Любители на кучета - 110

• 28 600
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честито сладък Бейли! Да си здрав и палав и щастлив! Cake

# 211
Благодаря момичета Heart

Честит рожден ден на Бейли

# 212
  • sofia
Честити да са Фея и Бейли и от нас!
Дух, много са хубави Джина и бебочето!
Можете ли да ми препоръчате добър ортопед за куче?

# 213
Честито на рождениците! Да ви радват дълги години!
Духче, честито бебче! Много се умилявам от отношенията на кучета с малки бебета Simple Smile

Ето такива пък са отношенията на Хари с моите девойки сутрин. Само чака да отворя вратата им и скача и нахлува при тях да ги вдига.

# 214
  • София
ЧРД, Бейли! Здрава да е и да носи много радост!

Духче, дай малко повече подробности за наследника! Джина си знае работата и ще е чудесна кака, без съмнение Heart

Мама Мартина, и у вас няма изгледи скоро да е скучно! Бандата е страхотна!

Ерос и Мони няма какво да ги коментирам, любими са ми!

Губят ми се разни хора, да се включат незабавно!

Лабрекс ми липсва много! Предполагам, че ни четеш, драсни два реда, моля! Heart

# 215
  • София
Дух, започвате нещо страхтно красиво и стойностно, сигурна съм! Слънце и чисто небе по споделения житейски път!  

Честит рожден ден на патерици, на рождениците Фея и Бейли! Be Special го е написала толкова вярно и истинско! Преживяването да имаш такъв другар си струва всяка една секунда Simple Smile  

Ето ни нас с Буба, докато още имаше слънчице сутринта. Днес и аз съм рожденичка, наредена до най-чистите души кучешки, ноемврийски Simple Smile Мисля да си направя традиция да си снимам по едно селфи с мумушката на всеки РД, сега като вече живеем удома си.

# 216
  • София
Честито на всички рожденици и кучешки и човешки!

# 217
Дух, започвате нещо страхтно красиво и стойностно, сигурна съм! Слънце и чисто небе по споделения житейски път!  

Честит рожден ден на патерици, на рождениците Фея и Бейли! Be Special го е написала толкова вярно и истинско! Преживяването да имаш такъв другар си струва всяка една секунда Simple Smile  

Ето ни нас с Буба, докато още имаше слънчице сутринта. Днес и аз съм рожденичка, наредена до най-чистите души кучешки, ноемврийски Simple Smile Мисля да си направя традиция да си снимам по едно селфи с мумушката на всеки РД, сега като вече живеем удома си.

Жива и здрава да си,както ти,така и цялото семействоо! Heart

# 218
  • о`майна лунна нощ е
О, колко хубаво е в темата сега!
Бебе, рожденици човеци и кучета!
От здраве да не се отървете! Ама всичките!
Повече моменти да сте заедно, по-малко ядове да имате. Все дребни да са и да минават бързо.
Наздраве за всички ВИ!

# 219
Благодаря много за хубавите пожелания и се извинявам, ако съм изпуснала някой рожденик.

Бебчо се казва Божидар, роди се след спешно секцио в 38 седмица, мъничко фъстъче - 2740 грама. Сега е 2550 или поне толкова го изписаха и майка му никога в живота си не е готвила толкова за лайна, колкото в последните няколко дни, щото наследника е спечен. Демек ака дардонки (на адаптирано мляко е, че майка му се издъни в осигуряването на прехраната, ама ще компенсира с много яки пюрета някой ден). Та драмата са фекалиите на малкия човек, казаха ни вода да му давам, но той като един горд мъж - скорпион прави тая мисия невъзможна и плюе водата. Пие само като му е кеф, което не се случва често. Та така, това е в общи линии. Heart
И е адски красив, не че си е мой, ама наистина е много хубав

# 220
Честити да са всички четирикраки и двукраки в темата! Чудни снимки видях на бебе, кучета(естествено) и собственици!

# 221
  • София
Здравейте на всички (включително на сладурите, които видях на снимки)!
Искам да помоля за съвет, относно заплождане на прекрасницата ни.
Знам че има спорове по темата "Женско куче поне веднъж да роди", но у нас смятаме за добре това са стане. Кученцето е померан на 4г. Пробвали сме спонтанно да се оплоди многократно, но не се стига до "акт". Сега сме решили да пробваме изкуствено осеменяване. Моля за контакт на клиника или лекар с опит в тази сфера!

# 222
Здравейте ,помните ли ме?Аз съм Мая и мама ме спаси и отгледа още от както бях на 15 дни.Сега съм голяма глезана и вече съм на шест месеца.Мокри кучешки целувки на всики от нас!

# 223
  • тук-там
Благодаря много за хубавите пожелания и се извинявам, ако съм изпуснала някой рожденик.

Бебчо се казва Божидар, роди се след спешно секцио в 38 седмица, мъничко фъстъче - 2740 грама. Сега е 2550 или поне толкова го изписаха и майка му никога в живота си не е готвила толкова за лайна, колкото в последните няколко дни, щото наследника е спечен. Демек ака дардонки (на адаптирано мляко е, че майка му се издъни в осигуряването на прехраната, ама ще компенсира с много яки пюрета някой ден). Та драмата са фекалиите на малкия човек, казаха ни вода да му давам, но той като един горд мъж - скорпион прави тая мисия невъзможна и плюе водата. Пие само като му е кеф, което не се случва често. Та така, това е в общи линии. Heart
И е адски красив, не че си е мой, ама наистина е много хубав
Духче, аз се справих едно време със запека като веднъж на ден слагах една спринцовка с глицерин в ануса на бебчо. Изчакваш и моментално си прави работата,  без напън и напрежение за бебето. Рецептата е от педи-то, не е измислена. Щадяща е и не причинява зависимост като медикаментите. Прави се само, ако има проблем.

# 224
  • о`майна лунна нощ е
Здравей отново, Мая!
Приличаш на малко сърне. Само ти казвам.

Общи условия

Активация на акаунт