Любители на кучета - 110

• 28 606
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
Моят съвет е да не се хабиш да си зашиваш скъсаните чорапи. Stuck Out Tongue Winking Eye
За храната е добре да се посъветваш също- колко пъти да е на ден и по колко грама.

# 166
Nelika, нашето добиче е по-голямо, ние сме на друга серия, но щях да я пробвам и тази, само че ще ни трябва от нея ХЛ...

Дано някой друг я вземе. Можеш и в олх да я пуснеш 🐕

# 167
Добре дошло на бебе Кая.
Чудно малко бижу!
Доколкото знам кокерчетата са доста палавки като малки, точно като лабрадорчетата. Ако няма някой с нея през деня, приготви се за знаменити бели и да прощаваш. Обичта се подразбира Heart

# 168
  • Bарна, морето, сините вълни
Много е чаровна малката госпожица Кая! Добре дошла! 🥰 ❤️

# 169
Добре дошла Кая.

# 170
  • Sofia
Изпуснах ви тук няколко дни,връщам се да чета Sunglasses
Бела днес се мисли за котка Blush

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 12:36 от Margaritka_2014

# 171
  • София
Леле, какъв сладкиш е Кая, да й изям ушаците къдрави Heart Eyes
Аз на Оскар като малък му мерех гранулите с кухненско кантарче, само като видеше, че го вадя и откачаше Joy
Разделях му я на три пъти

# 172
  • гр.Варна
Добре дошла сладка Кая. Олеее какъв е бонбон Heart
Бъдете готови за мноооого игри, бели, целувки, изядени чорапи, пантофи, обувкиии.. но най вече ще получите Любов. От най, най чистата и истинска любов. Kissing Heart

# 173
  • София/Севлиево
Кая  е бонбонче ❤️ Днес на разходката в планината срещнахме едно кокерче на 5 месеца и голяма игра падна.
И аз в началото гранулките ги мерех с кантарчето,вече карам на око.

# 174
  • София
На моя малчо му меря гранулите с електронна мерителна лъжица. На Тундрата обаче таблиците са в големи граници.  Мокря му я, защото иначе изчезва за 15 секунди. Ето го младежа.

# 175

Взехме си животинската. Едва я удържахме в клиниката, че и после. Мислехме, че ще е по-спокойна. Не знам как ще й попречим да чеша шева. Тази вечер няма да се спи.

# 176
Ето ни и нас Relaxed

Тези дни съм малко тъжна...милото ми момиче е най-голяма подкрепа Heart

# 177
Не искам да се заяждам, но просто да помислите и от друга гледна точка. Сърчицата залепени на това на врата на кучето, няма ли да пречат и по някакъв начин да развалят зрението на кучето?
Разбирам, че значението е, колко е обичано и тнт, но чисто практически....?

# 178
  • Sofia
Banks,
хубаво е да имаш душичка, която да е с теб в добро и зло. А те са точно такива, ушатите ни сродници

# 179
Най-чистосърдечните душици са ни те, никога няма да наранят Heart

Общи условия

Активация на акаунт