Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 194
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Севлиево
Аз съм правила Кросмач,който май е точно имунологично за съвместимост между мен и ММ.Освен тях сме пускали и кариотип,което вече е генетично и показва евентуални генетични аномалии ,но и двете изследвания са ни ок.

# 31
Рейв благодаря за темата, както винаги е страхотна и с много любов направена❤️! Пожелавам ти леко и безпробремно раждане на принцесата!

Благодаря на бременилките и на вече родилите, че ни ръстите и замервате с памперси, събирам си от всичко.

Марго дано всичко мине бързо и добре при сестра ти. За списъчето аз си чакам лелката която е решила, че ще ми вътри номера 😂 ама дано скоро дойде, че се изнервям вече. Стискам ти палци и чакам скоро добри новини от тебе!

Гърл дано тестовете да са вярни, действайте си и дано е вашият месец!

Ели дано се разбере скоро какво е и дано сестра ти да е права 🤗

Кристи много стиснати палци и успех 🍀

Шеф мама честит празник, да е жива и здрава! Пожелавам успех на прегледа.

Момичета, да не ви изброявам по имена, че ще пропусна някоя, пожелавам на всички ви както и на себе си това да е нашият месец! Успех 🍀🤗❤️

# 32
Благодаря за страхотната тема , но влизам с лоши новини ...
1 час след като видях това .. ми дойде . Благодаря ви за стиснатите палчета , но този месец не е моят..

# 33
Прекрасна нова тема, Рейвче ! Скоро ще ни разказваш за новите си преживявания с госпожицата Heart

Лира, благодаря за стихчето, много мило !

Оренда, вълшебна е твоята история , четох със затаен дъх и някак си ми стана още по-положителна нагласата за нещата, които ни очакват Simple Smile

Лиилооо и твоето второ тупкащо сърчице Heart Толкова се радвам как се преборихте и как на магия се случиха нещата,  най-големия майтап през целия труден и сложен път. Чакаме следващите новини за растящото човече Heart

Кристи, спокойно, в най-лошия случай ще се отложи с 14-30 дена стимулацията. Но не мисля, че ще се стигне до там. Важното е нашето здраве, за да може да се загнезди здраво ембрионче ! Много стиснати палци за отрицателен ПСР и положителен ЧХГ Heart

Уинтърче, защо не пробваш да запишеш час в друга клиника ? Нещо не ме кефят това вдигане на ръце на лекарите и леко неглижиране на резултатите. Мисля, че ти трябва много малко побутване в правилната посока и нещата са напът да се случат. Не се отчайвай ! Ето, Джеси е пример за всички нас, че не трябва да се отказваме. Шапка свалям на Ели, Антонели (рима има), Маргото и всички момичета, които се борят с години и не се отказват от мечтата си !

Ggirl, аз мисля, че трябва да засечеш тестовете с мерене на базалната температура. Така би имала представа ден два по-късно дали смайлитата са били прави Simple Smile

kalestia, с Калчев и без Калчев, нашите бебета ще си бъдат наши !

Believe,  нещо ни се разминаха с теб циклите иначе все заедно си вървяхме. Ама това не пречи да забремеем в един и същ месец.Искаш ли ? Grinning

Дриймче, как така ти дойде с такъв положителен тест ? Сигурна ли си , че е цикъл ? Силно ли е течението ? Какъв цвят е ?

Аз днес съм 9ти ден, но ММ нещо се хремави и много се притеснявам да не изпуснем предпоследния си шанс за чудо, но в крайна сметка вече ми писна да го мисля и да не става. Поне той да ми е здрав, че януари да избухне сам в стаичката ! Grinning Grinning

# 34
Дрийм сигурна ли си че ти дойде? При този хубав тест от днес е доста странно да тръгне М...
Трябва чхг да падне най малкото. Да не би да има кървене по обилно? Имаш ли доктор на който да звъннеш?

# 35
Дриймърче, много съжалявам и те гушкам силно...Много наситена чертичка, за да ти дойде просто така. Оф, надявам се да е някакво чудо като цветна бременност или нещо подобно, имах една приятелка, която си кървя през цялата бременност преди доста години и роди здраво момиченце. Защо не звъннеш на някой лекар дали не може да се направи нещо?

# 36
Dreamer, с този тест, сигурна ли си, че е цикъл? Дай малко повече детайли? За такъв тест чхг трябва да е било бая...?

# 37
  • София
Дриймче,твърде съмнително ми е това идване на цикъл и на мен /като човек видял биохимична бременност го казвам/. Поне да беше по-бледа чертата.
Струва си да се обсъди с лекар и да се види кръвен резултат.

# 38
Локо да разминахме се.
Ама това не пречи да забремеем в един и същ месец.Искаш ли ? - Напълно съм съгласна, хайде да ❤️🍀🙏

Дрийм как така ти е дошло? Теста е положителен. Много странно да не би да е някакво кървене, но не МЦ? Стискам палци 🙏

# 39
Дриймче! Направо ми се сви сърцето. Не може да се случва това. Да не е нисък прогестерона или да е имплантационно кървене? Стискам палци всичко да е наред! Revolving Hearts

Честита рожденичка Шеф и стиснати палци за прегледа!
Хайде Ели да е бил развален този тест и сега като направиш нов да ни зарадваш!
Стиснати палци Кристи!
Съжалявам Aniletevtz. Дано напук на всичко следващия месец се получи без помощ.
Хайде Локо, да спира хремата и да се почва маратона! Ski

# 40
Рейвче, благодаря за великолепната тема,както винаги изпълнена с много любов ....
Шеф мама, честит рожден ден да ти е жива и здрава малката и много да ви радва
Дриймче,с тези чертички,дали е цикъл 😯... Стивкям палци да не е и ти желая Успех 🍀❤️
Лира, благодаря за орисването
Благодаря на всички момичета за всичко,че сте тук,че помагате,че орисвате и ни замеряте с памерси. Бъдете живи и здрави и нека новият месец да ни подари по един хубав тест с две чертички ❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀!!!
Лилоо, честито сърчице
Сигурно изпускам някое момиче,но не е нарочно всички тук сте еднакво полезни и еднакво ви мисля! 🍀

# 41
Дриймче, обади се на лекар или направо отиди...как така един час след толкова наситена черта???? Аз не ги разбирам, но все пак ти желая да е някакво кървене, което да овладеете с док и да си бременееш Hug

# 42
Дрийм, аз от самото начало съм с почти непрекъснато кървене, но последно в неделя видяхме фъстъчето с тупкащо сърчице. Отиди на доктор, вижте какво се случва. Стискам палци за добри новини!

# 43
дрийм, наистина - много е очеизваден теста, за да ти дойде, потърси лекар според мен Hands Punch
локо, може би си права, но това много сложно ми се вижда с базалната, ще пробвам другия месец Bowtie

# 44
Дриймче, стискам палци да е само някакво временно имплантационно кървене (особено ако е яркочервено) и да спре. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт