+1 за поста. А тези приятелства са най-ценни в живота. Пожелавам от сърце да си го обгрижвате с много обич и внимание, и да си го опазите завинаги. 

.

IrinaK,
момичета, не съм ви срещала скоро. Липсвате ми. Дано всичко е наред при вас. 

blue мила, представих си те една засмяна обвита с шала на Серкан, пази го за да можеш да ни го покажеш и моля те никакво пране, nrgmama преди време ни беше запознала с парфюма
мила, след като те прочетох направо съм нахилена до ушите 

. Наистина сте като терапия. А ако този шал ми попадне ще има да си го душкам до припадък. Естествено и ще се похваля. Сега отивам поне да го сънувам
, че нещо ме размечта по никое време 
Спокойна нощ, мили момичета

blue мила, представих си те една засмяна обвита с шала на Серкан, пази го за да можеш да ни го покажеш и моля те никакво пране, nrgmama преди време ни беше запознала с парфюма 

nrgmama, как така халюцинации, блу ще ни отреже по едно малко ъгълче от този шал, сигурна съм няма да ни остави само на илюзии , приятел в нужда се познава. Как е на втори етап, да идваме ли

Златни мои момичета! 
. При нас винаги е много весело и шумно, интересно, емоционално - няма начин да не ви хареса! А и нали вече Серкан си има нов дом, всички се пренасяме при него! А какъв дом си е направил - мечта! Време е съвсем отблизо да наблюдаваме събитията! Надявам се ... много искам, сценария да ни поднесе емоцията на истинската любов, целувките и така чаканото "обичам те". Не само аз, нали?!
на Алекс за преводите
и на всички, които ни поднасят всеки епизод, преведен на родния език
Цяла вечност няма да ми стигне, за да ви предам мислите си за епизода и фрага! Но ще започна от края ...
Изкара ни извън орбита! Изглежда дълго време ще ми бъде за Добро утро, за Лека нощ и N-пъти за Добър ден! За всеки пореден фраг си казвахме, че е върховен, но този ... остави ни без думи, даде ни надежда, че дори след тази толкова заплетена отчайваща истина, ще имаме щастието да видим Серкан и Еда заедно. Знаехме, че Еда ще направи чудото за Айдан и ето, че след
За Серкан като образ и за Керем като артист - не можеш да бъдеш безразличен към магията, която носи в себе си. Не е най големия красавец, но красотата на погледа му ... разплаква. Усмивката му може да усмихне душата ти. А за любовта, която пресъздава, не само в този сериал - написах цял ферман за красотата на мъжката любов в един от постовете си. От такава любов и нежност се нуждае всяка жена...и ние я преживяваме благодарение на него. Забравяме, че гледаме заснета история и ставаме участници, защото имаме нужда от такава нежност и обич и искаме да я преживеем.
Бърборанка, Алекс, Ninika, Mira, Есенна магия, Paterina, nrgmama, Phillipine, Druon, Mery, Slawena ... нека не изброявам повече - толкова красиво сте описали чувствата, погледите на Серкан, които убиват, завития шал на врата на Еда, топлината на влюбения мъж, която струва повече от топлината на слънцето, приятелството и какво ли не още ... помествате снимки, които заслужава да бъдат поставени в рамка. Всяка тема е една голяма енциклопедия. Забавни сте, разсмивате ме, разплаквате ме - всичко в едно!
Всички болни бързо да оздравяват - нали виждате, че ни чака нов епизод, пълен с обещания за щастие и любов?!
Другите да се пазят и за сряда всички строени пред екраните!
Фрагът е за розови очила, шампанско и шоколад! След такъв фраг си мислим, че знаем отговорите, но Айшето отново може да е променила въпросите! Нека сме изненадани, само любов да има!
До утре, момичета!
Препоръчани теми