Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Честита нова работа, margolotta! Да ти е лека и спокойна, за да се чувстваш добре и да стане бебето Flowers Four Leaf Clover

# 541
Марго голяма прегръдка 🤗 пожелавам новата работа да бъде спокойна и покрай нея да се сбъдне мечтата ти, а дано и преди нея! По Коледа стават чудеса, а дано 🙏
Ikigai знам какво ти е всеки месец от 2 години и 3 месеца го имам това разочарование и мъка като лелката ме навести.... Sad. Но няма да се предаваме ще постигнем мечтата 👶 🙏!
Локо пожелавам да не са изпарителни, дано 🙏!
Knysna радвам се че си по-добре, пази се и пази точицата, скоро ще ни ръсиш вярвай!
Пълнолуние не чети, вярвам че сте станат нещата!
Ели, Кристи не пускам палчета, браво на вас момичета 😘!
При мен няма нищо ново меря БТ и чакам скоро О., пусто чудо дано вече я хванем 😂. Тестове не правя че ми идва в повече с тях🥴.
Чакам с нетърпение да се напълни темичката с много + 🙏🍀🤗!

# 542
Белийв, призова ме и се отзовавам. Не мога да се оплача. От събота сме с ММ на рехабилитация на Павел баня и до неделя ще сме тук. Размазваме се от кеф и затова само чета, като остане време между процедурите и не съм активна в писането. По календар трябваше да ми дойде в понеделник, но по ову тестовете (не) трябва да ми идва към неделя. Макар че почнаха да ме въртят коремът и кръстът и май няма много надежди. След толкова писане и показване на тестове последните страници и предната нощ сънувах, че си правя от най-обикновените лентички и е положителна, ама не повярвах и отидох да взем и скъп тест, който също отчете втора черта. Дано скоро сънят ми се сбъдне, не само на мен, но и на всички не бременни момичета тук.

# 543
Днес ми дойде Ц. И както се казва - Нов месец, нов късмет .
Пожелавам на всички в най-скоро време положителни тестчета . Вярвам , че по Коледа се случват най-големите чудеса 🙂

# 544
  • София/Севлиево
Имаме си 5 оплодени с много добро качество,другите две са били незрели.В петък пак ще звънна да видим колко са се развили. Simple Smile

# 545
Имаме си 5 оплодени с много добро качество,другите две са били незрели.В петък пак ще звънна да видим колко са се развили. Simple Smile
Браво . Вярвам , че ще се случат нещата 🤞🏻

# 546
Браво, Ели! Ето такава новина ми трябваше за добър старт на деня Hug

# 547
Ели Страхотна новина. Дано всички се развият успешно и след няколко дни да има и положителен тест.

Кристи При теб има ли новини?

Believe Hug Стискам палци да я хванете и да има положителен резултат. Heart

Марго Hug Честита ти нова работа, дано да ти донесе чудесен енергиен баланс и бебето да се случи. Може пък точно това да е чакало.

loko Дано не си правят майтап тези тестове и наистина се окажат положителни.

Знам, че не е добре да чета в нета, но за жалост лекарите не винаги обясняват достатъчно. Разбирам, че нямат време и чака следващият пациент. А за високият SDI пише доста страшни неща. Утре е прегледа при Кацаров и ще видим какво ще каже, въпреки че не трябва да имам надежди много. В Надежда не ми се връща, много се натоварвам психически там, а Перси хич не обича да говори.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 11:00 от Пълнолуние

# 548
Елии звучи много добре, това е толкова вълнуващ момент  Simple Smile
Кристи не съм спряла да стискам палци за вашите ембриончета
Джеси видях в другата тема че имате Heart Decoration Heart Decoration честито миличка Simple Smile
Марго гуш, надавам се при вас задният план изведнъж да мине на преден план Simple Smile
Пълнолуние, защо не се преместиш при друг, уж не може, ама всеки път като чаках за някаква процедура горе в Надежда имаше преместили се момичета.  
Локо дай някакъв ъпдейт бре! По моя тайминг ви е крайно време ... Simple Smile

Успех на всички правещи и (не)чакащи Simple Smile

Момичета не съм по Коледата както писах, дайте разни Коледни заглавия, няма да измисля нищо, ще се включа после с новогодишните Simple Smile

едит: сега и за Тикълс прочетох, може да не е момиченце, ама честито здраво бебе Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 11:48 от Одри

# 549
Писах, писах, а то взе че се за три написаното. Почвам наново по ред.
Ели, много добра реколта! Стискам палци успешно да се развива и някое от тях да е твоята бъдеща бебка. Не съм спряла да стискам палци и за Кристи.
Марго, дано новата работа ти донесе спокойствие и след него и така мечтаното бебче!
Локо, да не се окаже накрая, че положителните тестове са си съвсем истински, ама само твоите, без на ТМ.
Да са честити и двойното количество опашлета за връзване на Джеси.
Пропуснах да спомена, че днес с ММ ще направим втори опит за преглед в Селена, ама този път при док, който си харесах. Няма свободни часове, но ми казаха да ида и между пациентките някъде ще вляза. Едно голямо разместване на процедури направихме, ама успяхме да ги нагласи и по обед ще пътуваме към Пловдив.

# 550
Благодаря ви момичета! Two Hearts Чакам да излязат и резултатите от кръвното изследване и ще ви наръся хубаво с розовко.

Следя си ви изкъсо тук и пращам положителна енергия!
Честито ново работно място Марго! Дано се чувстваш комфортно и всеки ден да ти носи удовлетворение, а не след дълго и бебче!
Ели, супер новини! Ще стане едно декемврийско бебе. Няма как иначе! И Кристи също!
iren11, успех с прегледа и лек път!

На другите момичета пожелавам по време на празничният декември да видите плюсчетата до една! Време е за нов валеж от ++!

# 551
Ели, супер новина ! Чакаме следващите дни още добри новини !
Кристи, чу ли ! Grinning

Марго, честита нова работа и дано го усетиш като своето място, на което да изкараш мининум едно майчинство !

Джеси, ще чакам за розовкотооо Heart

Одри, вие кога ще започвате трансфер? Аз си трая , защото още нямам цикъл, но мисля , че ще се позабави с 4-5 дена този месец. Тестовете на one step показват сутрин супер бледи черти, вечер са една идея по-наситени, но до там. Все си седят бледи. А Клиър си е отрицателен. Така че, тя моята е ясна и е въпрос на време да ме връхлети Червената чума Grinning

Пълнолуние , няма смисъл да четеш статистики и успеваемост. Два месеца подред забременях с ДНК фрагментации с 29,9% увредени. Просто си е съвкупност от сто фактора за съжаление. И ние още не може да ги нацелим отново, въпреки добрата СГ. Ама все някога ще стане !

Вчера стана ясно, че в Адела спират инвитрото до нова година и това е уж за сега. Кой знае дали и януари няма да си удължат карантината. Просто всичко върви срещу мен, мамка му и прасе ! И в Надежда да се преместим, пак ще ни замотат два месеца поне с нови изследвания, прегледи и ЦС. Ама няма да се откажем , де !

# 552
  • София/Севлиево
Simple Smile А Джеси,аз ги броя юлско-августовско бебе(когато ще се роди),щото за декемврийче трябва да чакам до март Simple Smile
Марго,честита нова работа!
За инвитрото май не знам дали и докога ще го спрат,чета нещо за някаква отменена наредба,която ще позабави работата с държавното финансиране,ама дано бързо се оправят нещата...

# 553
Момичета,аз с моите чуденки край нямам.... Нали бях снимала тест за О и повече не бях правила реших си ще си щракнеме два дена дано стане и понеделник не щракахме,вчера обаче два пъти като пишках имах доста гъста ЦС и си реших че съм в О и пак щракнахме.... МЦ трябва да не ми идва на 1ви,но се чудя,ако О ми е била вчера дали 2ри е закъснението или ще в по-натам не знам много се обърках,а нямам абсолютно никакви симптоми за М..
Ели,честито много хубава новина
Локо,поредна вечер се ,,обърквам" че си бременна може би с Лило те бъркам... Помисли си и провери с един кръвен дали пък не си хмммм...
Джеси,взимам си от розовото успех и до финал
Марго,честита нова работа,нова година нов късмет нова работа и ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ ЕДИН ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО!
Одри, Коледа дойде,а с нея и чертички две Simple Smile
Сигурно пропускам някои момичета за което се извинявам желая много ++ тестчета и много успех на всички момичета ♥️🍀

# 554
Добрите новини продължават.
Супер Ели! Хайде още палци, всичко върви перфектно.
Кристи с тебе какво става? Все така нямаме обаждане значи добри новини?
Маргооо честита работа! Знам колко ти беше важно.
Хариом ЦС при О е напротив течлива, прозрачна, помага на спермитата да пътуват. Представи си, че си чукнала едно яйце, белтъкът ама дори по воднистичък.  Стане ли гъста ЦС- значи О е минала. В гъста субстанция няма как да се движат спермитата.
Успех на всички, следя ви. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт