Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 946
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Аз имам разстояние между зъбите и много си го харевам. Синът ми също има и не го отчитам като минус, даже ми е сладко. По принцип може да се махне

# 271
Аз имам разстояние между зъбите и много си го харевам. Синът ми също има и не го отчитам като минус, даже ми е сладко. По принцип може да се махне
Аз не казвам, че не го харесвам, напротив.. просто нито аз нито баща му имаме и не съм очаквала. Беше с къса долна юздичка, която цепнаха преди няколко месеца, това същото ли се води?

# 272
  • Пловдив
И ние нямаме с мъжа ми. Двете деца имат. Доста е интересно как са се получили така. На първата зъбите й като ги сменя с постоянни сега и пробиват отвсякъде ...кривозъбка, чудо е. А моите зъби са наредени доста добре, съща на баща й.

# 273
И ние с таткото нямаме разстояние , а мялкият има и доста деца, които срещам на детската кухня са така....мисля, че е нормално и сами ще се наредят като излязат и другите зъбки.
Много са сладки така.

# 274
Може после да се наредят и сближат, когато се покажат и другите. Може да зависи и от челюстта. На Дарио са му един до друг. Той пък се сдоби с колело дървено и по цял ден иска да се качва и да слиза от него.

# 275
Аз да се похваля, че най-накрая се появи заветния първи зъб днес😂 време беше,я аз много се развълнувах и цял ден му ровя в устата да го пипам😂😂😂

# 276
Аз да се похваля, че най-накрая се появи заветния първи зъб днес😂 време беше,я аз много се развълнувах и цял ден му ровя в устата да го пипам😂😂😂
Честит да е! 😁
При нас избиват първите кътници, за 1 седмица излязоха три, а последния боцкаше онзи ден, сега венецът е само подут, малката нищо  е ядеше почти 😬

# 277
Ние с тия зъби сме до никъде....
От лятото седят на 6 броя (4 горе и 2 долу) и това е.....
Подути са, червени са вече месеци наред.
Има ли още някой от долу да има само два?

# 278
Да, моят господин е със само 2 зъба отдолу и с 6 горе.
Ние с тия зъби сме до никъде....
От лятото седят на 6 броя (4 горе и 2 долу) и това е.....
Подути са, червени са вече месеци наред.
Има ли още някой от долу да има само два?

# 279
При нас много бавно растат тези зъби,виждам го ,прозира но откарва един месец докато избие а настроението е покъртително...

# 280
Излиза му сега 4тия кътник или по - точно 12ти зъб, останалите 3 кътника все още не са целите излезли, но пробиха. Хапе всичко което види , блъска си главата в земята, стената, хладилника и всичко до което се докопа.

# 281
Ето снимка на пуканата спелта от ДМ. Джозефин питаше за нея.
Новичка значи не си измислям, че първо изглежда сякаш ще излизат кучешките..... Защото нали не им е ред уж...

# 282
  • Пловдив
Благодаря отново Америкас! Някой беше ми я пуснал, но още не съм я купила. А в какво я слагате(мляко или?)  или ги хрупат директно?!
Ние сме добре, накупих малко играчки на Djeco. Страхотни са. Искам може би и едно дървено телефонче да взема (симпатично)...но още не съм намерила.

# 283
Моят я яде така. Сладка е и бързо се  размеква в устата. Давам му една шепа и той 15 Мин ги взима едно по едно и ги лапа, после още 20 дава на кучетата. Ххах

# 284
Елица доскоро имаше 6 зъба - 4горе и 2 долу . За 2 седмици избиха още 2 долу заедно , а сега никне и един кътник долу в ляво. Иначе имам позната с близнаци момченца и са почти на 2 . Долу имат само 2 зъба ( като зайчета) и назад по някой друг кътник. Да ви се похваля , най- накрая днес малката се пусна на няколко пъти и прави по 5-6 крачки без да се държи за нищо. До сега беше изключително предпазлива и се държеше постоянно , но днес някаква смелост и дойде. Днес също с Мм си закупихме наше жилище и като цяло ми е много хубав ден. Малката обаче спа само 40 мин преди обяд и после не пожела да спи. Току Що заспа върху мен и осъзнавам , че ще има включване в малките часове хахаха . Тази спелта ще взема и аз да и я купя да видим дали ще я хареса , ако не кучето ще я уважи 😁 . Хубава вечер от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт