Любители на кучета - 110

• 28 586
  • 772
  •   1
Отговори
# 270
  • Bарна, морето, сините вълни
Tari, я кажи какво държиш, че гледа така този циганин сладък? Kissing Heart

Ози туршийки ли прави?

Честито, Хибискус! Много е красива Кая и определено погледът на Тара е обиден. Ама съм сигурна, ще ще станат дружки. Чакаме подробности. Heart

# 271
  • Пловдив
Нахлувам в темата ви, защото преди години доста хора помогнаха за блъснато куче, което намерих, сега споделям апел за друга душица
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3814357211929100& … d=100000645765599

Кая е красавица...ние без да сме целяли винаге сме гледали еднополови животни, има дрязги понякога, но то и при хората е така, живеете заедно, но изпадате и в конфликт. На приятеля техните имат пинчероподобно женско, аз съм с чихуа мъжко, ами случва се каката да го смъмри, защото дребния я дразни. Едновременно с това дребния се ежи и ръмжи на догото също мъжки, онзи не го отразява. Аз винаги съм твърдяла, че едропородните се възпитават по-лесно, дребните са като "камъче в обувката", винаги има елемент на изненада.

# 272
Хибискус Heart

# 273
Това с къпането не е вярно! Аз моите ги взех от ветеринар и на два месеца ми ги дадоха изкъпани. След което аз също съм ги къпала преди третата ваксина. Не бива да илизат навън, защото още нямат имунитет, ама това с къпането е нова градска легенда със сигурност.
Ние вчера покорихме Черни връх с двата лъва. Мокка падна между морени в една дупка. Едвам я извадихме. За късмет и нямаше нищо. Тичаха като невиждали планина, а всеки ден се рзхождаме на Витоша. Явно усетиха, че този преход е по-специален. Ето ги планинарчетата по пътя към върха:

Ние нашата също я изкъпахме като я взехме.Била е на два месеца и преди третата ваксина.Също така сме я изкарвали преди третата ваксина,но не сме я събирали с други кучета.Иначе как ще се научи да пишка и ака навън.А и тук май няма такива неща-да не се къпе и изкарва преди третата ваксина.Кварталът ни в последните месеци се напълни с кучета бебета и всички ги изкарват и не се притесняват.

# 274
Като взехме Хари на 48 дни, от вратата директно в банята. Та ние я взехме от двор, нямаше шанс да я пусна при децата такава мръсна. После със сешоара малко и готово. Но тя си е здрава порода. Не знам как стоят нещата при по-декоративните.
Mtz, уникална снимка!

# 275
  • тук-там
Мерси, Нелика!
И нашата порода е здрава и моите стоят по цял ден на двора. Към 18 ч. се нареждат пред вратата за вечеря и да си дойдат на топло. Но съм гледала и по-декартивни и по-кекави. Къпя си ги от бебета колкото пъти се налага. В къпането няма нищо лошо. Трябва да се внимава с шампоаните (химията).
Хибискус, честито! Уникална!

# 276
  • Бургас
Хибискус, много се радвам, че са ви избрали!
Маргаритка, аз съм с дамско куче бяло, има я пигментацията, въпреки хигиенните мерки.

# 277
  • Пловдив

лека нощ, да сънувате пържолки, топки и пръчки Heart

# 278
Лекаа ноощ и от наас

# 279
Доброто утро е от Лори!

# 280
  • София/Севлиево
От нас едно "Добро утро!"

# 281
  • о`майна лунна нощ е
От нас едно "Добро утро!"

Така и така си седнал, сега сподели какви белИ натвори. Тоя поглед има много за изповядване.

# 282
  • София/Севлиево
"Ами оставих мама,тате и бате 3 дни без сън и бях на път да бъда номиниран за изгонване от къщи,ама се реабилитирах и засега оставам-с последно предупреждение от татко(ама колко ли ще е последно Rolling Eyes)"

# 283
Ели, най-вероятно като на моя мъж "предпоследно последно" 😅

Моята крава Тайра, от радост сутринта, че баща ми стана (понеже беше на гости снощи), опика половината хол и коридора, като полулегнала на земята, и махаща с опашка стените в коридора бяха напръскани.. Рязко се разсъних от чистене, не ми трябваше кафе 😤
Надявам се по-бързо да израства този бебешки период, че вече едвамм ни издържат нервичките 😔

# 284
Момичета, украсихте ли за идващите празници? Как се разбират четириногите членове на семейството с елхата? Май не е много  безопасно, като се има предвид, че може да погълнат нещо дребно, та и остро.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт