Любители на кучета - 110

• 28 583
  • 772
  •   1
Отговори
# 300
  • Bарна, морето, сините вълни
Ах, мили душици! 🥰 ❤️ Много са сладки.
Ние днес се опаковахме като шушулки за една кратка разходка. Наистина е ужасен вятъра...

# 301
  • под тепетата
Да, и Озьо си показвал носа, пардон г...за, колкото да свърши важните работи за 5 минути.
 Прилагам снимки на разходката от тази седмица едни англичанчета, които ме изкефиха Smile

Деспи, страхотни коледни снимки!

# 302
  • sofia
Хладно е...

# 303
  • Варна
Елислава, трябва да го отучиш от качването на други кучета, може да стане бой . Бизу точно на това качване побеснява, това се нарича доминиране или с две думи кой е шефа.

# 304
  • Бургас
Забраниха ми да се качвам на дивана. За фотьойла нищо не казаха. Ей така се правят вратички в законите!

# 305
  • sf
Ехоууу 🐾

# 306
  • София
Днес е ден на християнското семейство и макар и да не съм вярваща, пожелавам на всички двукраки и четирикраки здраве и много обич! Heart
Момичета, може да прозвучи малко лигаво, но тук е мястото, където забравям за проблемите и се радвам на всички прекрасни муцуни! Благодаря, че ви има Heart Eyes
Много ми липсват Лабрекс и Епона, много бих искала да видя Линк
И понеже нямам прясна кучешка снимка, ще постна нещо друго

# 307
О, да, Линк! Невероятна красота е това куче, но Епона не го е показвала от много време..
Аз да ви кажа, че на мойте хубавици не им дреме студ ли е, вятър ли е, кал ли има.. като навити пружини сутринта тичаха един час и се гонят, дупки копаят, луда работа. Не мисля, че Кая може да се измори на повод, аз още и не смея да ги извеждам из града и ги водя на полето, че ме теглят като прани гащи зад себе си. При команда редом е нормално, успявам да ги изведа за нужди, но не мисля, че ще успея да ги разходя в градска среда и хем редом( да не се пребия), хем да ги изморя.. за сега се придържам към язовира, докато ми дадете акъл как да съчетая нещата в града Simple Smile
Съквартирантките стопяват ледовете бързо.

# 308
  • sf
Като гледам вече са ги стопили. 😘
Чак ми се прииска да си взема и аз още едно. 😄

# 309
  • Варна
Ооо,Хибискус, добре дошли в отбора. ❤

# 310
Чак да са ги стопили.. по-скоро не мърдаха, че по принцип диванът е забранена зона. Не играят заедно, тичат една до друга, но вкъщи още са със смесени чувства. Тара я е страх и дори Кая да я подкани на игра(мечешка), тя се свива и страни. Кая пък като си легне ръмжи, ако я приближи, мисля че го прави предупредително, но е достатъчно страхливката да я заобикаля Simple Smile Но имат огромен прогрес от ден 1, когато трябваше да пипам и двете едновременно иначе имаше вой и рев от ревност, ще се получат нещата, даже по-бързо от очакваното.
Още се нагаждаме и режимите, буди ме в 7, аз съм свикнала да ставам към 9, че работя до късно, весело е с две думи.
Вторник ще водя Кая на ветеринар, исках да мине малко време и да свикне с мен. Не са и бити годишни ваксини никога( на седем е), има сълзене от едното око, Елислава какво беше лечението за червеите в очите и вадиха ли ги? Гледана е навън и имам подозрения, че и тя има. Предният и крак е чупен, блъскала я е кола като малка и сега я хващам, че накуцва като се уплаши, не мога да преценя цирков номер ли в или реално я боли, но сигурно ще и трябват някакви витамини поне. Хранена е с много нисък клас гранула, ребрата се виждат, даже и гръбнака и.. малко трябва да качи, те са си балерини ваймовете, ама чак така не бива.. Поръчах им алфа спирит гранула два пакета, тази със свинското излиза на супер оферта в зооплюс, но не съм я пробвала, купували ли сте? Сега дояждат от монодозите пак на алфа спирит и на тях влияе добре, но на джоба ми не(златно излиза)
и така, досадих ви аз, но да си споделя.

# 311
  • тук-там
А как попадна на Кая? Много смело да вземеш второ куче на 7 години. Възхищавам ти се!

# 312
По обява в групата фенклуб ваймаранер, аз съм любител на породата и исках от много време, но мъжът ми все се дърпаше. Но Кая беше любов от пръв поглед и за двамата и не беше много трудно решение.
Нейните хора не успяваха да се справят финансово и чисто времево с нея, имат и още две големи кучета и малко дете и търсеха вариант за по- добър живот.

# 313
  • Бургас
Хибискус, много е хубава Кая. И на мен ми е слабост породата.
Пробвай със сребърна вода да чистиш очото и да капнеш 1-2 капки, може и възпаление да е.

# 314
O, докато я заведа на вет си промивам със срвбърна, нали знаеш ММ какво казва за нея Wink
Тя поне всичко дава да и правя, очи, уши, лапи, дупе, всичко почиствам бвз проблем

Общи условия

Активация на акаунт