Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 229
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, аз ви следя от доооста време, много се радвам за тези,които сбъднаха мечтата си за бебче и пожелавам успех на всички останали. Мисля че съм писала няколко пъти тук, ние опитваме за 2ро детенце от горе долу година(малко повече), но не се получава а уж всичко е наред. Да се включа и аз по въпроса за имплантационното зацапване. С 1вата ми бременност не съм имала такова,  но този месец овулацията ми беше на 14-15.11, доста се обнадеждих че сме успели и тази вечер отивам до тоалетна и видях че имам някакво розово зацапване, беше като гъста ЦС но розово, та се чудя дали ми идва по рано или е имплантационно

# 571
Момичета, влизам да пожелая много късмет на Раули Hug Хайде дано, дано и да ни покажеш двете чертички People Baby Според мен не изследвай прогестерон точно този месец, защото с толкова утрогестан теста ще е опорочен, няма как да е нисък при 4 утрогестана Wink
Локо, не може да са изпарителни тия черти, нееее Hands Thumbsdown защо не направиш кръвен Stuck Out Tongue Winking Eye
Марго честита нова работа и скоро бременна Flowers Four Leaf Clover
Джеси, йеее двечки, принцески Two Hearts
Много,много се радвам за теб, ще бъдеш прекрасна майка Heart Така де, честито розовко HeartHug Heartpulse
Кристи, само спокойствие и късмет друго не ти трябва Flowers Four Leaf Clover Чакам и се вълнувам с теб Hug
На всички останали желая скорошно забременяване Hug
Иначе, аз нали бях при Русев и най-после са готови изследванията и цъфнах с ембриотоксини Cry Гадно ми е, но поне си обяснявам цялото ми вековно незабременяване Cry Обаче за да направя прословутата вливка трябва да съм сигурна че тръбите са проходими, този ex foam в Адела достоверен ли е? Може ли да покаже хидросалпингс или само проходими непроходими? Уж започна да се разплита пъзела, но усещам че ще е голяма сага да разбера тия пусти тръби дали са проходими Cry

# 572
Хариом, благодаря ти за палчетата Hug
Уинтър-че, изобщо не се притеснявай за ембриотоксините. Най-лошото им е цената на вливката имуноглобулин която трябва да правиш за тях. Аз точно същата я правих преди 2 седмици. Гледах си сериялче и цъках във форума първия час и половина, после дойде едно момиче след ЕТ и дъра-бъра още един час мина като 1 минута и система се изтече. Не знам кога ще правиш вливката, но аз средата на декември ще правя нова, само че Интралипид, така, че може да ти правя компания ако си по това време хехе Hug За тръбите не мога да кажа в твоя случай какво е най-добре. Единственото което трябва да имаш предвид е че ако стигнете до фонда знам, че на повечето места не я признават тази снимка и си искат стандартната ЦС. За ex em foama, може да пуснеш питане в темата на Адела. Там момичетата са навътре с доста неща покрай процедурите предлагани там.

# 573
Уинтър, според прочетеното в някоя от турските групи си направи обикновената проходимост на тръбите.

# 574
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала, защото и аз бях минала в отбора на официално отказалите се, но не губещи надежда Simple Smile За който не ме помни - радвам се, че има и нови никове - крако интро: опит за второ чудо след едно успешно инвитро, на 39 г., АМХ паднало до 0,0и нещо си, една тръба, яйчници забити по тъча, ММ със СГ като след операция от варикоцеле и години блъскане с добавки.
Понеже не мога да кандидатствам повече за фонда и нямам възможнсот сама да си финансирам следващо инвитро, съм се кротнала и пробвам разни алтернативи. И понеже в темата въртим и сучем и току няокй спомене вълшебното Гелче, се включвам да споделя, че го купих (Преферт) и какви са ми впечатленията от първото ползване.
Първо това е най-готиният лубрикант, който съм ползвала! Другите ми опити включват Глайтгелен и един на дюрекс. Докато те бяха като механични едни такива, този гел запазва някак естествените усещания. Не знам иначе как да го опиша. На мен много ми допадна, а и на ММ, защото съм малко в минус в тази област след раждането.
Второ - добре, че вчера решихме да правим генерална репетиция с апликатора, защото за малко да пропуснем. 5 минути се борихме с него, докато схвана, че първо трябва да се продупчи с обратната страна на капачката (като при някои мазила и старите пасти за зъби). Ей, такова напъване да стискам, а то.... срам голям. И въпреки че после усетих как добре го изтисквам, на сутринта видях, че има останало количество в тубичката, но не мога да си представя как е възможно да се изтиска абсолютно цялото.
И накрая да споделя нещо смешно: поръчах този гел онлайн от една аптека, която явно са толкова сигурни в ефекта му, че ми пратиха подаръци: книжка-календар покупки за бебето, мостра на бебешко тоалетно мляко и биопродукт против диария за деца над 1 година Laughing
Дано си оправдаят положителната нагласа!
Пожелавам ви и на вас такава!
Джеси, честити плитчици, голяма радост! Локо - пак трилър при теб - направо не издържам, нека се развият с неочакван край и ти се окажеш хубаво бременна, а при ММ да е било от емпатия - нали мъжете съпреживявали бременността на жените си Simple Smile
Раули - успех! Няма смисъл да пускаш прогестерон, след като взимаш утрогестан. И не се притеснявай за дозата. Аз, например, го взимах 3х3 топчета вагинално.
Бъдете здрави, момичета и много усмивки покрай предстоящите празници, макар и да ни "оковидяват".

# 575
  • Варна
Не съм от най-редовните в темата, но ви чета всеки ден 🤗
Кристи и Ели стискам силно палчета за вас 🍀🍀
Ние започнахме с щракането, решила съм рози месец да не го мисля, да не следя Ову, да се отпусна и просто да действаме през ден 🤩 Имам чувството, че от постоянното мислене, следене на тялото ми и втълпяването после за симтоми ми пречи, затова ще опитам другия начин този месец и дано е нашия 🙏
Успех на всички, идват празници, нека са незабравими за всички нас 💟

# 576
Фрекоко радвам се че писа, много сте ми симпатични "отказалите се". И ние чат пат ползваме гела, ма поради дългата ни пауза имаме още от стария формат с инжекциите.
Симба, успех пожелавам Simple Smile
Раули - малко много звучи 2x2 ама щом док е казал, си знае работата.

Локо ми значи - извадих становище че съм в ремисия (за новите, борих автоимунно наскоро) и няма проблем да осъществя репродуктивни планове Simple Smile - с тези думи.  Ще ходя другия месец началото при Тихомирова да правим план, аз честно казано въпреки че сборно имаме сигурно вече 2 години опити и не е много вероятно, все пак се надявам да се получило този месец и да ходя по друг повод Simple Smile. Мен нищо не може да ме спре да се надявам Simple Smile. И за вас съм така!
Предишният план беше да извадим още яйцеклетки и да правим трансфер на 2 ембриона. Харесвах този план, така че ако нещо не е се е променило драстично, ще си седим на него предполагам.
Та така - повече инфо началото на декември.
Отделно понеже нямаме друга работа пуснахме фертилити теста в Геника - и при мен излезе херпес симплекс 1 (обикновеният херпес) и трябва да се консултирам с вирусолога на Надежда - какво аджиба значи туй нещо, що го изследват и как пречи. Още не съм се записала, ама добре че питаш, че да звънна днес.

п.п. още го карам бавно, което ме кара да се чувствам добре и на себе си Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:11 от Одри

# 577
Да се включа, понеже много ме развесели историята на Frekoko с гелчето - все едно за себе си чета. 1:1. И ние все не успявахме да изстискаме всичко, но това гелче ще го хваля много, защото още при първия месец ползване, се получи. Дали е от гелчето никой не знае, но все пак. Успех с него и без него на всички Blush

Марго, честита нова работа, да ти донесе спокойствие и покрай него да станат нещата.

За имплантационното кървене и аз съм от тези, при които го нямаше. Все още като ида до тоалетна внимателно оглеждам положението Sweat Smile

# 578
Значи тъкмо прочетох frekoko и мислех да пиша, че ако стане го купувам, но след поста на knysna -няма  как, ще го вземам....ама не ви ли е срам в аптеката да си го кажете на аптекаря/ката? Bowtie

P.S. margo, честито ново работно място от януари, само хубави емоции да ти носи!
много забравям..sorry

# 579
Аз си го поръчах през Интернет, на другия ден вече беше в офиса на куриера. Чиста работа.

# 580
Аз си го купих онлайн 😁😁 и ние го ползвахме този месец. Бях писала преди няколко страници, че и при нас остана някакво количество в апликатора. Овулацията ми беше в неделя срещу понеделник през нощта. Стиснете по някой палец да е станала работата вече (10ти месец опити) 🤗

# 581
Здравейте,
Включвам се и аз за гелчето. Много трудно се изтисква цялото, аз съм намерила начин, все едно е остатък от паста за зъби хаха Не е секси, нито спонтанно, но това е положението. Мен не ме е срам, аз си го взимам от Ремедиума. Никой не знае за какво е. Единственият му недостатък е че са само 8 апликаторчета, но с фоликулометрия стига за 2 месеца повечето пъти.
Благодаря на всички за стиснатите палци Hug вече влязох в the two week wait и гледам да се разсейвам за да мине по-бързо времето.
Днес бях на оценка на яйчников резерв в Надежда при др. Кайрякова. Ми че тя е като момиченце, чак и погледнах табелката 2-3 пъти да съм сигурна. Много мила беше, направи ми чудесно впечатление. Яйчицата са наред, имам си, така че едно притеснение по-малко Simple Smile

# 582
Кристи, пиша само , за да знаеш, че счупвам тоя бутон да рефрешвам, на 14% батерия ме докара ! Стискам палци и те мисля Heart

Обадиха ми се и на мен от Майки за донорство да ми сменят датата на прегледа за 12ти декември, за да няма струпване на хора. Май даже така ще стане по-добре, защото явно ще ми закъснее цикъла и има шанс така да ме гледа по време на О Simple Smile
Иначе моята драма с тестовете всъщност не е никаква драма. Тестовете на one step са фалшиви, има си доста коментари из сайтовете за тях. Явно и аз изтеглих късата клечка с тая партида. Правих и Експрес тест, и Клиър, днеска Лейдис - не и не. Отрицателни. Днес ми е 30ти ден, но ако е била О между 17-21 ден е ясно че ще си почакам още 4-5 дена. На моменти от вчера ме и наболява корема и просто си чакам. Нямам търпение да идва януари. Толкова се нахъсвам от Ели, Кристи и Мандария ! Heart Момичета, нали знаете, че повечето от другата ни темичка с бременните ни момичета скоро ще родят и трябва нов свеж трансфер да правим занатам. Поне 10 от нас ! Heart

Едитвам се:
Мандиии, извинявай, как можах да забравя, че и ти си днес ! Стискам също толкова силно палци и за теб и пращам много положителна енергия да ни зарадвате ! Heart

Ели, и аз само ги дебна от време на време момичетата там, но и аз ще пиша чак като ми дойде времето Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:42 от lokofenka

# 583
  • София/Севлиево
Знам за другата темичка.Следя я и понякога се включвам,ама тоя път искам направо бременна да се разпиша там Simple Smile
Днес имаме две момичета с трансфери-Кристи и Манди.Нека и трите след 10-15 дни се запътим към темата на очакващите ❤️❤️❤️ И разбира се още няколко,които са тук.Както обичам да казвам иска ми се всички,дето пишем по повече от година вече да си събираме крушите Simple Smile

# 584
Мина трансфера. С любимата ми акушерка, която ми държеше ръката и като видя успешното поставяне каза "Браво, супер!" Ама аз и не очаквам друго от любимия ми док Grinning Дано наистина да се е видяло на екрана едно прекрасно ново начало!
Благодаря за палците и положителните мисли, момичета! Чакаме! Аз - вас, и вие - с мен! Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт