Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, имам малко странен въпрос към вас  кяк реагират вашите мъже ако има кажете нещо от сорта на ,,Ама не трябва да проверим еди какво си момичетата от Бг мама" писаха,че мъжете им са изследвали..... Снощи много така си повишихме тон защото нали четох за разни СГ и го подлудих да ходим да проверим..... Да ви се похваля нямам това чувство наа ,,пълни яйчници" което мислех че е цистит ... Отшумя от самосебе си за два дни

# 526
Ели, чудесна бройка! Стискам палци за прекрасни ембриончетата и успешна бременност!
Относно Станулов, да, не следи след 12гс, но държи да е информиран за бременността на пациентките си. И при необходимост също консултира и помага. Остава на разположение до край. Невероятен човек и професионалист!

Успех и на останалите момичета!

# 527
Hariom1, моят вече си свикна, че си чета редовно и постоянно давам примери, даже понякога се интересува това изследване какво е, за какво е полезно и т.н. Реагира напълно окей с всичко. Хубаво е, че има bg-mamma, за да имаме толкова много информация и да сме наясно с толкова много неща, които биха ни били полезни в дадени ситуации.

# 528
Елии, браво на теб, геройче ! Хайде стискам силно палци и тръпна да науча колко са се оплодили !
Кристи, при вас има ли новини ?

Аз започвам да очаквам вече цикъл, че днес ми е 28 ден.Надявам се до 7 дена максимум да дойде. Естествено, фашливите чертички на one step си продължават - все едни и същи, очевидно не прогресирам Grinning
Мисля си, че този месец заради гадната корона ме е пропуснала овулацията и сега ще ми се замота и цикъла. Разбира се, нали трябва да ми обърка плановете за преглед при Стаменов около ову Grinning

Jo di, при кой си на преглед на 5ти ? На мен никой не ми е звънял за сега за Стаменов.

# 529
Той моя се радва,че чета и се интересувам,ама ми се кара,че всяко изследване за което прочета искам да правя 😂😂😂😂😂😂😂😂

# 530
Здравейте,10ден на един тридневен чгх3.87този опит да го отписвам ли ?

# 531
Ели Прекрасна бройка. Дано всички се оплодят и скоро да имаш един хубав положителен тест.

Кристи При теб имаме ли новини или бързам?

Писах в другата тема, но SDI ни е висок, около 33% (ниска оплодителна способност) , въпреки повишението в морфологията. Вчера се зачетох повече по тази тема и май пак се вкарах в някакъв  жесток филм на ужасите Sad Не помня вече според кой сайт по-малко от 1% шанс за забременяване . Имам чувството, че се върти в някакъв омагьосан кръг.

# 532
Локо, при д-р Чапанова. Вчера ми казаха, че часа ми се променя за 10.12 и ще е в мол-а, казаха ми "По независещи от нас причини, се налага да променим дата и часа" ,което пък за мен е добре , тъй като ако Ц дойде утре, както го очаквам , на 10 ще съм около О .
Да добавя : казаха ,че и мейл ще пратят.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 12:09 от Jo di

# 533
Супер Ели! Чакаме добри новини от теб, Кристи и другите в процедури!
Честито на новобременелките!

Моето момче бързо свикна че чета от бг мама. Общо взето видя нагледно колко полезни съвети има и не е правил проблем. Даже понякога казва - питай другите жени, може да знаят.

# 534
Дени, честито и лека бременност!
Believe, благодаря за стиснатите палчета, всяка позитивна енергия е добре дошла Hug
Ели, шампионска бройка! Хайде да има да се хване, че и да се замразят. Стиснала съм всички палци, че и на краката! Grinning За Станулов така съм чувала, не съм го коментирала още с него, защото не искам да слагам каруцата пред коня. То да стане, пък другото ще го измисля.
Hariom, моят знае че това е важен източник на инфо и не смее да оспорва. Пък и аз съм му обяснила, че който само дава материал и нищо друго, няма право на мнение за изследвания. В крайна сметка мен ме бодат, ровят и тормозят през ден. Щом аз мога да правя всичко нужно и да не се оплаквам, и той не може да се оплаква.
Локче, сигурна съм че всичко ще се нареди точно както трябва. Хубаво е че точно ще ти е минал цикъла при прегледа и може директно да действате по план със Стаменов. Аз съм сигурна че ще те вземе за пациентка.
Аз пък утре, най- накрая се доредих до час при Паскалева и се подготвям психически за неприятното и поведение и отричането на тромбофилиите ми. Joy В четвъртък пък, ще ходя за първи път на оценка на яйчников резерв, че с моята поликистоза, не може човек да разбере добре ли са нещата или не.

# 535
Локо, според мен изобщо не са фалшиви тези чертички и те чакам да избухнеш с хубаво закъснение и по-категорични чертички.Овулацията ти едва ли я е интересувала Корона-морона Hands V

Пълнолуние, недей да четеш такива неща и само да се тревожиш, обсъди с лекаря си какви са възможностите - дали с инсеминации би се получило. Ако все пак стигнете до инвитро ти препоръчвам този метод за подбор, който опитахме ние Микрофлуидно селектиране на сперматозоиди (ChipBABY), защото е по-добър от IMSI + MACS и отстранява фрагментираните и тези с лоша морфология, без да уврежда здравите. Стискам палци да стане естествено, не чети за проценти, това е крайно безсмислено и затормозяващо. Аз като почнах да чета за проценти и вероятности преди години и започнах да се чудя как изобщо хората забременяват и раждат и как има толкова милиарди на планетата Rolling Eyes

Ние си чакаме на телефона за новини за ембриончетата. Вчера им беше 2ри ден и се предвижда трансфер на 5ти ден, тоест в четвъртък, стига всичко да е наред и да се развиват. Hands Pray Hands Pray Hands Pray Днес още не са ми звъняли.

# 536
Хайде палци и за теб Кристи! Всеки ден без обаждане е малка победа! Flowers Four Leaf Clover

# 537
Ели и Kristi много стиснати палци за вас момичета, вярвам, че ще стане!

На всички останали също много успех, напоследък само ви чета и не се включвам, понеже изкарах един конюнктивит и нямаше как да го лекувам с антибиотик, та се попроточи, но ми мина.

Днес бях на лекар за пръв път и видяхме точицата на мястото й, пожелавам на всички вас това чувство - прекрасно е! Май и пулс се видя, но лекарката ми каза, че е рано и като цяло е малко назад, може би заради късна О. Аз гледам да мисля позитивно и се надявам скоро да мога да поръся, а ако няма никоя останала в темата, още по-добре Grinning

Някоя от вас беше писала за морфология 13% - и нашата излезе толкова (преди 2г.беше 4%), така че това си е супер!

# 538
Believe*, благодаря ти че попита.
Ами няма надежда този месец, както си знаех. Примирих се вече, но ми се поразбиха нервите. Ще се оправя някак си и ще продължаваме, няма как.

Честито на бременните момичета, бъдете здрави!

# 539
Ели, Кристи, Мандариа - имате много силно стиснати палци от мен Flowers Four Leaf Clover Teзи дни проверявам темата основно заради вас Heart
Локо, сигурно от 4 години ползвам one step, различни поръчки през годините, досега изпарителна черта на тях не съм виждала, всеки път си е една самотна...Стискам палци за най-доброто развитие!
ikigai, голямо разочарование, разбираемо Heart Пожелавам още следващия месец хубав плюс и след 9 месеца успешен финал!
Believe, благодаря, добре сме физически и аз, и сестра ми, психически ми се събра много стрес и темата за бебеправенето съм я сложила на заден план, чакам М утре или вдругиден и ще видим следващия месец как ще е. Единствената хубава новина при мен е, че имам ново работно място от януари.
Пълнолуние, недей да се тревожиш и четеш, ще стане по един или друг начин!
Raulista, успех на прегледите!
Честито на бременните момичета! Успех на всички чакащи и леки дни на бъдещите ни мамчета, за някои почти не остана Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт