Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 190
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Направо си е цикъл с обилно кървене и доста лигавица . Обадих се на АГ , каза утре да пусна кръвен и в понеделник пак , и че на този етап не може да се направи нищо . Не мога да повярвам, че се случва на мен .
Мисля си дали не е било повече от 1 плодче с тези чертички ... чувствам се ужасно .

# 46
  • София/Севлиево
Дрийм,и аз при толкова категоричен тест бих търсила лекарско мнение.Помня че ти имаше няколко БХ и ходи на такъв да изясните причините,но не помня той какво ти каза.Надявам се на положителен развой на нещата...

# 47
Ох на мене ми е досадно, меря с обикновен термометър (от този месец) и го държа 10 мин. Много кофти е като ти се пишка 🤣 имам два случая с по 9 мин, че иначе щеше да има локва 😂.
дрийм, наистина - много е очеизваден теста, за да ти дойде, потърси лекар според мен Hands Punch
локо, може би си права, но това много сложно ми се вижда с базалната, ще пробвам другия месец Bowtie

# 48
Дриймче,как така не може чувала съм че на някой им дават дуфастон или децином за спиране на кървене,този лекар нормален ли е отиди по спешност в МД колкото и да не са добри коментарите лекари са все пак да те видят на ехограф.... Моля те не оставяй нещата така с чякане,ще се побъркаш...

# 49
Дриймче , много е странно това дето се случва. Реално кой ден ти е ? Освен този и предния тест , други прави ли ?

Believe, ма как 10мин ? Аз едвам търпя 1мин и почвам да бегам бате Grinning Вземи си един термометър електронен с две цифри след запетаята и си свиркай.

# 50
Дрийм, тези чертички на какво закъснение ги видя, колко дни? Чхг е добра идея да се пусне, но наистина ако можеш да идеш да те видят потенциално някъде на ехограф (ако има смисъл, знам ли)...

# 51
По принцип утре трябваше да ми дойде,  и сутринта си взех теста , евентуално за утре ,но не се стърпях ,защо имах страшни болки . Направих го и го забравих в банята 1 час и нещо, защото имаме майстори вкъщи и като го видях бях на седмото небе. Исках да направя изненада на ММ  ,като купя някоя бебешка дрешка , но в колата усетих че съм мокра , и какво да видя , всеедно съм заклала кокошка . Никога не съм имала такова кървене . Веднага звъннах на АГ , и другото го знаете . Страх ме е дали не е ИМБ , утре като пусна кръвен ще отида на лекар тук в нашия град за второ мнение , но мисля ,че ако е имало нещо то със сигурност вече го няма.

# 52
Ама Дриймче,за такова хунаво тестче,преди закъснение,ЧХГ е високо... Смисъл няма как според мен да ,,ти дойде" направи шуър и към 10 ако до тогава не пиеш  нищо и не пишкаш,имаш ли ПМС? Много се надявам да е нещо ,незначително" кървене...
Нямате ли Аг в болница да отидеш още сега дори и да има нещо винаги има шанс за ,,задържане на плода" ами ако са две и само едното не се е захваноло? Не искам да ти вкарвам мухи но отиди колкото се може по-скоро...

# 53
Дриймче , тези черти за изключително наситени за ден преди МЦ . И насищането е огромно , преди 3 дни изглеждаше много бледа , едва доловима . ЧХГ трябва да е скочило много за това кратко време . Както и другите момичета са казали ,това не е типично за БХ . Силно се надявам кървенето да спре и бобчето/бобчетата да се задържат . И аз съм за Дуфастон/Утрогестан и кръвни , за да имате по-ясна насока . Много стиснати палци , успех 🤞

П.П. От кога го чакаме този тест 👍

# 54
И аз мисля като hariom, може да са повече, а може и частично отлепване да има. Не го отписвай, ами доктор. Този кръвен само ще те побърка повече
Скрит текст:
Аз обещавам че за последно ви занимавам с мойта сага, но направих и днес о тест - отрицателен. Това ми дава малко надежда, че може и да е имало о, приложено прикачвам 3те снимки, моля за мнение. Първите две ми ги броя за +, но според мен втория не е.

# 55
Честита да ни е новата тема! ❤
Дрийм, много са наситени тези чертички ... Аз имах подобен случай, но с много смотани чертички преди време, а тези са си истински... Гуш! Стискам палци! Ще чакаме утре да кажеш.
Гърл, аз мисля, че си е имало О. 😊 Не знам дали мериш БТ. На мен ми се стори много трудно и се бях отказала хаха, но може да подновя, защото си е супер хубав метод.
Лилоо, честито сърчице!
И на всички да кажа ... дали при Калчев или при някой друг нека надеждата бъде с вас и късмета с всички нас. Ще се борим 😊
И не на последно място да благодаря на Rave за хубавата тема.

# 56
Гърл, според мен първия е положителен, другите не. Мисля, че е имало О, по-добре действайте да не изпуснеш момента от много мислене.Има едно приложение Femometer, в което може да ги снимаш и да изпише колко е лх, сравнявала съм го с кръвен и е доста близо, ако искаш пробвай Grinning Май беше коментирано и преди в темата това приложение, според мен е добро, аз не меря БТ, даже и тестовете за О ми се струват голяма занимавка Joy

# 57
Ох тихичко да се запиша и аз.. Надявам се приемате нови попълнения?
Дано положителните тестове и бременелките в темата ме заразят и мен в най-скоро време..
Малко предистория..
Аз съм на 25г..вече с два спонтанни аборта.. Един в 6г.с, без сърдечен ритъм даже, втория преди близо 3 месеца в 10г.с 😔
В началото на седмицата пуснах изследвания (тромбофилия, TORCH, Т3, Т4, ТSH, вит. Д и В9) като за начало.. А после ще видим какво друго според лекаря ще трябва...
От днес започнах с тестове за ову.. Надявам се да се получи и всичко да мине нормално,че след втория вече изпитвам огромен страх за напред.. Успех на всички, дано наистина предколедно всички да постигнем положителни резултати и с пухкав бебешки край ❤️

# 58
Мери добре дошла и да не се задържаш тук много! 🍀
Дрийм отиди до спешен, наистина чертите са наситени. Стискам силно палци! ❤️
Локо имам дигитален обаче реших, че по верен е обикновения, ама с това 10 мин ми идва множко. И наистина много ми е досадно това мерене 😂. Решила съм и тестове за О да взема този месец, ама само да ми дойде вече.

# 59
Winter, имам и femometer  и glow и premom, и на трите се снимат тестовете, обаче нещо на тия дигиталните не ми отчита. 😄Не знам защо. Темп не меря, ама май ще трябва 😀Иначе действам си

Общи условия

Активация на акаунт