Какво ви е мнението за тарикатите от HelpKarma

• 23 936
  • 358
  •   1
Отговори
# 60
Уау!!!!!
Това не трябва да  се замита под килима!
То не е наглост, не знам има ли дума за тези и дейността им.
Такава буца ми застана на гърлото, болни хора, надежди, дайте да съберем пари... И сега ги гледам тия...
Може да е селяндурско и първосигнално, но искам да ги запл*я.

# 61
  • Sofia
Това с медицинския екип вече е измама макар управите да каза,че шефа на окръжна болница им е братовчед...което е доста съмнително.

# 62
  • Варна
Нормално е да ги осъдят, за уронване на престиж и нерегламентирано ползване на репутацията им.

# 63
Чудя се дали изобщо са помогнали на някой...
А на Ралица Енева толкова съм съчувствала и дори съм й се възхищавала как се справя с три деца и без съпруг...

# 64
Коста Костов не беше ли главния в  Медицинския експертен съвет за коронавируса към правителството?

# 65
  • Mediterraneo
Аз съм без думи. Наглост, безочие, цинизъм.

# 66
Това, което гледах сега, ме остави без думи. Какви са тия, дори не мога да ги нарека хора.

# 67
И какво излиза, хората дават последните си пари уж за лечение на дете, което всъщност е безплатно и покриват екскурзиите на госпожата многодетна майка. Ще повърна.

# 68
Къде гледате още неща?

# 69
По BTV, след новините. Следващата седмица ще има продължение за връзката с Кредисимо.
Според мен от началото на март е започнало разследването.

# 70
Благодаря
Не зная дали искам да гледам Sad
Все пак беше начин да се съберат бързо пари за нуждаещи се Sad

# 71
  • Mediterraneo
Всъщност това, което ще дават следващата седмица, беше като анонс за филма вчера по новините. Славчо получавал заплата от 40 хиляди на месец! Че и 80 хиляди е взел, ама било с някакви бонуси...

# 72
За бесене са! Батката прибира бонуси, колкото 200 годишни пенсии, каката сбира пари за лечението на детето си, а си дждитка по скъпи екскурзии. Брутална наглост!

# 73
  • Sofia
Чудя се дали изобщо са помогнали на някой...
А на Ралица Енева толкова съм съчувствала и дори съм й се възхищавала как се справя с три деца и без съпруг...
Защо да е без съпруг?

# 74
Изчаках и днешния репортаж, за да си съставя мнение. Ще изгледам и третия репортаж по темата.

Потресена съм. Каква наглост, цинизъм и дебелоочие!

Хелп Карма свършиха страхотна работа по случая с Джони, който имах възможност да следя отблизо. Те бяха шанса за живот на Джони, защото нямаше време за нищо друго - реагираха светкавично и успяха да съберат огромна сума. Събрахме ги тук, всъщност, с помощта на всички ви, както и по други канали и акции, но в Кармата беше основната част от сумата. При разходването на сумата бяха бързи и адекватни.
Случая с Джони ме накара да им се доверя и за други дарителски акции, защото безкрайно улесняват дарителите - с два клика и сумата е дарена. А и смятах, че случаите са проверени от медицинския им екип,  тоест са истински и наистина на нуждаещи се. 
Е, оказа се друго.

Тъжно ми е, защото случая ще отблъсне много дарители и ще намали шанса за лечение на болни деца непосредствено преди Коледа, когато традиционно се дарява повече.

Жалка работа. И гнусна. Как спят тези хора?

Общи условия

Активация на акаунт