Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Нито Пат, нито друг ще ме навие да сменя любимия си глос на Есенс. Колкото и хай енд глосове да пробвах, Есенс ми остава фаворит. А и е 10 пъти по-евтин. Grinning

# 571
Нито Пат, нито друг ще ме навие да сменя любимия си глос на Есенс. Колкото и хай енд глосове да пробвах, Есенс ми остава фаворит. А и е 10 пъти по-евтин. Grinning
А кой е той? Аз имах супер фаворит, но преди 15 години, на Лореал. Не съм го виждала в БГ, дори не помня как се казваше. Толкова хора са ми правили комплименти с него, а други се бяха хванали на бас, че имам интервенция Simple Smile в устните.

# 572
Есмералда, и аз я пеех тази песен докато Ния не ми връчи този глос. Качила съм снимка преди няколко страници. Иначе Есенс си ги тача и аз

# 573
# 574
+ и от мен за Essence, доволна съм и от този, имам розов нюд с частици. За цената си е супер, пристрастена съм към мат, но когато ми се приискат сочни устни посягам към точно тези. 

# 575
И на мен последният показан ми беше любим, докато тази гад Пат не ми съсипа живота...

# 576
Добре, кажете какво прави гланца на Пат така специален? С какво е по-добър от гланцовете на другите марки?

# 577
Става въпрос за цветовете, които имат частички вътре. Просто блести невероятно, не съм виждала друг такъв. Само OpoLush, не обикновените

# 578
И аз си купих такъв, супер блестящ е.

# 579
Много блестящи ми идват на мен. По-скоро на едно червило на Пат се точа, но ще изчакам да видя кога въобще ще могат да ходят червисани хора по улиците. От Сефора с последната поръчка ми пратиха подарък 12 мостри на Шарлот Тилбюри и си ги нося в къщи. 😂
А в колата от няколко месеца нося този глос в цвят Table Top и много ми харесва. Въобще не лепне, задържа се и след носене на маска и има много малки бляскави частички.

https://www.beautybay.com/p/jeffree-star-cosmetics/the-orgy-collection-the-gloss/

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:58 от Анонимен

# 580
Много блестящи ми идват на мен.
И на мен. Още една причина до пропусна. Имала съм гланцове с блестящи частици и почти не посягах към тях.

# 581
За мен най- важно е глосът да не лепне и да хидратира, а по принцип предпочитам червило.
И на мен, и на дъщеря ми от Сефора ни подариха малки опаковки на Фенти. Не се разбирам явно с тях. Имах първия глас, който излезе и така лошо ми миришеше, че мислех че е развален. Сега и тези така ми миришат.

# 582
Прекрасно ми миришат и ги обожавам тези на Фенти.

# 583
И аз имам този на Фенти, но не го ползвам толкова често (да не кажа, че 1г не съм го слагала), защото частичките вътре ми боцкат. 😁😁😁
Ако ще е гланц, то да е със стъклен/мокър ефект.

# 584
Покрай дискусията купих един гланц на Essence преди малко. Наистина е много приятен, не лепне, седи красиво. Мерси за препоръката.
Обикновено нося червила - мат или сатен, много ги обичам. Гланцове почти не слагам вече, но понякога ми се иска.
На Chanel много ми лепнат и не ми харесват, освен старата серия Allure, но я няма вече май. fenty и на мен ми мирише лошо, лепне ми и седи в шкафа и събира прах. Кико ми лепне, Буржоа... на Dior ми харесват, но пък четката им не ми е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт