Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ивед,ами значиии е била когато си мислех,дано сме хванали момента,точно на 23-24 беше твчна хахаха
Рали, много успех ти желая
Да ви кажа нещо винаги съм искала ако е момиче да е Владислава или Ралица хахаха

# 556
Да се включа и аз с много стиснати палци за всички момичета и успех 🍀❤️
При мен вече се откри проблема с абортите. Тромбофилия.. Диагноза, която ми е тъмна Индия. Чакам за консултация с ангиолог, хематолог, кардиолог и аз не знам какъв доктор трябва да търся. Гинеколожката се зае да търси специалист за консултация.. Иначе продължавам другия месец с тестовете за О, и с опитите и дано първите дни на новата година ми донесат успех..

# 557
Hariom хаха хубави имена си избрала, ама да знаеш че аз съм Раули Grinning (от един футболист Раул идва ника ми), но пък толкова хора тук ми казват Рали, че то си ми стана втори ник Joy
Марго, прекрасни вести за работата. Дано вече нямаш толкова нерви на новото място и щъркела да те навести даже преди края на годината, защо не!
Джеси, честити госпожички Two Hearts и аз ходих да шпионирам другата тема за да разбера подробности Blush
Локо, мАни я тая Адела, твоят късмет ще е на ново място Wink а пък може и изобщо да не ти е нужен и тези фейк черти да са си съвсем реални. Дай Боже!

# 558
Аз се включвам само да ви пожелая на всички да се изнасяте от тук вече

Локо, специално заради последния ти пост се включвам. До сега само четох, че да не ти давам напразни надежди, ама това, което написа за по- наситените чертички вечер на One step искам да ти кажа, че и при мен беше така- бледи сутрин, малко по наситени вечер и в рамките на 4-5 дни съвсем се насити чертичката. Днес влизам в 9 г.с., искрено ти желая и при теб да е така. Аз за по- сигурно си взех от лентичките на Express test и те потвърдиха с по- наситена чертичка, докато още беше бледа на One step. Стискам палци и чакам добри новини и при теб.

# 559
Браво, Ели, супер новини Simple Smile

Джесиии, честити да са ти принцеските Heart Да удържат до термин и да пораснат борбени като мама Flowers Hibiscus

Локо, за пореден път да кажа, че не мисля чертичките ти за фалшиви, така че изобщо да не ти трябва Адела Hug Не да закъснее, а да не идва изобщо тая червена чума...Flowers Four Leaf Clover

Иренче, стискам палци да си допаднете с новия лекар в Селена, но и да сте свършили работата онзи път преди ТМ да замине и да не се възползвате от услугите му Yum

Merryhristowa и на мен ми се струваше безумно сложно, когато разбрах за моята тромбофилия и започнах да чета, но не е. Ако искаш пиши ми на лично, ще ти обясня какво представляват мутациите и как работят в комбинация. Иначе си е специалност на хематолог Simple Smile

Ние и днес нямаме позвъняване, което е хубаво, значи всичко с ембриончетата ми е наред и трансферът си остава за утре. Simple Smile Пуснах си прогестерон днес, понеже беше суууупер нисък по време на стимулацията и съм на Кринон, но дали се е качил изобщо...Ако е нисък мисля да си го увелича по 2 на ден на своя глава. Ще видя и лекарката ми какво ще предпише за след трансфера, де. Едновременно съм разълнувана, притеснена и щастлива, че стигнахме дотук, предвид, че за толкова много време нито веднъж не забременях, сега имам надежда. И така.
Освен това, колата ми е в сервиз и разчитаме на тази на ММ, а сутринта му бяха спукали гумите...Паркирана на паркинга пред блока, без да пречи на никой... Добре, че има Spark до нас и можем да разчитаме на кола, без контакт с таксиметров шофьор.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 17:02 от Kris_ti

# 560
Момичета, да кажа само, че ви чета всеки ден, но при мен няма много много за споделяне. Да знаят Ели и Кристи, че не съм пускала палците за тях и чакам да дойдат с хубавите новини и тлъстите две черти! Успех до край момичета Heart Exl
Одри и ти гледай да не изоставаш от хубавата тенденция Simple Smile Успех!
Честито Марго за новата работа, нека само позитиви да ти донесе, а сега като се оттърсиш от други мисли може бебчето да реши да дойде, така де, нали знаеш, че и ние го чакаме заедно с теб Simple Smile хайдее!
Джеси така се радвам за теб, честита двойна радост, нека сега си растат спокойничко в коремчето на мама Revolving Hearts
Локо тея черти много са ми съмнителни на мен, всеки ден пък всичките ли тестове да са фалшиви. Държиш ме в напрежение, да знаеш Smile
Hariom1 и мен така ме обърква ЦС, но Иви е обяснила добре. Имаме си ЦС през цялото време почти, просто е различна преди и след овулация.

# 561
Минавам само да пожелая успех!
Ели, Кристи, Мандария чакаме червени чертииииии!
Локо, колко дни остават до Ц? Защо не вземеш една от тези най-обикновените ленти в аптеката да видиш? 🍀
Ирен, Виолетче, хайде и вие сте наред. Не се скатавайте! 🍀

# 562
Момичета,при всички ,,бременни ли е имало ,,имплантационно зацапване"?

# 563
Момичета,
Идвам за бърз отчет, защото имам нужда от стиснати палчета. Док потвърди, че овулацията е минала вчера. Имам си жълто тяло и всичко Blush Heart Сега голямото чакане започва. Имам изписан 2х2 утрогестан за следващите 14 дни и спиране само ако теста е отрицателен. Та дано не трябва да го спирам.
По този повод имам 2 чуденки:
- 4 капсули утрогестан не е ли много? Като съм пила Дуфастон винаги е било 2×1 за 10 дни Thinking
- Искам най-накрая да изследвам прогестерон на 7ми ден след О, но дали резултата ще е достоверен предвид, че ще приемам толкова много допълнителен прогестеронов препарат?
Дайте акъл, моля Hug

# 564
  • Ловеч
Здравейте, и аз това се питам, защото съм на пети ден след трансфер на две петдневни ембриончета. Изчетох всичко, но нямам такова зацапване, само придърпване долу, болезнени зърна и леко наедрели гърди.
Това "зацапване" ме побърка, защо го нямам и т. н. Знам, че трябва да съм спокойна, опитвам се, но все пак ме чопли.
Честито на всички момичета, видели заветните две чертички и до пухкав финал.

# 565

Не , изобщо не е при всички и даже е сравнително рядко . С първите две Б не съм имала , с третата имах . Обаче толкова бях отписала месеца , че като ми зацапа , помислих , че ми идва по-рано . Чак , когато видях , че не дойде , ми мина през ума , че може да е имплантация Simple Smile

# 566
Първо да отговоря на Хариом въобще не е задължително да има такова.
Благодаря на всички момичета, които днес ми стискаха палци. Когато има да става нещо, еми става си без проблем. Още отидохме днес и док веднага ни прие, защото нямаше пациентка. ММ е много впечатлен. Нищо общо с предишния. Прегледа ме и каза, че съм овулирала вдясно, както и предполагах. Видя 9 антрални фоликула, което е супер, предвид че след като Стефанов ми приспа яйчниците с противозачатъчни, имах само 5. Обясни всичко подробно и каза, че още на първия цикъл след като имаме заповедта, можем да стартираме. Blush

# 567
Благодаря Ви момичета
Ирен, много се радвам дано да имате успех
Рали,айде стискам палциииии!!!
На всички успех!❤️🍀

# 568
И аз да се намърда по въпроса със зацапването. С първата ми бременност имах нещо такова и аз също си помислих, ше ми идва. След това с двете БХ и успешната сега не съм имала. Та и от моя опит рядко се случва.
Следя и стискам палци на всички! Локо, много са странни тези уж изпарителни чертички. И аз не бях доволна последно от One Step, ама чак толкова фалшиво положителни не съм имала 😁
Искам да питам някой поддържа ли връзка с Герика? Често се сещам за нея и се надявам да е добре. Ако четеш, драсни един ред тук, моля те! 🤗

# 569
Включвам се да отговоря за зацапването - при мен нямаше такова. Реално нямаше никакви кой знае какви симптоми, нищо по-различно от преди цикъл. Леко чувствителни гърди, някоя друга болка в слабините като че ще ми идва и това е. Бях чувала, че няма смисъл да се гледа по симптоми, защото те реално са едни и същи с тези преди цикъл и наистина е така. Всъщност аз като никога си направих първия тест чак на 12ти ден след овулация, обикновено почвам на 9 Flushed И наистина не предполагах, че този път е станало...
Успех на всички момичета, желая ви много предКоледни и Коледни чудеса Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт