Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 960
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Честито жилище!!!
Да сте живи и здрави, в новия ви дом да има само здраве, любов, разбирателство и смях!
Радвам се за теб! Simple Smile
Елица доскоро имаше 6 зъба - 4горе и 2 долу . За 2 седмици избиха още 2 долу заедно , а сега никне и един кътник долу в ляво. Иначе имам позната с близнаци момченца и са почти на 2 . Долу имат само 2 зъба ( като зайчета) и назад по някой друг кътник. Да ви се похваля , най- накрая днес малката се пусна на няколко пъти и прави по 5-6 крачки без да се държи за нищо. До сега беше изключително предпазлива и се държеше постоянно , но днес някаква смелост и дойде. Днес също с Мм си закупихме наше жилище и като цяло ми е много хубав ден. Малката обаче спа само 40 мин преди обяд и после не пожела да спи. Току Що заспа върху мен и осъзнавам , че ще има включване в малките часове хахаха . Тази спелта ще взема и аз да и я купя да видим дали ще я хареса , ако не кучето ще я уважи 😁 . Хубава вечер от нас Simple Smile

# 286
  • Пловдив
Ехее, цяло жилище! Да ви е честито, сама здраве да е!
Имаме 2 зъба долу и 3 горе.
И нашето куче бива захранвано. Чуе ли, че слагам бебето в стола и пристига бегом, вдига се и муши глава до нея. И тя пуска наред. Мнг са сладки. Но е той го хваща разтройство ака прекали, та...им се караме.

# 287
И ние миналата седмица проходихме,постоянно отказваше да го учим и водим за ръчичка не искаше да бъде стимулиран по никакъв начин и една вечер от нищото се пусна,сега всеки ден задобрява,но е много щастлив че го прави сам ...

# 288
Честити прохождания!
Честити жилища!
Честити зъби!
Абе кой каквото си има. Grinning

Хора, някой готов ли е за второ бебе? ( тези с по едно де), гледам по разни групи и места, че има жени който вече са готови или към 1.6г на децата вече са бременни. :О
Само аз ли не мога да си представя второ и то в близките години дори....

# 289
Честити прохождания!
Честити жилища!
Честити зъби!
Абе кой каквото си има. Grinning

Хора, някой готов ли е за второ бебе? ( тези с по едно де), гледам по разни групи и места, че има жени който вече са готови или към 1.6г на децата вече са бременни. :О
Само аз ли не мога да си представя второ и то в близките години дори....
Честито и от мен! И аз видях, че при Декемврийки 2019 има 2-3 жени, които чакат второ ( мина ми през ума, какво ли е чувството и как ще се справят ). Аз не съм готова, никак😄  Ако се случи, здрави да сме ще си ги гледаме, но трябва да съм на много силни хапчета за да се справя😂😂

# 290
Аз бих се радвала на второ,че дори и на близнаци Grinning

# 291
  • Белгия
И аз тайничко искам близнаци, че искам голямо семейство, а пък не знам дали ми се иска още 2 пъти да съм бременна. С моятя фобия от игли, само като си помисля и ми става лошо. Иначе няма как точно сега да почнем с още едно бебе, мисля може би в края на другата година.

Честито на всички за хубавите поводи! Heart Decoration

# 292
Аз си имам близначки и от няколко месеца съм готова за трето. Даже опитваме, но едва ли ще се случи. За сега се надяваме на чудо 💙

# 293
Ние също правим вече планове за второ бебе. Искаме и трето.

# 294
Въобще не искам да го мисля това за второ дете. Виктор ни е достатъчен. Като цяло не ми се минава пак през всичко (имах лека бременност, говоря за доктори). Мисля че трябва да минат доста години за да забравя. Честно казано сега излизам с номера има коронавирус и за това не отивам на преглед 😀. Не мисля че ще се престраша скоро да ида на лекар. Миналата година ми се струпа прекалено много преди и след като разбрах, че съм бременна, така че не мисля скоро да има второ.
Браво на всички, които вече се замислят за второ та дори и за трето. Явно аз съм голяма бъзла 😐

# 295
Въобще не искам да го мисля това за второ дете. Виктор ни е достатъчен. Като цяло не ми се минава пак през всичко (имах лека бременност, говоря за доктори). Мисля че трябва да минат доста години за да забравя. Честно казано сега излизам с номера има коронавирус и за това не отивам на преглед 😀. Не мисля че ще се престраша скоро да ида на лекар. Миналата година ми се струпа прекалено много преди и след като разбрах, че съм бременна, така че не мисля скоро да има второ.
Браво на всички, които вече се замислят за второ та дори и за трето. Явно аз съм голяма бъзла 😐
И аз съм бъзла! Не си само ти. Толкова стресиращо беше за мен първото ми раждане. Хората казват, че се забравя всичко, но не мисля, че скоро ще забравя. А не ми се ще 9 месеца да бера страх, как, какво и дали ще мога въобще да родя.

# 296
Браво момичета! Машини сте!

Мен не ме е страх, но искам да спя, искам да правя неща за себе си, да тренирам, да работя......

# 297
Аз като цяло искам , особено като си спомня Елито като беше новородено бебе колко беше хубаво всичко ... обачееее мисля малко да поизчакаме , че сега реално ако забременея мисля , че ще ми е много трудно . Ще имам нужда от почивка и спокойствие , а с детенце колкото нашите ще е голямо приключение. + това ми се работи и ми се пътува и какво ли още не. Ще ми е нужно да си възвърна социалния живот преди да се затворя с още едно бебе Хаха. Иначе си искам . Аз имам сестра и винаги съм искала моето дете също да си има братче или сестриче и да изградят хубава здрава връзка , каквато аз имам със сестра си. Даже приемам детето и като свое по- голямо. То аз почти го изгледах него Хаха.

# 298
На мен ми трябваха 9 години, за да се реша на второ, вие какво говорите! 😁😝🤗🤯🤯🤯

# 299
И аз съм бъзла! Не си само ти. Толкова стресиращо беше за мен първото ми раждане. Хората казват, че се забравя всичко, но не мисля, че скоро ще забравя. А не ми се ще 9 месеца да бера страх, как, какво и дали ще мога въобще да родя.

При мен не е до раждането а това че пак трябва да се занимавам с доктори.

Общи условия

Активация на акаунт