофти тръпка! Имам халюцинации.....

Хубава вечер и спокойни сънища на вас, а аз още малко ще си помечтая за мъж от класа потънала в уханния облак от дървесно-плодови аромати! Gift Heart

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 02:23 от Ninika

# 207
Black rose, хиляди благодарности за новата тема 🌹.
Александра и Ali.yor, хиляди благодарности за преводите. Уникални сте и много добре хващате нюансите и тънкостите на езика. Евала❤.
Blue, бързо оздравяване 🤗.
Mira, обожавам Барбара Стрейзънд, а песента на Нат Кинг Кол ми напомни за една песен на Ив Монтан, Les feuilles mortes.
Ninika, много хубав пост за приятелството 💙. Аз имам подобна телепатична връзка с най-добрия ми приятел. Той е много труден характер, страшно избухлив (точно като Серкан, а и е любител на древен Рим), но нямаме нужда от думи, понякога само поглед е достатъчен, а пък за история, изкуство, музика, филми и литература може да говорим с дни... Казвали са ми, че само аз и жена му успяваме да го канализираме...
Бърборанке, така ме разсмя с постовете си как си гледала епизода в гаража и фрага на опашката в Billa 😂😂😂. Аз понякога не се сдържам и по време на някоя скучна конферентна връзка съм или в темата, или в Туитър или в Инстаграм. Добре, че поне пак работя от вкъщи заради lockdown. Друг сериал, който така ме е зарибявал беше Sanditon на ITV. Миналата година, гледах един епизод на живо на едно летище докато сменях самолети и бях толкова щастлива, че имах време преди един нощен полет...
Сериалът и темата са наистина като терапия на щастието както сте писали 🌼🌟🌸.
Днес след като приключих с работа се опитах да купя онлайн Мадоната в коженото палто. Книгата е изчерпана и във френския, британския, немския, италианския и испанския Amazon. Това според мен е ефект от сериала, нямам друго обяснение как изведнъж книгата е станала толкова популярна. Има и аудиокнига на английски, ама аз съм решила да чакам Керем да запише една...
Този сериал стана златна мина. В Spotify, песента Gold има над 1,5 млн слушания, в You tube -1,3 млн.

Песента Sen Cal Kapimi e с над 800 000 слушания в Spotify и 6,4 млн в You tube.

Слагам едно много забавно клипче:

И реакции от Туитър за епизода:
Видео трепач:
https://twitter.com/keremsfavfilter/status/1324105091599749121?s=21
Представете си какво е да бъдеш Серкан Болат. И личният ти и професионален живот да бъдат разрушени от една и съща грешка, която не си направил.

Раят беше само на сантиметри разстояние, Мадоната с коженото палто.

А фрагът е направо красота, разкош, изкуство, нямам думи. Първите сцени са  като импресионистична картина. Все едно са рисувани от Моне, Писаро, Реноар или Сисле... А пък Еда е с много парижански тоалет с тази барета (béret) и най-накрая има нормална чанта, а не тези смешни и миниатюрни чантички... И пак са използвали пианото на We look back.

Лека нощ и до утре🌛.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 04:17 от druon77

# 208
Gift Heart Златни мои момичета!

Казвам ви Добро утро!, защото ще ме четете сутринта!  Kiss

Blue, тук съм, скъпа, не съм ви изпускала от поглед, чета ви, смея се заедно с вас, преживявам емоциите ви и за кой ли път благодаря, че ви имам в живота си! Няколко дни трябваше да се погрижа за нещо важно, нямаше време, а нали съм винаги с дългите фермани, щеше да е мъчение да пиша от телефона.

Виждам, че има нови момичета - Добре дошли, прекрасни! Kissing Heart. При нас винаги е много весело и шумно, интересно, емоционално - няма начин да не ви хареса! А и нали вече Серкан си има нов дом, всички се пренасяме при него! А какъв дом си е направил - мечта! Време е съвсем отблизо да наблюдаваме събитията! Надявам се ... много искам,  сценария да ни поднесе емоцията на истинската любов, целувките и така чаканото "обичам те". Не само аз, нали?!

Да благодаря на Диди за новата тема Kiss на Алекс за преводите Kiss и на всички, които ни поднасят всеки епизод, преведен на родния език Kiss

Heart Eyes Цяла вечност няма да ми стигне, за да ви предам мислите си за епизода и фрага! Но ще започна от края ...

Този фраг, този фраг ... е експлозия!
Nature Boom Изкара ни извън орбита! Изглежда дълго време ще ми бъде за Добро утро, за Лека нощ и N-пъти за Добър ден! За всеки пореден фраг си казвахме, че е върховен, но този ... остави ни без думи, даде ни надежда, че дори след тази толкова заплетена отчайваща истина, ще имаме щастието да видим Серкан и Еда заедно. Знаехме, че Еда ще направи чудото за Айдан и ето, че след
17 серии това е факт. Как ще се справи Серкан с тази нова истина за магията, която му поднася Еда? Любов, а сега и всеотдайност!
След дълги години заточение в дома си, мама Айдан отново ще започне да живее. Еда е момичето, което преобърна живота на цялото семейство, с доброто си сърце. Серкан трябва да разбере, че тя прави добро на всеки, който има нужда, просто защото е такава - без задни мисли, с добри и чисти намерения - за майка му, за бебето Мини Серкан, за него самия ... Това момиче е златно, заслужава цялата благословия на съдбата. А в последните епизоди получи само отровни стрели. Време е Болатови да направят нещо за нея, ако Алптекин не успя, мисля, че Айдан ще бъде достатъчно честна да разкрие на Еда истината и да премахне огромния товар, който носи сина й. Надявам се доброто сърце да разбере и да прости - на всеки от тях.
 Но най важното - Еда видя снимката им от годежа, скрита в любимата книга на Серкан. Това за нея е повече от думите, които чува и няма да се примири, че са истина. Няма да се откаже да разбере защо Серкан поиска да се разделят след тази споделена любов. Ще носи пръстена, както и той носи своя, защото и двамата знаят, че зад измислените думи стои истината, че тяхната връзка е за цял живот.
Cupid За Серкан като образ и за Керем като артист - не можеш да бъдеш безразличен към магията, която носи в себе си. Не е най големия красавец, но красотата на погледа му ... разплаква. Усмивката му може да усмихне душата ти. А за любовта, която пресъздава, не само в този сериал - написах цял ферман за красотата на мъжката любов в един от постовете си. От такава любов и нежност се нуждае всяка жена...и ние я преживяваме благодарение на него. Забравяме, че гледаме заснета история и ставаме участници, защото имаме нужда от такава нежност и обич и искаме да я преживеем.
Епизод 17 ще коментирам след превода, само искам да кажа, че според мен Еда действително е бременна, има ги всички симптоми, а и тя започна да се съмнява, но не иска все още да вярва на това. От кога си мечтая за един мини Серкан - малкото роботче, дори в проект, веднага ще реши заплетения казус и ще постави всички на местата им! А какви емоции ще преживеем! Надявам се сценарият да ни даде Серкан като загрижен любим, а Еда шашната от толкова внимание. Ох, още от сега ми прескача сърцето като си представя картинката.

Blush Бърборанка, Алекс, Ninika, Mira, Есенна магия, Paterina, nrgmama, Phillipine, Druon, Mery, Slawena ... нека не изброявам повече -  толкова красиво сте описали чувствата, погледите на Серкан, които убиват, завития шал на врата на Еда, топлината на влюбения мъж, която струва повече от топлината на слънцето, приятелството и какво ли не още ... помествате снимки, които заслужава да бъдат поставени в рамка. Всяка тема е една голяма енциклопедия. Забавни сте, разсмивате ме, разплаквате ме - всичко в едно!
Но без вас светът би бил едно много скучно място.

Отново цял ферман съм изписала. За това да свършвам, като ви напиша едно разпореждане:

Heart Decoration Всички болни бързо да оздравяват - нали виждате, че ни чака нов епизод, пълен с обещания за щастие и любов?! 

Heart Decoration Другите да се пазят и за сряда всички строени пред екраните!

Heart Decoration Фрагът е за розови очила, шампанско и шоколад! След такъв фраг си мислим, че знаем отговорите, но Айшето отново може да е променила въпросите! Нека сме изненадани, само любов да има!

Sparkling Heart До утре, момичета! Kiss

# 209

Thebursin, тя Селината е ПР само на себе си май. Досега колкото пъти ѝ се удаде възможност толкова пъти предаде Серкан. По какъвто начин можа. Как поне на нея не ѝ светна лампата след изказването на Ефе, че Серкан ще се научи да го уважава или приема, каквото каза там.

И същата персона се чуди и вае после , защо той не я иска. Ами защото ако са заедно,  той няма да може да разчита на нея въобще. Само ще търпи глупостите й и предателствата й . От глупост , по - голяма глупост . По - скоро връзка за облага на Селина , но не и за Серкан.. хубаво , че той не й даде възможност и й обърна гръб . Даже мен ако питате , направо да я уволнява и да намира нормален и безупречен  ПР , който наистина да си върши работата , също , както останалите му хора в екипа. За съжаление , на този етап няма да стане , защото тя държи акциите , а на него те му трябват.

Общи условия

Активация на акаунт