Любители на кучета - 110

• 28 585
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
  • София/Севлиево
Аз почнах с украсата,но елхата към 1.12 ще я сложа (те да две де,едната съм сигурна че не може да я стигне,за другата ще видим)...

# 286
  • о`майна лунна нощ е
Швепса дойде вкъщи лятото. Но - в нас целогодишно висят коледни венци и лампички, та не се притеснявам. Нововъведения нямам. Въпреки че сме в голям апартамент, място за елха не мога да отделя, така че ще си спестя вероятността за препикае дърво вкъщи. Всъщност той никога не е го е правил - да маркира нещо у дома. И тъй като вече е дърто магаре, едва ли ще почне тепърва.

# 287
  • sofia
Хаха, точно тези дни си припомняхме, какви ги вършеше Леон през миналогодишните празници. Бута елхата, разбира се, така, че я украсявахмя отново. Когато я катурна за 3ти път, изобщо не си играхме да подреждаме играчките и беше доста небрежна. Прегриза кабела на лампичките. За разкош, редовно акаше под елхата. Това беше ок, защото котарака пък, обича да пишка на постелката под нея.
Е, тогава Леон беше на 2 месеца и малко. Ще видим как ще реагира тази година.
Поне, от пиратки и заря не се бои. Но пък котарака Маккуин изпитва ужас от тях...

# 288
  • Bарна, морето, сините вълни
Не сме имали никога проблем с Ерос и елхата. Късал е само едни лампички, защото дксца помпрозорците като чуе, че ММ се прибира. Още не сме украсили елхата, но извадих други украси и очудващо за мен  малката ме разбра, че не трябва да пипа, дърпа, къса. Само наблюдава и се радва на украсата. Изглежда и с двамата нямаме да имаме проблеми. Послушни са ни дечицата.

Поредната ни импровизирана коледна фотосесия. Blush

С баба

# 289
  • София
Ох, какви сте прекраснииии! Пу-пу-пу! Two Hearts

На мен украсата ми е в мазето на бившата квартира, за което вече нямам ключ Sad Изобщо не знам дали тази година ще мога да украсявам вкъщи, че още работят по двора и не знам какви лампички ще мога да сложа навън... Засега съм замислила само един DYI венец от шишарки и евентуално да си взема украсата от онова мазе, но ще трябва да занимавам брокера Grinning Иначе Буба никога не е правила бели с декорацията, дори когато елхата е била на пода.  
Ето ни на Коледа 2017-та, единствено такава "украса" намерих да й става на нея:

И сега, докато рових, намерих и ей тази снимка

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 13:14 от ToniShu

# 290
Буба винаги ли е оплезена, много е сладка!

Des, супер ви се е получила фотосесията ☺️

Миналата Коледа взехме Бейли и беше едва 2.900кг.Сега вече е огромен и див, така че ако има коледна елха някъде долу, тя ще стане на трески... Няма да се случи, защото заради Рая(дъщеря ни) сме намерили чудно място на елхата. Високо на стол, столът вързан за тръбите на парното. Няма мърдене Sunglasses

Ето го Бейли с подаръка за рд. Харесва му, уж. Обаче вечер като заспя отново се катери по спалнята... Заспива там(на кревата му) и после се промъква(при нас) , защото знае, че докато съм будна не давам да се качва. Голям е хитрушко..

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:34 от Be_Special

# 291
  • София
Хахаха, явно сте сръчни хора у вас Wink Браво за чудния коледен подарък, който сте направили на Рая - още семейство! И не е важно дали и защо е една идея по-трудно с украсата, важното е да е уютно и хубаво, и обичливо!  
Буба е оплезена около 70% от времето - будна или спяща. Тя с това е известна от малка Grinning

# 292
С Макс никога не сме имали проблем с елхата и украсата. Сега с Вивата не знам как ще е, ама скоро ще разберем ще я бъде ли или не елхата 😁

Ей тъй се спи най-добре:

# 293
Оо Сиви мъника изглежда много порастнал 🥳😍
Чудесна поза е заел, като знам Тайра как спи.. Със сигурност му е удобно 😁

# 294
Идвам да си споделя потреса от днес. Да уточня- случва ми се за първи път, а от 4 месеца гледам куче.
Та, излизам с нашето такова на следобедна разходка. Лепва ми е някакво безпризорно и тръгва след нас. Не спира д ани следва, а моето се дърпа към него. Спирам и давам шанс да се подушат за малко. До тук добре, огледах че и то е момче и си викам, "спокойнооо". Добре, но това куче подуши задницата на моето и отиде да му ближе пишката. Е, тук вече не знаех как да реагирам. Защо го правят това? Какво да правя аз?

# 295
mariat това си е в реда на нещата при среща на кучета. Не го правят всички, не го правят всеки път, но не е и нещо ненормално. Ако твоето е спокойно най-добре остави да се подушат и опознаят.

# 296
Да се подушат- ок, ама за близането не бях подготвена. Признавам си, че си тръгнах засрамена от постъпката и разходката беше съкратена.

# 297
  • Sofia
Mariat,намерили сте си някои джендър Grinning
Извън шегата,виждала съм и други кучета да го правят,явно им е заложено при опознаването на миризми/пол.

Бела отскоро явно започна да отделя "женска миризма",защото всички кучета й се лепят на дупето,а забелязвам,че някой се опитват също да я ближат и то не улични,а домашни. Тя милата седи и търпи Rolling Eyes (при по големи кучета ляга по гръб и вирва крака нагоре и седи като застреляна)

# 298
  • София/Севлиево
И при Рекс го има това отношение към някои мъжки кучета.Даже се пробва да им се качва,а пък и те стоят.Първо и аз бях в потрес,но скоро свикнах и сега дори не го забелязвам...

# 299
Дай ми наградата  Simple Smile

"Голям студ"... вкъщи е 23 градуса, но Кари трябва да е добре завита

Редактирам се: последните снимки са страхотни, то пози при спане, езичета, ушаци.. всички са големи красоти.
Във Варна както винаги е голям ветрилник и Карина е в ужас ..чуди се къде да се скрие Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт