Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Knysna, Heart Тихичко честито и много стиснати палци. Тичай до Росман да си купиш един тест на тяхната марка, аз съм супер доволна от тях, както и от дигиталните на Clearblue. И не се тревожи за бледите черти, бременна си, моите се наситиха седмица след закъснението.

# 121
Благодаря ви, момичета! Вчера се зарадвах, но днес май имах големи очаквания от чувствителния тест. А и след 3 дневен маратон, ако плувците са издържали повече, ще трябва много да хваля гелчето и добавките на ММ Grinning щото бих казала, че почти винаги уцелваме О досега.

Марго, левият тест е точно Росмански, взех и един пластмасов, ама не знаех как да го ползвам.

# 122
  • София
Knysna,тихо честито и от мен😊 Стисни зъбки за 4-5 дни закъснение, вярвам,че тогава ще ни се похвалиш с дебела хубава чертичка 🤗

# 123
Честито Крисна! Бременна си! Много ми е хубаво като виждам момичета да изпълват мечтата! Blush
Ама не ми е хубаво когато видя как с многото позитиви на форума(подкрепа, информация и тн) започват да изскачат и негативи. Чертите са ти добре. Рядко има мега наситени черти преди сериооозно закъснение. От неприятен развой никой не е застрахован, но страх и притеснение не помага, така или иначе. Зарадвай си се! Flowers Hibiscus

Днеска нещо съм станала на криво, явно нещо ми дойде нанагорно тягостното положение с тоя вирус последно време. Иска ми се да виждам повече радост от живота, а не страх, притеснение, тревога... Не го приемайте лично!

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:13 от Ivied

# 124
Честито,  Krysna ! Чертите са ти супер! 
Dreamer ,  честито и на теб! Стискам палци всичко да се нареди и да спре кървенето.
Безпроблемна бременност ви желая и пухкаво финал! 🍀

# 125
Knysna, честито честито и стиснати палци да се насити още и да замеряш с памперси няколко месеца по-късно.
Дриймчее, за теб не са пускани!

# 126
Krysna честито, тестовете са си чисто положителни Blush Не се притеснявай, стискам палци всичко да е наред. Скоро да ни ръсиш с прашец Heart
Dream-че пиши как си, мисля те.

# 127
Krysna, оххх... това са си положителни тестове! 🙃😊 стискам палци и ще чакаме да обновиш инфото след някой друг ден с вече наситени чертички!

# 128
KrysnaТова си е положителен тест от всякъде. Стискам палци всичко да е наред. Както се казва тихичко честито и лека и успешна бременност.

Дрийм Стискам ти палци всичко да е наред при теб. Как си?

Аз да ви се оплача момичета, от седмица съм с 37-37.2 температура. Пак тръпна да не започне филма с ЩЖ. Преди две седмици се похвалих, че TSH-то е около 2.4. Днес го пуснах и се е покачило на 2.6 вместо да се понижи Sad.. Иначе кръвната ми картина изглежда наред, както и CRP-то.

# 129
Knysna, честито и стискам палци да се насища! Мисли позитивно, бременна си!🤗
Дрийм дано всичко да е наред, мислим те и ти стискаме палци! 🍀
Ели как си? Дойде ли лелката?
Аз си мисля за ЗФ, но ми писна да ходя по АГета и само хормони да ме блъскат. Силно се моля да ми дойде вече, че наистина все за ми писва. Ехх измрънках си аз 🥴.
Прикачвам БТ, до сега не съм имала такава шантава. На 11 Октомври имах бая физически труд целия ден и след това мускулна треска няколко дни. Помислих си че от това е по-висока БТ, понеже Септември се следях и имах ДФ който се спука.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 16:22 от Believe*

# 130
Здравейте Simple Smile На 27г съм.
Влизам плахо в сайта след 4 години пауза. 2015 имам два аборта и 3ти през 2016. И трите бременности бяха от 1вия опит.
На 31ви октомври направихме първи опит с годеника ми. На 2ри и 3ти ноември още два. Знам, че е адски рано за каквито и да е помисли, но кога според вас е възможно най ранният ден за уринален тест? Цикъла ми е винаги 4 5 дни на всеки 27 28 дни. Последния цикъл беше 21-24 октомври. Очаквам следващия на 18ти, дано не дойде 🤞

# 131
Стискам палци на всички, дано са положителни тестовете🤞.. Аз съм с втори положителен с бледа черта за О.. Тези дни трябва да е 🤔. Ще вдигам крака, ще изпращам молитви и да видим какво ще стане.. 😁
Горчивия ми опит показа до сега, че като спреш да го мислиш се случват нещата, но не знам защо така се настроих този месец, че искам да е сега и веднага.. Надявам се да се получи от раз и изследванията да не са проблемни.. И едвам чакааам да излезнат.. Изпращам на всички положителни емоции и стискам силно палци 🤗❤️

# 132
Knysna и аз искам такива положителни тестчета скоро да видя. Wink
Dreamer-дано нещата се овладеят, стискам палци.
Момичета кажете ми Денис какъв специалист е че не съм наясно ?

# 133
Knysnaaaaa, ама хич не е бледааа ! Супер си е🤩  пу-пу честитооо Hug Heart Eyes
Raulista, на мен ми казаха хормоните от трети до 5 ден, ама щом ще ти бият инжекция не знам там как стои въпроса, да не обърка някой хормон.
dream , знаеш, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Пълнолуние, НЕ СЪМ АЗ ЧОВЕКА, който да го каже, ама като бях болна и моята темп беше толкова.. не искам да кажа да си правиш pcr, защото и аз не правих, но се следи и за други симптоми Hands V

И аз да питам за прогестерона вечния въпрос- ако след О те болят гърдите- нисък ли е или висок?

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 19:34 от ggirl

# 134
girl, май беше висок? 🙃 Ама да каже някой, който е повече в час от мен хаха

Общи условия

Активация на акаунт