Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Hariom1, по принцип е хубаво веднъж на месец контрола, но ако нямаш търпение си направи. Не помня в какви стойности ти беше Д, но ако е бил в дефицит, не очаквай да се е качило главоломно. Малко бавно става за съжаление, но ще се качи.
Успех!

# 76
Благодаря, момичета! Какво ще правя без вас 🤗
Мааалко по-ясно ми стана. Ще чета още из нета да се информирам, че ми е тъмна индия. Но друго е някой да ти каже, че не е толкова зле. Фк пия метилирана форма, но от групата Б не. Всъщност не знам какви са - някакви комбинирани ми е изписала - Елевит + вагинтол. Пия и аспирин вечер. В 9+5 г.с съм. Ще й изпратя резултатите по вайбър, дано да ги погледне! Отново благодаря!

# 77
Джеси,моят беше 27.5,трябва да ми е над 30..

# 78
Чери и аз без да разбирам достатъчно изследвания изгледах да разбера, че не са ти страшни твоите! Иначе вагинтола ми хареса Grinning

А за всички вас в Рамус има супер промоция, но до неделя, аз днес пуснах, Вит Д + Б12 за 24лв. Може и отделно всеки е по 12лв. Няма и 3лв такса манипулация.

# 79
Ха ха, сега видях какво съм написала! Вигантол, Вагинтол, една е буквата, но съществена. Simple Smile Но вАгинтол май по-лесно се произнася!?! Wink

# 80
Чери, погледнах ги тези Елевит. Б12 в тях не е метилиран - според мен е добре някакъв метилиран да си вземеш (имам идеи ако те интересува). Също, ако искаш и можеш, не е лоша идея да си видиш нивото на Б12?

# 81
Кари, сподели за Б12. Какъв препоръчваш да взема? Коментирало се е май тук за някакъв спрей, който вдигал по-бързо нивата...

# 82
Cherry, този често се коментира в темата, и аз него ползвам
https://apteka.framar.bg/30090691/гардън-оф-лайф-органичен-витам … н-б12-спрей-58-мл

# 83
Момичета, някой някога успявал ли е да се свърже с ЦАР на телефоните, посочени в сайта?
Вече втори ден се бъхтя да звъня и няма отговор.......

# 84
Аз се чудя защо спрях да получавам известия, а то... Simple Smile

# 85
Здравейте момичета да ви питам нещо като правиш тест за бременност и има 2 чертичка тя избледнява ли благодаря предварително Blush

# 86
По темата за Б12, някоя от вас ползва ли Смарт Хит. И как да разбера дали е метилкобаламин, т.к и аз съм с тромбофилия, с неусвояване на вит. Д3 и Б. Този ми препоръча АГ и го пия вече 3 месеца, но незнам дали да не мина на този, който сте споделили по - горе. За колко време ви стига опаковката, понеже цената не е ниска.

# 87
Отново страхотна тема!Благодаря Рейв 🌻
Дрийм ❤

Последните страници на предишната тема ,както и в тази често обсъждате Б 12 и Д ,та реших да си пусна и аз една контрола.
Витамините са ми в средата (знам,че е добре да са по към горна граница.
Изследвах и половите хормони на 3ти ден от Ц.
Денис коментира ,че са добре спрямо възрастта ми (34г.) , но показват и намален яйчников резерв.Хашимото също влияе в моя случай.

Я кажете момичета ,как се борите за да забавите този процес ,както и да подобрите качеството на Я?Притесних се....
Денис ми написа дълъг списък с добавки .Не съм се заела да го проучвам обстойно ,но ми се струва много сложно (кога,как се приемат,дози...)
Ако искате мога да ви го споделя ,но ако следоте темата й,мисля че често са коментирани.
Записах час за АГ на 27ми....бях обещала да му занеса и СГ на док.,но ММ все ми бяга по тъча с тази негова работа от тъмно до тъмно...

# 88
Спреят на Гардън оф лайф може да има и по-евтино по сайтовете, моя е поръчван от айхърб на промоция. 140 пръскания по 500 mcg са, ако се приема по-голяма дневна доза ще е за по-кратко време. Майка ми си беше дигнала Б 12 над горна граница с не особено редовен прием на сублингвални таблетки по 1000 мкг, които се намират и по-евтино от спрея.

TDO3 приемах схемата на Денис (всичките добавки) близо 6 месеца, схемата на прием беше ужас, почвах от 3 през нощта, за да мога да спазвам всички интервали и комбинации. При мен досега не съм видяла ефект, може би ако бях 5 години по-млада, но има доста, на които са повлияли добре. Сега съм ги намалила само до няколко, пък каквото стане.

# 89
Кари, сподели за Б12. Какъв препоръчваш да взема? Коментирало се е май тук за някакъв спрей, който вдигал по-бързо нивата...
Момичетата вече са казали за спрея на Garden of life, аз него го взех буквално вчера и не съм го почнала(тези дни ще) та не знам колко време и за колко ще вдигне нивата. Моето последно беше точно по средата.
Иначе взимам от около 2-3седмици тези
https://www.zoya.bg/%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-B … %D0%BB%D0%B8.3800 - също са метилкобалабин.

Общи условия

Активация на акаунт