Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 19 521
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
За ръка категорично не желае да го водиш хвана ли го крещи и се тръшка ..сам върви и забива в някакви посоки аз му казвам чао оставаш сам и не му пука Joy ходим на площадката но избягва всички деца там сам си щъка и катери но и другите не го закачат ..със себеподобни  имам но рядко можем да ги съберем всеки си има рутина и ежедневие което следва ..забелязвам има майки които се движат на групички но аз не съм от тях ...

# 526
Ехе, момичета къде около Парадайс сте вие? Аз съм в кв Витоша. Почти всеки ден сме в Зоопарка с малкия. Лятото прекарваме в Южен парк, че Зоо-то няма много сянка за жегите. Ходя също така и в парка на студентски град от време на време

# 527
За зоопарка съм с двете ръце "за"! Simple Smile
Heart

# 528
Супер като стане топло ще ви подхвана някои ден в ранна пролет Wink
Тъкмо да се социализира малко диванетата преди яслата Grinning

# 529
Аз съм точно до метрото, пишете като решите!

# 530
Ми в друга група похвалиха ДД Степ. Май такива ще взимам, наполовина по-евтини са от Биомеханикс Simple Smile

Likeawind, и аз си обикалям самичка. Има доста майки около нас, надявам се да се социализираме като се постопли малко

# 531
Виктор сам не иска да излиза винаги трябва да има деца иначе иска да се прибира 😂. Ама той е свикнал. Горе долу от пролетта са заедно и си играят всеки ден. Поне се радвам че на нашата улица има деца (поне 10 са) и ако времето е хубаво излизаме да играят. Сега тези дни е доста студено и не сме излизали, но когато нямам лекции ще им звънна да дойдат вкъщи да играят децата.

Иначе аз да се оплача от понеделник ми почнаха лекциите и телефона е постоянно в ръката ми. Миналия ден трябваше да чертая проект аз се сетих в 11 без 20, че ми трябва за след 20 минути 🤦🤦🤦. Докато го чертаех говорих по телефона и Виктор гледах даже го и хванах да не падне. Направо вече сили нямам едновременно правя сто неща 🤷🤷. А е минала едва една седмица има още две 🤦.

# 532
Ми в друга група похвалиха ДД Степ. Май такива ще взимам, наполовина по-евтини са от Биомеханикс Simple Smile

Likeawind, и аз си обикалям самичка. Има доста майки около нас, надявам се да се социализираме като се постопли малко
Есенните обувки му бяха на ДД степ определено много леки и удобни бяха,много сме доволни от тях

# 533
Еее, супер, много се радвам за положителния отзив. Дано харесаме нещо.

Вие след ваксина пазите ли децата? Вторник ни сложиха тази за морбили, но искам да идем до Мьомакс утре, ама се притеснявам дали не е твърде скоро след ваксината. А напоследък избягвам да ходя и до магазина с нея, щото нали не може да им се сложат маски на толкова малки деца и ни остава едното излизане навън само. Някак ми е гузно аз с маска, а тя без...

# 534
Аз също не го водя в магазини. Да, пазя го след ваксини- имунитетът пада.
Идкам да питам да ваксината за морбили- ние я сложихме преди 11 дена и днес му се появиха малко ситни и ненатрапчиви пъпчици по бузките.
Ако е реакция от ваксината, така ли би изглеждала? Някой знае ли?
Не искам да звъня на педиатърката през уикенда, освен ако наистина не е належащо, затова се надявам, че някоя от вас има представа как се очаква да изглежда обрив от ваксината?

# 535
И аз го пазя, след ваксини и без, не го видя в магазини и където има хора.
Моите приятелки са казвали за мн ситни пъпчици след морбили, но на цялото тяло. Може при него да е само на лицето.

# 536
Аз също не го водя в магазини. Да, пазя го след ваксини- имунитетът пада.
Идкам да питам да ваксината за морбили- ние я сложихме преди 11 дена и днес му се появиха малко ситни и ненатрапчиви пъпчици по бузките.
Ако е реакция от ваксината, така ли би изглеждала? Някой знае ли?
Не искам да звъня на педиатърката през уикенда, освен ако наистина не е належащо, затова се надявам, че някоя от вас има представа как се очаква да изглежда обрив от ваксината?
Здравейте Simple Smile При мен едното бебче имаше обрив на 8 ден след морбили. Първо забелязах пъпчици по бузката, след което като сменях памперса видях, че има малко по коремчето и малко на крачето. Не е вдигала температура. Няма нищо тревожно. След ден, два пъпчиците избледняха и това беше Simple Smile
Някой беше споменал килограмите на бебетата как са. При момичетата има вече доста разлика едната е почти 8 кг, а другата е към 8,6 кг. Доста са дребни Sad
Иначе беснеят по цял ден Grinning Много ми е трудно приспиването вечер, голямо мъчение е. Заспиват след 23:00 часа. Какво ли не пробвахме Cry
Усмихнат ден на всички Nature Sunny

# 537
И при нас заспиването е много трудно такова скачане и мятане по спалнята по час и половина иначе заспива 22/22.30 опитах се по рано да го изтегля съня но не става каквото и да правя заспива все около това време а не е като да седи на едно място и да не се уморява ...казват че даже сами трябва да заспиват -абсурд

# 538
Аз никога не съм го водила по магазини. Откакто се е родил е влизал 2-3 пъти в магазина пред блока само, ако има нещо изключително належащо. Не ми е спокойно да го водя на закрити места, където има много хора. Така си свикнахме и организираме пазаруването уикенда - правим си седмично меню, разписвам ден по ден какво ще се яде и пазаруваме всичко в неделя. Често поръчвам от ебаг. През седмицата остават само месото и продуктите, които трябва да са пресни, но тях взимаме от кварталните малки магазини обикновено докато разхождаме кучето.

По отношение на ваксините на мен педиатърката ми каза 48 часа след ваксина да не го извеждам. Скоро не сме слагали ваксина, но лятото така процедирах. Една друга пък приятелка с бебе не се съобразява с това и си го води навсякъде. Даже слагаха ваксина на бебето, докато бащата беше болен с температура вкъщи и нищо му нямаше.

При нас също безсъние последните седмици. Дерматитът много се обостри и само се чеше, а и днес видях, че е пробил един кучешки зъб. Както почти се беше отбил, в последно време иска да суче през няколко часа нощем.

# 539
Оххх BMR не ти е лесно!

Какво казват докторите за тя дерматит? Той вече много време го има? Има ли обяснение?
Опита Ли хомеопатия някаква?

И Дарио е с чувствителна кожа, няколко пъти му се появяват петна. Аз го водих при една Д-р Шеф. Останах много доволна. Предишната кожна твърдеше че петната за хранителна алергия и аз му спрях доста неща, те не изчезнаха. В крайна сметка тази Др Шеф каза че това е суха кожа и ми даде три мазила на Ларош посе, от тях се махнаха.
Сега има едно под дошната устна пак подобно, там постоянно му е мокро от лиги и където си лапа ръцете и какво ли не.....
Мажа го пак с нещата които тя ми даде за предишните, но бавно се маха.

Общи условия

Активация на акаунт