Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, чета за тези т.нар. изпарителни черти, и не знам дали да пиша или не... Днес се разбих на 100 парчета и още не мога да се събера. Не знам вече и аз какво става.

От няколко дни усещах леки пробождания долу вляво и си бях внушила, че този месец е станало. Вчера, на 26ти ден от цикъла и 11ти след предполагаема овулация, реших че ще направя тест. Дори тичах до близкия магазин за тест преди да затвори за уикенда. Е, направих го, и излезе това:
Така се зарадвах, казах си: "този път всичко ще е наред".
И днес ми дойде...

Не е зацапване, не е имплантационно.

Cry

Не че има някакво значение, но се чудя, това дефектен тест ли е, изпарителна черта ли е, биохимична ли е... Много ми е мъчно.

# 496
Локо, тея черти направо са Flushed изпарителните изглеждат далеч по-бледи и нерозовеерщи..
Аз от One step бях доволна като цяло, ама това дето казваш...

Ikigai, сигурна ли си че не е просто кървене? Според мен направи още 1- 2 теста и ако имат чертички, бягай на кръвен. Вижда се че има. Желая ти успех! Прегръщам те и разбирам че си тъжна. Дано всичко бъде наред, а и дори да е изпарителна или биохимична бременност, пожелавам ти скоро да се случи! Hug

# 497
И аз правих тест преди малко, който е отрицателен. Ще изчакам още 2 дни до цикъл и пак ще правя. Но явно това не е моят месец . Не се отчайвайте момичета , винаги има надежда. Моят отрицателен тест Януари месец ще стане на 6год. 😉

# 498
Някаква епидемия от фалшиви тестове ... или пък Simple Smile  ?

Локо, много се смях как си дала на ТМ да прави тест Simple Smile

Редактирам се, че намерих една промоция за тестове за овулация:
https://aptekamedea.bg/test-za-ovulatsiya-lenta-kh-7-folium-folium-v1.html
Не знам дали ви пасват, но мен ме кефят, че на тези почти не ми излиза чертичка преди ову.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 11:55 от Одри

# 499
Някаква епидемия от фалшиви тестове ... или пък Simple Smile  ?

Локо, много се смях как си дала на ТМ да прави тест Simple Smile
Надявам се да е рано, за това да са ни отрицателни тестовете🤔

# 500
Момичета, дръжте се.
Много причини има да не е наситена чертата (много течности, все още да не се е натрупало ХЦЖ в кръвта).
В България май има само един тест с 10 чувствителност - две касетки са, едната зелена, другата розова.
Престото е с две по 20 до колкото чета в интернет.
Тези тестове, които вадите ги няма в нашата аптека Simple Smile

Относно изпарителните черти - при мен два дни беше така, но днес вече има надежда (2 дни преди цикъл).
Сега се чудя дали да почвам утрогестан - първата бременност слагах.
Някакви впечатления?
Вие какви насоки имате от АГ?

# 501
Аз когато забременях със синът ми, лекарят ми изписа утрогестан. Мисля , че слагах 10 дни свещички.
Относно моето нетърпение ... Днес пуснах ЧХГ в една лаборатория до работата ми. Чакам резултатите и ще пиша. Стискайте палци 😉

# 502
One step  взех от ибей, до сега не съм виждала изпарителна. В коментарите имаше, обаче, много жени, които са били неприятно изненадани.
Локо, браво на твоя лъв. В Надежда страстно ни убеждаваха да не пускаме по Крюгер...така и не пуснахме.

# 503

Моля за мнение

# 504
Локо Браво, браво на твоят лъв. Разби ме от смях с теста на ТМ. Joy

И аз като пратих ММ в Надежда го убеждаваха, че няма нужда от Крюгер. Ама щом жената е казала, кой иска да спори с нея. 😂 То и Перси каза, че си е наред 1%морфология. Според Кацаров обаче това е основната причина да не забременявам. Та къде е истината не знам.

Аз си чакам овулацията тези дни. Днес ми е 10ти ден и теста беше отрицателен.

# 505
Исках да постна нещо тук, но по грешка съм го пльоснала в темата за "Мъжки фактор", която последно съм чела и съвсем не е за там Grinning

Ето това:

Попаднах на това в една от фейсбук групите:

Цитат
Здравейте, момичета! Ако има пациентки на д-р Сигридов в тази група и са звъняли за час за преглед тази сутрин, да знаете, че телефонен номер 070070180 се начислява с 6ст./минута дори и да ви дава заето! За 2 часа звънене и един разговор съм натрупала сметка 77 лв. Казвам го, за да няма неприятно изненадани, като мен! Опитах се да предупредя в групата "За д-р Сигридов с любов", но не ми одобриха публикацията! Хубав ден

Вероятно са 60 ст, така ги прави 77 лв за 2 часа и малко. И други жени казват, че са с по 100 лв сметка и даже не са успели да запишат час...Да си знаете, ако някоя реши да се пробва за час...

Monika Ilieva, направи друг тест, тези са крайно ненадеждни и сега знаеш колкото и ако не го беше правила. Има едни много чувствителни (с чувствителност 10) и надеждни лентички, че даже и евтини, слагам ги в скрит тест:

Скрит текст:

# 506
Kris_ti аз днес звънях на въпросния телефон сутринта, каза ми че няма връзка. Точно 5 секунди беше разговора, нарочно обърнах внимание и са ме таксували 99 стотонки. Имах много работа и не пробвах да звъня пак, предполагам часовете за Калчев пак са свършили....

# 507
Странна работа. Аз имам над 50 позвънявания само към този номер и разговор от 5 минути и 24 секунди и общата ми сметка дотук за месеца е 55 стотинки. Може да зависи от плана или оператора. При тия цени на прегледите, ще е престъпление да товарят и без преглед. Rolling Eyes

# 508

Тествай пак. Разляло се е съдържанието. Капи с капкомера, а не пишкай директно. 4 капки са на Престо

# 509
Kris_ti аз днес звънях на въпросния телефон сутринта, каза ми че няма връзка. Точно 5 секунди беше разговора, нарочно обърнах внимание и са ме таксували 99 стотонки. Имах много работа и не пробвах да звъня пак, предполагам часовете за Калчев пак са свършили....
Мисля че пишеше, че за Калчев се записва от 25ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт