Любители на кучета - 110

• 28 600
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честита да си, Фея. Да си здрава и много щастлива, и двукраките да те слушат и глезят. ❤

# 196
  "Како,ти също ли си мечтаеш за пастет?"

# 197
  • София
Да е здрава красивата Фея и да ви радва дълги години! Birthday
Ех, че се нагледах на прекрасни муцуни Heart
Духче, чакаме, да знаеш

# 198
  • тук-там
Добре дошла на малката прекрасница Кая!
Да е жива и здрава красавицата Фея и много дълго да се радвате един друг!
Моите хубавци бяха за сефте на фризура. Ето тук да ги видите по време на процедурата:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2663263023896170& … =1573402966215520

# 199
честит рожден ден на Фея Simple Smile Да е здрава още много години

Оказва се, че не съм снимала чак толкова много моменти, хаха те са били по-скоро в движение. Първите дни имаше случай, в който бебето много силно плачеше, Джина беше на постелката си, а аз и то на леглото. Мъжът ми тръгна към нас да види защо плаче, Джина стана и седна на пътеката към нас, така сякаш пази пътят към бебето Simple Smile А като се разплаче и скача и се качва на леглото и мъжът - баща откача. Ако не беше в цикъл аз щях да я оставя да видя какво ще направи.
Много сте мили всички!
Леле как минаха толкова години в темата и с Джина в живота ми Simple Smile

# 200
Ох Дух, Джина е страхотна.. Как пази малкия юнак 😍
Толкова е сладко ❤️
Да сте живи и здрави, бързо възстановяване!

# 201
  • Bарна, морето, сините вълни
Прекрасна кака Джина! Heart Eyes Heart И Ерос в началото реагираше на всеки плач на Мони, все ни викаше да ходим да я видим. Също ме е предупреждавал, ако пада от леглото, както и за горящ контакт. Въобще...милите, винаги са готови да ни помогнат.

Слънчогледче, да е много здрава Фея дълги години и да се радвате на взаимната си обич! Birthday И да щипнеш тези сладки бузки. Kissing Heart

# 202
  • Бургас
ЧРД на Фея!
Снощи гледах "Невероятният живот на Енцо". Препоръчвам, но се реве.

# 203
Група, влизам да черпя виртуално (със снимки), защото Бейли днес става на 1 годинка.
Наистина времето лети. И ако кажа, че ни беше лесно, ще излъжа. Не знам кога мина, но си спомням как си го взехме у дома точно на Коледа. Тежеше 2 и 900кг и беше безумно сладък.
Обичам го безобразно многоо, въпреки щуротиите дето прави и не спира да прави Grinning Столовете са обработени и издялани. Тапетите се веят като прани гащи на простор. Чехли нямаме, спряхме да си купуваме. Детото има играчки наполовина на това, което имаше.
Но! Не го заменям за друг. Вярвам, че ще бъде верен другар на нашата дъщеря и вярвам, че няма по-хубаво от това децата да растат с животни Heart Винаги съм гледала котки и мечтата от малка ми беше да имам и куче. Радвам се, че си я сбъднах ☺️
Пожелавам си само да е здрав и да ни радва дълги години.

# 204
  • Bарна, морето, сините вълни
Бейли, Бейли, честит рожден ден, мило момче! 🥰 ❤️ Party Time
Здраве, весели игри и много лакомства!

# 205
Честит рожден ден на Фея и Бейли:hugs:
Духче, страхотни са Heart
И въпреки многото ми опити, само една размазана снимка от днешния ден в гората

# 206
Ее почти всеки ден имаме рожденници 🥳
Да са ви живи здрави и дълги години да ви радват рожденниците Фея и Бейли 🎂😍

# 207
  • гр.Варна
Честит празник на Фея и Бейли. Много да са здрави  и бели да правят за радост на всички в къщи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Честити да са Фея и Бейли,дълги години да ви радвааат!!
Духче,разкошни саа,моите преди 11месеца бяха същите,сега лазят,търкалят се,скачат-лудницата е пълна,но за мен няма по-голямо щастие! Heart
Айде бе мамо,какво стана с тая вечеря? Thinking

# 209
  • UK
Честити да са Фея и Бейли! Да бъдат здравички най-вече.

Духче, много мили снимки.

Общи условия

Активация на акаунт