Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 50 097
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Червена леща с къри и масала; принцеси за СЗ.

# 706
За днес по желание на ученика кюфтета с броколи и картофено пюре, милинки и меденки

# 707
Ще го изяде ли?

Аз гледам да не се хвърля храна, че много мразя.
А и гледам да не носи излишно кутии.

Киселите краставички за закуска с кое ще комбинира?
Просто ми е любопитно. Разни хора/деца разни вкусове.
Най-много да върне прасковата, кисела краставичка и с шоколад може да яде, обожава ги. Всичко обича , каквото съм сложила, а няма как да знам какво ще й хареса от стола и какво ще яде, по-добре тези неща, отколкото барнита и солети от лафката.
Кутията ми е една, на два етажа.

# 708
Супер, че си хапва разнообразни. И на нас това ни беше целта.
Сега правя сандвичи с яйце и сирене за закуска

# 709
  • Някъде по Дунава
За днес кисело мляко, зърнена закуска, ябълков сладкиш, праскова.

# 710
Тъй като кутията на хлапачката е същата като вчера съм без снимка.

Баща й е дежурен и си взе:
з.- кекс
о.- пиле с ориз
в.- пържола, малко лютеница, сирене, краставици.

# 711
Грах, филийки с ементал, кисели краставички!

# 712

И ние отново при вас.Това за госпожицата, ще закусва вкъщи:черен хляб с масло и сладко от ягоди и чай,за обяд свинска пържола с гарнитура варени картофи, а за следобед на училище:
Сандвичи с Филаделфия и свинско филе + краставици.
Чери домати,банан ,мляко с какао и вафла.

# 713
понеже имам щастието дребният да е на стол - само кифлички + ябълка и моркови.
за мен яйца и салата, за другите - сутринта сложих в слоукукъра плешка с моркови и гъби. а, и шоколадов сладкиш с вишни.

# 714
Промениха програмата на хлапето и сега "само" два дни ще има часове следобед, съответно само два дни ще носи обяд. Grin Единият от тях е вторник и днес му сложих плодове и зеленчуци за междучасието; гъста пилешка супа и салата за обяд. През останалите дни ще е все едно и също – сезонни плодове и зеленчуци + някакъв сандвич с домашен квасен хляб, затова няма да пиша всеки ден. Моето дете си държи на такова съдържание и хич и няма да се пъна да правя други неща.

# 715
  • София
slance88, можеш ли да споделиш рецеотата за кюфтетата с броколи?
Днес му е платеб стола на моя младеж. За закуска в междучасията му сложих 3 филийки кекс с ябълки, малко грозде и 2 сливи.

# 716
Включвам се и аз в темата, да видим колко ще издържим на храна от вкъщи. Целта е да се храни по-здравословно и да не виси на опашките в стола.

За днес безглутенови палачинки с краставица, пушено тофу, чушка и печени тиквички. Чери домати отстрани.
Вчера кюфтенца от тиквички, сирене и яйце. Чери домати.

# 717
slance88, можеш ли да споделиш рецеотата за кюфтетата с броколи?
Днес му е платеб стола на моя младеж. За закуска в междучасията му сложих 3 филийки кекс с ябълки, малко грозде и 2 сливи.
Това е рецептата с разликата, че слагам сирене и повече брашно

# 718
  • София
Да има баланс, а и тотално ме мързи да готвя, за утре сухоежбина и грозде.

# 719
За първокласничката - хамбургер с пресна салата, шунка, кашкавал и крема сирене, зеленчуци и грозде с боровинки, ябълка и сокче от сестра й
Днес беше изяла абсолютно всичко от кутията - плодове, зеленчуци, на стола хапнала малко руло стефани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт