Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Марго,може ли да споделиш какви добавки взимаш сега за качеството на Я?
Може и на Лс...
Отностно схемата на Денис ,сама ли си начерта графика за прием спрямо изискванията на добавките или Денис ти помогна (или пък по препоръка на доктор )...тъмна Индия са ми,казвам ви..

# 91
По темата за Б12, някоя от вас ползва ли Смарт Хит. И как да разбера дали е метилкобаламин, т.к и аз съм с тромбофилия, с неусвояване на вит. Д3 и Б. Този ми препоръча АГ и го пия вече 3 месеца, но незнам дали да не мина на този, който сте споделили по - горе. За колко време ви стига опаковката, понеже цената не е ниска.
Погледнах го този смарт хит - формата в него е хидроксокобаламин - по-добре е от синтетичната форма и доколкото прочетох набързо, се трансформира в метилкобалабин. Но не съм най-големият експерт. Ето една добра статия за Б12 и формите му:
https://vitaminb-12.com/b12-forms.html

# 92
Момичетааа, дойде ми!!! Така не съм се радвала от не знам кога...чак се разревах. Сего остава в понеделник док да каже че се е изчистила кистата и почваме стимулацията за инсето. Трябват ми много стиснати палчета, моля! Hug

Чери, аз също съм с три броя мутации. По този повод, моят опит е показал че за съжаление няма една копмплексна витаминна добавка. Аз си купувам всеки по отделно. Формата на Б6 трябва да е пиридоксал фосфат. Аз ползвам този - https://apteka.framar.bg/30064737/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC … D0%BE%D1%80%D1%81
Б12 ползвам от същата фирма, тези подезични таблетки - https://aptekabg.com/vitamin-b12-methylcobalamin-1000mcg-90-subl … s-natural-factors Като и двете ги купувам от Ремедиум. Фолат ползвам на Солгар - https://apteka.framar.bg/30043235/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%B0 … BA%D0%B3%D1%80-50
Иначе дали ще имаш нужда от терапия с НМХ, ще ти каже хематолог, но ти препоръчвам да се консултираш и с имунолог. Важно е и дали имаш фамилна обремененост. При мен например, задължително ще има терапия, защото баща ми е с 4 инсулта и 1 инфаркт на миокарда. Има цяла тема за тромбофилиите, препоръчвам ти да се включиш там Simple Smile
Dream-че всички те мислим, пиши като имаш новини. Имаш силно стиснати палчета  от всички нас Heart

# 93
Момичета, някой някога успявал ли е да се свърже с ЦАР на телефоните, посочени в сайта?
Вече втори ден се бъхтя да звъня и няма отговор.......
Мисля че беше от 14:00 до 16:00 часа на телефоните, има тема за ЦАР на мен много ми помогна за всякакви въпроси...
Рали, имаш много стиснати палчета Flowers Four Leaf Clover Hug
Дриймче чакам да пишеш резултат от кръвния, надявам се на хубава бебешка развръзка Hug

# 94
Влизам за тромбофилията на Черешката, аз съм със същото хетерозигота ПАИ 1 и тази, която никога не мога да я кажа с неусвояването на витамините от група Б, хаха. Спокойно, това е най- лекото възможно. Дори не е сигурно, че ще ти трябва терапия, аз съм, но не знам дали не е просто за да се презастраховат лекарите. Калчев ми е назначил всеки ден клексан 0,4. Мойто АГ пък каза да бода през ден до сърчице и от там всеки ден.Ще следим показателите и според тях ще се мени терапията. Но не е нещо страшно. Аз също се бях филмирала. както ти казаха момичетата взимаш си метилирани добавки, аз пия фолиева и Б12. Бъди спокойна!
Дрийм, чакаме резултати и... дай Боже на чудо!
Raulista, ох, големият месец започва! Чакаме лъвче на хоризонта! Моята зодия, готени сме и със самочувствие Grinning ахахаха. Пожелавам!

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 16:34 от Лиилоо

# 95
kalestia, вдигат. Има една много учтива жена и една не много приветлива. Учтивата работи в по-късната част от деня. Колко ни е помогнала не е истина.
Raulista, честито и успех!
Хариом, сигурно ще излезе над долната граница, но не много. Вече от следващия път очаквай по-добър резултат. Ще станат работите.

За мутациите, повечето сме с тези двете от основния, но има и други които могат да се изследват. Аз лично имам 4 извън основния и хич не са за подценяване. Не винаги нещата са толкова очевидни.

Най-добре да пиете витамините отделно за да си набавите от всеки колкото ви е нужно.

# 96
И аз си пуснах вчера по промоцията на Рамус и съм доволна :
Витамин В12       443       pg/ml    187-883; латентен дефицит <300   
Витамин Д 3       64.30       ng/ml    10-20 латентен дефицит; 20-100 оптимално ниво; >100 предозиране
TSH       1.565       uIU/ml    0.350 - 4.940
Желязо       14.20       umol/l    М 10.0-28.0 Ж .(F.) 6.0-26.0   
     ЖСК       57.20       umol/l    М 44.0-89.0 Ж.(F.)47.0-77.0   

Витамин Дто в последно време си го пръсках двойно по мое усещане и явно затова се е качило така от 35ед. Б12 обаче не се е качило много от 343 до 443 сега и мисля да почна допълнително от  през ден да си пия отделно по 1000мг, отделно от спрея на Better you.TSH също работи в моя полза и се държи на ниво.

При мен този месец нещо БТ е решила да си прави аномалии. Днеска на 10ти ден след 4 поредни дни 36.6 , скочи на 37.03 без никакви индикации за промяна в ежедневието ми. Нямам и никакви признаци на О и се надявам да не е това, че нямаме кьорав опит този месец.
Отделно цяяял ден от сутринта ме боли едно тъпо кръста долу, а мен никога не ме боли кръст/бъбреци по никакъв повод, А от вчера ПККто ми е добре , та не виждам и инфекция да има.
Абе, филм с две думи отново Grinning

Raulista, честит цикъл и да бъде последната ти среща с него за 9+ месеца ! Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 17:18 от lokofenka

# 97
Дрийм стискам палци и ще чакам добри новини! ❤️
Raulista браво, че най-после е дошла леката и да и последно. Много стиснати палчета имаш и от мене! 🍀
Марго замислям се дали да не върна пак електронния, че наистина е ужасно 10 мин. 😂
Дано при сестра ти бъде всичко наред!

+1 за спрея Б12.
Аз също съм хетерозигот по ПАИ 4G/5G и хомозигот Mthfr, пия метилирани форми.

# 98
Здравейте момичета днес ми е 12 ден от инсето и сутринта 05.00ч си правих тест за бременност и беше отрицателен 😪 дали не съм избързала вие как мислите благодаря предварително а има още 4 дни до цикал

# 99
Winter, Лилоо, Jessito, Локо, Believe благодаря ви за орисването и палчетата Kissing Heart Heart
Имам още една дилема, ще се радвам да дадете малко акъл. Днес към 1 ми дойде и се чудя кога е по-удачно да пусна половите хормони - утре сутрин или понеделник сутринта? На преглед съм в неделя и вероятно тогава ще ми сложат първата инжекция от стимулацията. Моят док твърди че днес си е първи ден, въпреки че ми дойде малко следобяд. С тия изчисления вече се чалнах...Thinking

# 100
Raulista, стиснати палци и от мен това да е месецът!  Flowers Four Leaf Clover Според мен ги пусни утре, моята клиника също брои така, от 18 часа нататък броят следващия за първи.

# 101
Прогрестерон 9.2
Чхг 246.9
Утре не работят и не мога да пусна пак , ще пусна в понеделник и ще видим .
Мисля ,че прогрестерона е нисък.

# 102
Сега ми излезе микробиологията, но нищо не разбирам. Означава ли това, че всичко е наред.

# 103
Dreamer Heart, нисък ги е прогестерона, не чакай понеделник. Това определено не е БХБ, може би може да се направи нещо, за да се спаси.

# 104
Дриймче, въобще не е добре този прогестерон. Изписа ли ти нещо лекарят? Трябва да е поне над 20 да се задържи бременността.
Lady12, аз за съжаление виждам уреаплазма парвум, за която от четене из форума съм забелязала, че е голяма гад и трудно се лекува.
Nadejda, направи тест след още два дена, за уринарен може да е рано да отчете.

Общи условия

Активация на акаунт