Любители на кучета - 110

• 28 543
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Зооплюса изгубили поръчката с леглото. Още 10 дни г*зягата ще спи на пода...Sad

# 421
  • о`майна лунна нощ е
Как така са я загубили? Къде е грешката? В сайта или в доставчика. Те не приемат поръчка, без да е извършено плащането й. Кой се е издънил?

# 422
  • София
Иха,не знаех че Ина Хаджиева се е сертифицирала за Pro dog trainer,аз я знам от групата на мама Еми,когато се занимаваше с обучението на Карма,Моли,Чоке и т.н.,браво на наея за старанието й.Тя мисля че по едно време пишеше и тук в темата,ако не се лъжа.

# 423
  • о`майна лунна нощ е
Ина си имат още едно куче - кокер Мъфин. Жесток сладур е! Ван Гого е батко Wink
Страхотен човек е тя. Наистина за мен е чест, че се познаваме.
Скрит текст:
Тук сме на едно от събиранията на сектата миналата година. Швепса е влюбен в Ина, личи си Wink

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 15:41 от `ТуиГ

# 424
  • София
Ето нашето момиче - дочака слънчицето най-накрая Simple Smile Тези дни все мъгливо...

# 425
  • Бургас
Как така са я загубили? Къде е грешката? В сайта или в доставчика. Те не приемат поръчка, без да е извършено плащането й. Кой се е издънил?

Плащането е извършено, проследих - пише, че поръчката е изпратена. Да, ама минават 4 дни, 5 дни, 15 дни и нищо не се променя в проследяването. Писах да питам какво става - отговориха, че се е изгубила, без да дават обяснения. Вероятно в доставчика. Питаха дали да ми върнат парите, или да я пратят отново. Сега ще чакаме пак.

# 426
  • о`майна лунна нощ е
Ясно. Тъй като знам, че поръчката не тръгва, без да видят плащането, а то е според това какво е поръчано и фактурирано, е очевидно, че ти си изпълнила задължението си. Проблемът, както очаквах, е в доставчика - DPD, които оперират чрез Спиди в БГ. То всъщност скоро Спиди няма да има. Франсетата ги поглъщат, но не знам дали одобриха сделката вече.

# 427
  • гр.Варна
Привет банда. Влизам с нов данък и хубава новина. Дъщеря ми и годеника и осиновиха един 8 месечен младеж от Сърбия. Отгледан в двора на училище и децата го кръстили Метър. После прибран в приют, а от вчера жител на Берлин. Ето го

# 428
  • под тепетата
Е, наистина хубава новина! Честит да е късметлията Метър и да направи весел и интересен живота на младежите! Браво на тях!
Метър, как се докопа до кърпата ми Sweat Smile

# 429
  • гр.Варна
Ей тез двете, сестрите му, му я пратиха

# 430
Тази тема,когато и да я отворя...,каквото и да се е случило- успява да ме усмихне,зареди и стопли душата!Прекрасни кучовци и стопани!  Лори твърдо решена да учи математика,поради съмнения,че я "удрят в грамажа" вечер...

# 431
Ако сте забравили мутрата на
 "стенояда" Тайра 😂🥰

# 432
Не сме мутри, а муцунки, моля!

Flushed

# 433
  • о`майна лунна нощ е
Страхотен Метър! Късметлия е!
Обичам сутрините ми да почват така
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 09:59 от `ТуиГ

# 434
  • под тепетата
Ей тука изпъшках завистливо, ама мноооого!

Общи условия

Активация на акаунт