Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 205
  • 742
  •   1
Отговори
# 510

Тествай пак. Разляло се е съдържанието. Капи с капкомера, а не пишкай директно. 4 капки са на Престо
така го правих не съм пишкала от горе

# 511
Моника , според мен чертата изобщо не трябва да е там 🤷♀

От ибейските и аз имах много изпарителни ...
С тези One step хванах предната Б на 10 ден , но след това все не ги намирах .

Иначе съм останала с впечатление , че колкото по-чувствителен е един тест , толкова по-възможно е да дава изпарителни черти .

# 512
Момичета,
Тук съм и ви чета, но тези дни усилено дебнем яйцето Grinning та съм насочила цялата си енергия натам.
Winter-че, ходих при доктора на Ели - Станулов. Видях много положителни отзиви за него, а и от край време се канех да посетя още някой и след като моят ме изнерви покрай последната ми фоликулометрия го направих. Честно казано, много ми допадна и обмислям до бременност да съм при него. За съжаление, не следи след 12 гс и не изражда, но и това е нещо Simple Smile
Локо, чудесни вести за вашата спермограма! Сега остава малко Стаменов magic и те виждам направо с две бобчета Hug
Лило, дай ъпдейт за твоето бобче като имаш време Heart

# 513
Добро утро, следя ви без да пропускам страничка .От почти година .Възхищавам Ви се,за упоритостта, за бързото изправяне и продължаване напред.Бяхте ми страхотен стимул,да не се отказвам.Аз доста трудно приемах отрицателните тестове,с дни ми беше крив света.Успех на всички,иска ми се до края на годината да не остане нито една в тази тема!Оставям тихичко едно тестче тук и отново благодаря ,че сте такива каквито сте-борбени и прекрасни😘

# 514
Честито Дени, лека и спокойна бременнност 🍀🥰

# 515
denni82 честито и до финал 🤗
Raulista много стиснати палци да сте го хванали 🥰
Ели, Кристи не съм пускала палците! 🍀
Марго как си? Как е сестра ти?
Ирен как си?
Пълнолуние 🤗
Ikigai как си? Пожелавам ако сега нещата не са станали, то много скоро да ни зарадваш с две чертички и след това да ни замеряш с памперси. 🤗
Със сигурност пак пропускам някоя моля да ме извините момичета!
Успех на всички ни! ❤️

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:05 от Believe*

# 516
Здравейте на всички и честито на видялите положителен тест. Аз не съм обаче. Вчера пуснах ЧХГ- 2 дни преди М и е категорично отрицателен 😒. Надявам се следващият месец да се случи чудото . Успех и много стиснати палчета на всички 💐

# 517
kremenu6a  няма ли надежда до след цикъл?

Аз имам въпрос, единият тест е в Събота вечерта, другият днес сутринта. Според вас това достатъчно ли е като насищане. Имам днес един ден до цикъл.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 13:50 от AnMary

# 518
Извинете че ще се включа така, но трябва да се постави граница има тема за вашите въпроси, но това не е тази тема.
Опитайте тук - https://www.bg-mamma.com/?topic=1090449 или тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1256643

# 519
ScienceMom , винаги има надежда , но не и в този случай ( поне според мен ). Да кажем, че е имало зачеване около 11.11-12.11. Евентуално имплантиране на 19.11. Вчера пуснах ЧХГ. Да, рано е , но не би ли трябвало поне нещичко да отчете ? А то 0mlU/100ml

# 520
  • София/Севлиево
Привет.
Рали,мисля че Станулов следи и след 12 г.с.,поне онзи ден в събота преди мен имаше момиче в напреднала бременност на преглед.
Ето и моят отчет-7 фоликула и 7 яйцеклетки.Утре по обяд ще имам яснота колко са оплодени и в събота трансфер.И двамата сме оптимисти.А аз доста замаяна от упойката,че са ми сложили повече,заради труднодостъпния ляв яйчник.Но ще ми мине Simple Smile

# 521
Ели, стискам палци това да е вашият опит Flowers Four Leaf Clover

# 522
Eли шампион си, големи палци! Flowers Four Leaf Clover Animal Hatching Chick

# 523
Момичетааа, всеки ден влизам с кеф и чакам с нетърпение всяко известие от вас. Тези дни и аз следя овулацията и чакам ли чакам.... Пращам ви най-позитивната енергия на света и дано да дойде при всяка една от вас иии скоро всички да се похвалим с едно тестче. Тези дни ми е много емоционално и това чакане, следене, вярване понякога ме изтощават. Дано поне накрая всичко да си заслужава и да си имаме най-сладкото бебенце на света. ✨🍀

# 524
Ели,Кристи, стискам палции Green Heart
Честито на момичета  с плюсчета Simple Smile
Вчера ми звънаха от Надежда и ми смениха часа от 5.12 за 10.12 , на някоя от другите момичета звънаха ли Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 11:32 от Jo di

Общи условия

Активация на акаунт