Любители на кучета - 110

• 28 579
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм се замислила за тези очи. Хари вечно има гурели след сън. Това нормално ли е, или да взема и аз да я заведа, да я погледнат. Уж се взирам в големите тъжни очи и нищо не виждам, ама знам ли какво да търся.

И да ви се похваля - дойде Еуканубата и притесненията ми, че няма да я яде изчезнаха. Дадох й няколко гранули за проба, леле като се настърви - мен ще изяде Simple Smile Сега остава и да й понася, защото напоследък се скубе като широколистно дърво през есента, и се чудя дали не е от храната. Много време продължи, за да е от есенната смяна на козината.

# 316
  • под тепетата
Да, и на мен ми се стори слабичка Кая, но и като цяло дребна ми стои. Сравнявам я с  Тара на дивана. Грухти ли от кеф като и мачкаш ушите?
На мен пък FlameV ми липсва...

# 317
  • Пловдив
И на мен Рейн ми липсва.
Днес екипирана с гумираните ботуши с дебелото яке и шал/шапка 2 часа в клетката. Голяма игра пада събота и неделя - събират се много кучета над 10-12 бр.
Като го извикам идва на 70%. Играе ли се прави, че не ме чува.

команда горе

# 318
  • София/Севлиево
Два вида капки капахме като преди да почнем първите ги вадиха гадинките с една пинсета.

# 319
Здравейте мили момичета, обръщам се с огромна молба за помощ - Загубен е мъжки френски булдог, следобяд на 11 ноември в района на игрището около Профилакториума(кв. Ралица) на гр. Перник.

До сега всичките ни опити нс търсене за съжаление физически чрез налепени обяви или такива в сайтове, групи във фейсбук и разпитване по околните квартали са напълно безуспешни!!! Предлагам щедро възнаграждение на човека който го е “прибрал” и от душа и сърце го моля да ни го върне! Сигурна съм,че и Джордж страда за нас, така както ние за него!

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 23:00 от bubanka

# 320
  • Варна
Аз не мога да помогна, но писа ли в групите, във фейса?
Забелязвам тенденция да ги крадат...

# 321
Момичета,аз идвам с малък проблем

На някой случвало ли се е да се обели така лапичката,то не е точно възглавничката,а на предната лапа отгоре. Не знам как е станало и се притеснявам да не се инфектира нещо. Confused

# 322
  • под тепетата
Случвало се е още как! Нашият ветрогон вечно е с някаква рана . Имам спрей течна лепенка и пръскам. Дезинфектирай с каквото имаш и наблюдавай да не се инфектира, че ако го дразни сигурно ще го ближе.

# 323
Случвало се е още как! Нашият ветрогон вечно е с някаква рана . Имам спрей течна лепенка и пръскам. Дезинфектирай с каквото имаш и наблюдавай да не се инфектира, че ако го дразни сигурно ще го ближе.
Благодаря,сега ще видя какво имам. Засега не съм забелязала да го ближе,даже не обръща внимание.
С кислородна вода дали мога да почистя?

# 324
  • Bарна, морето, сините вълни
Миличкия Джордж, дано добри хора са го намерили и го върнат! Cry Пишете в групите във Facebook, често така се връалат у дома изгубени животни.

Кая и Тара са разкошни, ще станат добри приятелки, няма 'де да идат.

Борянка, не знаех, че имаш и маца. Heart

# 325
  • под тепетата
Sivi е спец, дано се включи.
Тука пише, че може
https://www.bgfermer.bg/Article/4863018

# 326
Благодаря ти много! Heart И аз прочетох,че може,ама много не вярвам на този интернет Blush

# 327
  • София
Ооо, Дес, тя е с нас от десет години, кака е на Оскар. Изключително проклета котка, ама я обичаме Stuck Out Tongue Winking Eye
Глезла се казва

# 328

На някой случвало ли се е да се обели така лапичката,то не е точно възглавничката,а на предната лапа отгоре. Не знам как е станало и се притеснявам да не се инфектира нещо. Confused
На Тайра беше и увиснала направо част от кожата (която отразях) 😰
3 дни промивах с риванол и сега няма и помен от това.

Тара и Кая са чудесни 😍. Ще бъдат голям тандем 🤞
Шошко с тези пози направо ми е фаворит 🥰

# 329

На Тайра беше и увиснала направо част от кожата (която отразях) 😰
3 дни промивах с риванол и сега няма и помен от това.
Благодаря,Мерии! Heart И аз ще купя риванол утре. За мой късмет точно вчера без да искам го разлях.. Close

Общи условия

Активация на акаунт