Любители на кучета - 110

• 28 526
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
То в такива случаи човек си действа първосигнално и после се чудиш защо си се захванал и с това. 😁 Обаче е извадило късмет и дом да си намери. На днешно време е много трудно, а и когато говорим за куче без порода повечето бягат като опарени.

# 526
  • София
Туиг, идва Коледа, ще го задомите момичето!!! Стискаме всички лапи и палци! Simple Smile
Кумата ми сутринта и тя ми прати снимка на една хлапачка, която прибрали снощи и днес чака да се срещне с бъдещата си човечка! Коледно е, аз вярвам, че и двете млади дами ще си намерят добри домове Heart Щом са имали късмета да срещнат добри хора в точния момент, значи нещо хубаво е замислено за тях Wink
Браво и на твоето ММ, че се е навил - моят не ще, той е сигурен, че няма да иска да ги дава на никого и затова не иска да прибираме... Но го обработвам, пък и все някога ще срещне "неговото" дето да не може да му устои.

# 527
  • София
И Арес се побърка заради снега. Първо го гледаше с недоверие, но после се отприщи. Тича, скача и хапва сняг. Няма такъв кеф. Не можах да го снимам, защото щеше да е само едно петно в движение.

# 528
  • Sofia
Честит Световен ден на домашните любимци! Да са ни здрави!
https://artday.bg/index.php/world/4406-2020-11-30-12-54-54?fbcli … 4bHXMsDAsApCzb0uM

# 529
  • София
Ох, Туиг, живи и здрави да сте, спасили сте душицата Heart
Стискам палци да я задомите!
А как реагира Швепс?

# 530
  • о`майна лунна нощ е
Възмутено от дъното на душата му. Ръмжи го, но от страх, защото не се сеща, че е бебе.
Някакъв дребен цвърчащ навлек, който му пие от водата, отнема от вниманието на човеците му и църка страшно и неразбираемо. Що е то и като не съм го поръчвал, какво прави у дома - пита той.

# 531
Туиг, ще се справите. Ще намерите дом. Браво.

# 532
  • тук-там
Туиг, браво! Чудесна постъпка! Възхищавам се на хора като теб!
Мокка и Нъки с първия си сняг - голямо тичане, голям кеф:

# 533
Nelika,тъкмо се чудех ти ли бе разказала историята с бързото лапване и вадене от устата на л**но Blush
Аз бях Sweat Smile Сега ми е смешно, но докато ѝ вадех от устата човешки лайна с голи ръце ми идеше да я убия Laughing
Sivi, Mtz, мерси за съветите. Винаги имам гранули в джоб и обикновено действа, но това с лайната няма и как да го изтренираме. Мисля да поработим върху "пусни" с краставица например. Опитвала съм с играчка, но не особено последователно и в резултат не го знае като команда. Днес доста потича в снега и цял ден лежи свита на кравай. Така спа и през ноща. Не знам от умора ли е, или ѝ е тежко. ММ е убеден, че не е добре и я гледа с тревога. Вчера, малко след като я глътна, срещнахме една ловна дружинка с мнооооого гончета. Питах и тях, но те се засмяха, и казаха че или ще повърне, или ще изака.
ТуиГ, уникална си! Чак аз почувствах болката на мъничката преди да я приберете. Сигурна съм, че ще ѝ намерите дом!

# 534
Излязла ееееееееее Balloon Champagne

# 535
  • тук-там
Nelika, честито!
Не знам дали добре съм го написала, но имах предвид да носиш със себе си на разходка нещо много вкусно (парченца месо, кремвирш), което да предлагаш при команда Пусни/Плюй/Фуй. Няма да стане с гранули. Човешкото лайно е по-вкусно за тях от гранулата, но не и от месо или кремвирш. Аз така действам - за всички останали команди гранули за награда, за изплюване на нещо вкусно като човешко/кравешко лайно - парче месо или кремвирш.

# 536
  • под тепетата
Ох, ако ни чете някой безкучен човек, ще си помисли, че само за лайна си хортуваме тука Satisfied
 ТуиГ, поклон! Някой ще има коледно късметче от теб!
 Деспи, докъде я докара с коледните календари Wink?
Радвам се, че кърпата е излязла, айде и кокалчето да намира изхода по-бързо!

# 537
  • о`майна лунна нощ е
Щастлив край!  Кученцето е при своите хора. Взе го семейството на най-добрата ми приятелка. Остава в Пловдив и ще се радва на батко, кака и още един далечен батко, който ще си идва ваканциите в България. Бащата е бегач и току-що се сдоби с компания за километрите, които ще навърта. А майката - тя ми е сродната душа и вечен спътник по света и у нас.

# 538
  • под тепетата
Супер развитие и щастие в дома на поне две семейства - вашето и на дружката ти, ТуиГ!  Интересно ми е дали няма да се казва Андрея, днес е Андреевден. Ако има именици/чки - да са здрави!

# 539
Прекрасно, Туиг.

Имало е късмет кученцето!

Общи условия

Активация на акаунт