СЕПТЕМВРИЙЧЕТА без зъбки, никнат вече като гъбки

• 15 217
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Нямаше ефект от ананаса, към 4 часа през нощта имах контракции, стягания на коремката и напъни като за тоалетна  Embarassed Тъкмо си мислех дали да будя народа, поизчаках и съм заспала ... 
Днес ще ходя да търся чай от малини и фурми ... Но мъжа ми ми се смее и не иска да го предизвиквам. А аз само лекичко ще му дам начален старт ...  Blush
Каролина, в Канада как процедират ако преносиш? Тук доки ми е дал срок до 25 ти - понеделник, тогава ми е следващия преглед ... а след това не знам какво ще се случва...

# 136
Добро утро от нас със Сашко!

Той спинка в момента. Започнах да му давам една-две бебешки лъжички преварена вода след хранене срещу млечницата, но май така или иначе няма да се отървем. Той я изплюва, защото не му е сладка и така си изплаква муцунката. Вчера за първи път бе неспокоен - вероятно колики, и след като му дадох Еспумизан на капки се успокои. Някое бебче има ли проблем с млечницата и какво прави мама по въпроса?

Зия, чакаме вести от теб и София. Надяваме се, че опасенията ви са били напразни.

Катнадиин, много съжалявам за това което си преживяла. Аз реших да не си правя уговорка и всичко мина много добре във Втора Градска. Просто позвъних на вратата като ми изтекоха водите.

Вчера звъних на педито за зелените акита и тя каза да обличам Сашко повече без да го прегрявам. Резултатът - акита като от златна мина  Mr. Green

Яни, тати е на седмото небе! Започнахме вечерните видео сеанси. Приказват си двамата нещо - даже не се налага да превеждам.  Laughing

Мили момичета 2 в 1, малко остана - скоро ще гушнете и вие вашите съкровища!!!!

Полюбувах се на НАШИТЕ БЕБОЦИ! Приятен и спокоен ден от нас!

# 137
Момичета, макар и с малко закъснение, ще играя ролята на щъркел.

НА 11 СЕПТЕМВРИ МАМА ДИМАН РОДИ СВОЕТО ГОЛЯМО МОМИЧЕНЦЕ - 5150 ГРАМА И 54 СМ!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ! НА МАМА ДИМАН БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДА СЕ ЗАВРЪЩА СКОРО В НАШИТЕ РЕДИЦИ!!!
   newsm51 smile3504

# 138
Честито на Диман. Ле-леееее какво голямо момиченце е родила, със шампионски размери. Да й е жива и здрава, весело детство и много късмет в живота и пожелавам.    bouquet   bouquet   bouquet

catnadeen, добре завърнала се. Съчувствам ти за това, което е трябвало да изтърпиш. Подобно отношение към бремменна е под всякаква критика. Направо не е за вярване, че са те върнали от Майчин дом. Добре, че бебката ти е живичка, а за здравето се моля Господ да й помогне да се справи с проблема.  Praynig Бъди силна и кураж.  Hug

MariaF, срока за преносване е 8 дни, но аз много се съмнявам, че ще пренося. Ако все пак се случи предполагам, че ще ме оставят до 28, защото на феталната морфология според размерите на бебето излезе, че термина ми трябва да е на 20. Гледам, че лекаря ми напоследък смята в коя седмица съм по този термин.

# 139
Здравейте!!
Аз съм от октомврийките,но ви чета много редовно и преживявам всички хубави новини и разкази за раждането, все едно  се познаваме лично. Казаха ми,че няма да си дочакам термина(1.10) и може би бебо ще се появи съвсем скоро. По този повод си позволих и да пиша-Каролина, и моята тапа изтича вече 5 дни,точно така е както ти го описваш. Направо не знам дали е нормално! Лекарката ми каза,че като падне тази прословута тапа не остава много.Да,ама това е от понеделник вечерта! В четвъртък пак ходих,уж щях да раждам,но се оказа фалшива тревога! Вече съм убедена,че всичко наистина е много индивидуално!!
Катнадиин,когато ми слушаха тоновете,до мен една жена раждаше.Такива гърчове и болки,не съм виждала в живота си!!! А, непрекъснато и наливаха венозно успокоителни!! Направо ти се покланям,за волята и издръжливостта!!!
Извинете,че се намесих в темата ви!
Желая много радост на станалите вече майки,а на другите,здрави и красиви бебета и най-вече СПОКОЙНО и БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ!!! Hug

# 140
Здравейте момичета
Честито на мама Диман за нейното голямо момиченце Да е жива и здрава и много щастлива

Ави стискам палци дачсе преборите с млечницата Аз не съм имала такъв проблем и не мога да те посъветвам

Ириини и аз май ще пробвам като теб пък каквото стане А коремчето ми е огромно и доста ми тежи А и гърдичките започнаха много да ме болят което ме очудва newsm78

Катнадийн дано всичко лошо е останало зад гърба ти и бебчо е добре
Моля се за Зия и София
Ние днес отново сме без тати защото отиде пак да на вилата при свекито и направо полудявам Миналият уикенд целия прекара там да и помага и сега пак Не стига че през седмицата не мога да го видя ами и сега Тая жена не се ли усеща че той може да прекара и малко време с жена си и детето си  #2gunfire

Извинявайте че ви занимавам но поне да се оплача да ми олекна

Лек ден и успех

# 141
И при мен ананаса нямаше никакъв ефект!  Sad Сигурно ще намразя ананасите за цял живот,вчера направо ми се повдигаше от този плод!
Явно ще си чакам и ако няма резултат в сряда в болницата!

# 142
Ангелина,не се притеснявай,моята тапа запо4на да пада от вторник,а родих 4ак понеделник.

# 143
  • В света на мечтите
Момичета, макар и с малко закъснение, ще играя ролята на щъркел.

]НА 11 СЕПТЕМВРИ МАМА ДИМАН РОДИ СВОЕТО ГОЛЯМО МОМИЧЕНЦЕ - 5150 ГРАМА И 54 СМ!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ! НА МАМА ДИМАН БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДА СЕ ЗАВРЪЩА СКОРО В НАШИТЕ РЕДИЦИ!!!

ЧЕСТИТО НА МАМА ДИМАН!
ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА "ГОЛЯМАТА" МОМА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!
[/size][/color]

# 144
Ангелина, благодаря, че ни се намеси в темата и ме успокои, че не съм единствената с такава странна тапа. Сега дружно ще си чакаме родовите контракции.

nikol5, не се ядосвай за ананаса. Поне си се заредила с витаминки. Както казват хората, всяко правило си има изключение. Ти явно си от тази категория.  Heart Eyes

# 145
Да успокоя мамите с ананасите....Аз съм много по злеее изпих сумати сок изядох няколко консерви и знете ли какво както си имах контракции и болки -спряха ... всичко спря няма нищо, все едно от три седмици не съм се мачила подейства ми обратно. Шантава работа. Е аз избутах и тази седмица ,а що се отнася до падането на тапата аз сам без нея от пожвече седмица... вече си мисля дали няма някакъв проблем. Имам приятелка, която от нормално раждане отиде към секцио защото се оказа 4е вътрешния таз и е бил тесен, а доктора й се 4уде6е дали не й била къса пъпната връв и т.н.  Sick Аз вече не знам ама не ща да преносвам #Cussing out то вярно има време ама вапреки всичко нищо не подказва,че ще е скоро макар и да съм минала първия етап Cry

# 146
Здравейте, аз съм на Илияна мъжът и с радост ви съобщавам, че вчера ни се роди едно голямо момченце!!! Казва се Кристиян, тежи 3 килограма и е 50 см. дълго!!! Да ни е живо и здраво и успех на всички които все още не са родили!!!
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 stork-boy

Майката е добре, всичко мина както трябва и скоро ще се прибере вкъщи!!!

Ето и снимка на бебко:
http://img73.imageshack.us/img73/6322/image016xk7.jpg

# 147
  • гр.Русе
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАМА ДИМАН!  newsm51
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ КРИСТИЯН НА МАМА БЕБО 06!  smile3525
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА, НА МАЙЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 148
  • София
Честито на всички вече мамчета, да са живи и здрави и винаги винаги да ви изпълват с радости и усмивки малките съкровища   bouquet

Аз ви чета редовно, но рядко се включвам.
Исках да попитам вече мамите как се справяте с домакинството, въобще как сте с времето, което отделяте освен за малките съкровища? Колко време ви отне за да влезнете в някъкъв ритъм ако вече сте в такъв? С каката ми беше доста отнесено поне 2 седмици, но сега съм решила да се стегна и да не се предавам така лесно Simple Smile
Аз във Вторник ако още не съм родила имам същата манипулация като Ирини преди да роди (туширането) и скоро се очаква и аз да си гушна малкия бебок (до края на седмицата), а вече нямам никакво търпение, искам да идва вече Simple Smile
На всички все още очакващи пожелавам бързо, лесно и безболеснено раждане и здрави малки слънца  Hug

# 149
Честито за новите бебчета,да са ни живи и здрави!
Ави страхотен красавец е Сашко   bouquet за млечницата понеже много ме е страх и сам разпитала подробно педиатърката и даже пуснах такава тема във форума,че се бях параноясала на тази тема.Та от събраното инфо препоръките са хубаво изваряване на всичко което ще лапа бебо,бибки и други,ако не ползва има едно гелче дактарин което е за тези гъбички или лекичко му намазваш езичето,или залъгалката ако ползвате такава.Твърдят мамите,че за 1 ден са се справили с проблема.
Ирини в началото не харесват много да им се разголват дупетата и Арен беше така,ама сега пък ако се е наакал веднага почва с пъшкането и маха с ръце ,нервничи и щом го сложа на повивалника замира и си опъва крачетата в очакване да го сменя,така че споко  Peace
куки с домакинствоо си се справям съвсем без проблеми както и до сега,а сме си в ритъм от самото начало.Според мене е въпрос на виждане,нагласа и както Ирини каза всичко се случва в главите на хората.Бебо е част от нас и семейството и той е човек ,така че си деийстваме папкане,спинкане,къпане и това е !Какво означава да вкараш някого в ритъм?Че то и мене все още никой не може да ме вкара в такъв вече цели 28 години.Ако например си наумила да го къпеш в 8 и нито секунда по-рано или по-късно и те изнервя ако изоставаш от график това е проблем/имам едн атакава приятелка и все не мога да я видя ,че влиза в график/Ние сме както покажат обстоятелствата и обстановката и всички са в добро настроение никога не изоставаме или не избързваме от графика ,защото няма такъв  Naughty или той е супер гъвкав.
За водичката в началото давах 5 % глюкоза за жълтеницата и сега му плакна устата с преварена вода без никаква захар.Понякога му се пие и му давам от нея когато му е топло.
Ние днес се събудихме в 10.30 пихме кафе,мляко за някой дребосъци и потеглихме към центъра,НДК,Витошка и бяхме в църквата Св.София на сватбата на една моя приятелка,в 4 се завърнахме.бебко спа през цялото време и хвърляше по едно око в църквата докато пееха.Сега се кокори ,плези се и си издава някакви странни звуци полу усмивки,полу рев  hahaha Нашият акт за раждане е станал в петък и в понеделник трябва да го взема и да нося копие за педиатърката,че скоро ще сме на консултация и ще ни слагат ваксинки  Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 17:19 от dennis

Общи условия

Активация на акаунт