Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Какви са желанията, изразени във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Публикациите във форума се фокусират върху поздравления, подкрепа и споделяне на опит за бременни жени, обсъждане на тестове за бременност, получаване на медицински съвети и общуване помежду си. Форумът служи като платформа за изразяване на емоции, споделяне на лични преживявания и търсене на насоки относно бременността и желанието да имате деца.
-
Какви са желанията, изразени във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Как реагират участниците във форума?
-
Как да измеря базалната си температура (БТ) и какво е Femometer?
Хайде дано, дано и да ни покажеш двете чертички
Според мен не изследвай прогестерон точно този месец, защото с толкова утрогестан теста ще е опорочен, няма как да е нисък при 4 утрогестана 

Така де, честито розовко 
Гадно ми е, но поне си обяснявам цялото ми вековно незабременяване
За който не ме помни - радвам се, че има и нови никове - крако интро: опит за второ чудо след едно успешно инвитро, на 39 г., АМХ паднало до 0,0и нещо си, една тръба, яйчници забити по тъча, ММ със СГ като след операция от варикоцеле и години блъскане с добавки.

Дано наистина да се е видяло на екрана едно прекрасно ново начало!