Любители на кучета - 110

• 28 603
  • 772
  •   1
Отговори
# 180

Взехме си животинската. Едва я удържахме в клиниката, че и после. Мислехме, че ще е по-спокойна. Не знам как ще й попречим да чеша шева. Тази вечер няма да се спи.
 Лори беше с боди.дадоха ни го от вет. клиниката.Много удобно  като вариант да се пази раната.

# 181
vige, не съм лепила аз сърчица. Това ни беше дадено в такъв вид от клиниката и смятам в същия да го върна. Предполагам, че те са преценили, че е ок да е така, след като са ги налепили. Simple Smile

# 182
  • София
То кучето не гледа през яката, така че няма как да му се увреди зрението. Бързо да се възстановява.

# 183
  • о`майна лунна нощ е
И аз не мисля, че сърчицата пречат. То е толкова мътно като материал, че пет сърца няма да влошат драстично положението.
Бързо възстановяване от нас!

И добре дошло на пухчето Кая. Твърде съм пристрастна към кокерски муцуни и уши.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 22:17 от `ТуиГ

# 184
Племенницата е на гости 😂

# 185
  • София
Добре дошла малка Кая!
Бързо възстановяване на кучето на Jujetka_ , сори, ама името на помня на това сладурче. Ще му мине като на кученце!
И да ви пожелаем - лека нощ! На любимия диван...

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 09:57 от Галски

# 186
A пък мама и тате днес ме пуснаха вкъщи.... Брей, че е странно да стъпвам на паркет........

# 187
Направо не мога да си избера от последната страница, кой ми се ще да намачкам повече Heart Eyes Страхотни сте!
Скрит текст:
"Аз не мисля да се прибирам, ти ако искаш тръгвай."

# 188
Аз бих ги намачкала всичките, а  Кая е прелест, така се умилявам от бебета... Heart Eyes
Скорошна снимка нямам, да ме извинявате, но си следя редовно, за да се радвам на кучовците.

# 189
  • Sofia
Такива сте сладури,независимо малки или големи Heart
А снимката с племенницата е много готина Blush

Ох,хора да ви споделя вчера колко беснях.
Разхождах сутринта рано моята и на езерото едно голямо черно куче се разхождаше само. Дружелюбно,но леко плашливо,ходеше с едно улично. Огледах се за стопанин,защото бе с кайшка и медальон,но не видях такъв. Тръгнах по тях да видя ще се появи ли някои да си го прибере,но никои не  го потърси. Срещнах една баба,дето се разхожда с нейното куче и знае всички в квартала и тя каза,че го срещнала и по рано,при първата обиколка,пак  само и скитащо се. Двете успяхме да хванем кучето,прочетох медальона и звъннах на изписания номер. Е никой не вдигна и до вечерта не върна обаждането,а кучето се отскубна и избяга. По късно имаше пост за него,че и други са го видяли и опитали да хванат,но без успех.
Е цял ден съм бях бясна,как може да гледаш куче и накрая да го изхвърлиш на улицата??? Как сърце им го дава...ми подари го или го дай на някой,които го иска..и при това натирено с медальон за връзка....
И ако е избягало или изпуснато,защо не го потърсиха до вечерта?
Недай си боже,ако един ден се наложи да се разделим с Бела по някаква причина,първо ще й намеря дом и стопани,да изхвърлиш гледано куче за мен е все едно детето да си изхвърля.....
Бясна съм!

# 190
  • sofia
Привет на всички!
Снимките и кучетата са страхотни, както винаги!
Маргаритка, има хора, които така си "разхождат" куетата. Един ден с детето така в близост до парк срещнахме голям лабрадор с медальонче. Обадих се на номера, изписан на него. Вдигна ми жена, която каза, че той така си обикалял, щял да си се прибере сам. Това до оживен булевард...И трябваше да го пуснем...
Аз съм малко болна, а Леон още си куца...Вероятно като се оправя, ще трябва да търсим ново лечение на коленните връзки...

# 191
Мен вече ми се губи споделих ли, не споделих ли, ама си имам вече бебе и Джина е много смешна. Ако той заплаче тя лае и иска да се качи на леглото да го ближе. Доста е грижовна. Имаме много яки снимки, но през телефона не успявам по-късно ще мина за данъка Wink
Като си дойдохме от болницата така скачаше, сякаш си го позна от корема ми.

# 192
  • Варна
Мммм,Духче, нямам търпение 😘

# 193
  • София
Доста съм изтървала и трябва да наваксвам,но в някой друг живот може би😁  На 13 Фея порасна с още една годинка❤️🎂 Тортата не успях да я снимам,че изчезна за секунди 😀

И малката беля

# 194
  • Sofia
Кришка,то и ние имаме едни познати дето им бяга кучето,но го прибират и си го търсят.
В случая това бе изхвърлено и непотърсено,въпреки обажданията и постовете по групите за квартала.

Бързо оправяне на вас с Леон Heart

Духче,като наваксаш със съня чакаме снимки на сладурите Blush

Общи условия

Активация на акаунт