Любители на кучета - 110

• 28 616
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Храня кучето си със студено пресовани гранули на Gosbi. Доволни сме Simple Smile

# 151
  • тук-там
Аз минах през Еукануба, но от месец съм на Тундра. Последната е по-добра за нас. Храня ги сутрин с Тундра, вечер с готвено (месо със зеленчуци). Ето ги синковците:

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:46 от mtz

# 152
  • София
Аз минах през Еукануба, но от месец съм на Тундра. Последната е по-добра за нас. Храна ги сутрин с Тундра, вечер с готвено (месо със зеленчуци). Ето ги синковците:

Олеее колко са красивиии! Прекрасни са! Направо уникални Simple Smile Живи и здрави да са ви! Напомнят ми за една фотосесия само, че с два красиви боксера. Simple Smile)))

# 153
  • Бургас
Хоумофис. То кой ли работи в петък...

# 154
От кой Брит не сте доволни? Ние даваме от Фреш серията, която се води холистична иииии като че ли всичко е наред. За пръцкане не знам - навън живее нашиият красавец, но акото си е супер. Козината ни е уникална... Макар че ние и добавки даваме , та може и на това да се дължи....

И ние се присъединяваме към клуба на лакомниците, ядящи всичко....и гледащи винаги с един недохранен сиромашки поглед, молещ за късче хляб... 😂😂😂😂

Nelika, от кой вид Брит имаш, мога да я откупя, ако е като нашата 😊

# 155
  • UK

И Джинкс е на Wolf of the Wilderness със сьомга. Бях я сменила за един чувал на друга от същата компания - е такова обгазяване, клякане на разходка по 3 пъти за минимално количество материал, не бях виждала. Хем ме обгази, хем бая торбички заминаха почти празни. Tired Face Satisfied Но ето пример как храната на една марка,  разлика на основната съставка само, се отразява различно на едно и също куче.

# 156
  • София
От кой Брит не сте доволни? Ние даваме от Фреш серията, която се води холистична иииии като че ли всичко е наред. За пръцкане не знам - навън живее нашиият красавец, но акото си е супер. Козината ни е уникална... Макар че ние и добавки даваме , та може и на това да се дължи....

И ние се присъединяваме към клуба на лакомниците, ядящи всичко....и гледащи винаги с един недохранен сиромашки поглед, молещ за късче хляб... 😂😂😂😂

Nelika, от кой вид Брит имаш, мога да я откупя, ако е като нашата 😊
Прекрасен е! Simple Smile

# 157
  • София

И Джинкс е на Wolf of the Wilderness със сьомга. Бях я сменила за един чувал на друга от същата компания - е такова обгазяване, клякане на разходка по 3 пъти за минимално количество материал, не бях виждала. Хем ме обгази, хем бая торбички заминаха почти празни. Tired Face Satisfied Но ето пример как храната на една марка,  разлика на основната съставка само, се отразява различно на едно и също куче.
Много е красив, браво Simple Smile

# 158
Здравейте, ние сме съвсем малки, от днес сме заедно. Дори не знаем съвсем какво да се правим

Това е Кая!

Бих била много благодарна за съвсем простички съвети и насоки.

# 159
Оххх, че сте сладкииии... 🥰 вълнуващооо съвместно приключение занапред 🐩🐕💜💜💜💜💜

# 160
Прекрасни нови попълнения 😍

# 161
  • София
Здравейте, ние сме съвсем малки, от днес сме заедно. Дори не знаем съвсем какво да се правим

Това е Кая!

Бих била много благодарна за съвсем простички съвети и насоки.

Колко сте сладки. Съвети - намерете си добър ветеринар, който да я поеме красавицата. Докато е малка и се слагат 3 ваксини, и после всяка година по една. Води се навън след 3тия месец. До към 8-9 месеца - годинка ще се учите да се изхожда навън. Добре е да я поощрявате като го прави навън. Добре е да я научите на различни команди сега през първите месеци до годинка, защото е доказано, че в тези първи месеци кучетата са най-податливи на възпитание. Посъветвайте се с ветеринаря за подходяща храна, за хапчета за вътрешни паразити, които също се дават на 2 месеца средно. За външни паразити помислете - може каишка, хапче, капки. Аз лично зимата не слагам нищо, защото не съм намирала бълхи или кърлежи. Но през лятото и пролетта - задължително. Има доста неща, има книги, други собственици на кучета в квартала ви също може да питате и да обменяте опит. Но най-вече радвайте и се, обичайте си я, галете я - тя ще ви даде най-голямото щастие и безрезервна любов на Земята. Simple Smile HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 162
  • Варна
Айде беееее, дайте ми мезеееее 😄😄

# 163
Нашият Брит е ето този: Суха храна за кучета Brit Premium (нова подобрена формула), Junior M, 15 кг. Чувалът не е цял. Пробвахме да сменим пурината с него и около седмица-две беше само на него, но положението стана нетърпимо и се върнахме на пурина. Сега, за да го свършим, го добавяме по малко към другата. Ще се радвам да се отърва от него Joy

Това сладурче Кая е невероятно сладко!

# 164
Благодаря много за милите коментари. За основните неща доста четох, знам за ваксините и т.н. Мисля още днес да я заведа на ветеринар, имам добри отзиви за клиниката, която избрах. Дано останем доволни. Снощи си припомних какво е да имаш бебе, същото е и като с децата. Голямо будене беше цяла нощ, че и ѝ се играеше. Към момента знам колко трябва да изяжда на ден от храната, която имам, но изпитвам малко затруднение да преценя, колко трябва да е количеството за едно хранене.

Общи условия

Активация на акаунт