Любители на кучета - 110

• 28 541
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Ох,прекрасни черньовци HeartHeartHeart

# 436
  • Бургас
Таз Тайра много хубава станала!
Аз не ща да се събуждам така. Особено след днешната разходка, в която се овъргаля във всички развалени риби, оставени за вечеря на уличните котки. Шампоанът с лавандула не спаси положението.

# 437
  • Bарна, морето, сините вълни
Няколко страници прекрасни муцунки. Heart Eyes

Честит нов член на семейството, Плами! 🥰

Много ми хареса сънят на Буба, толкова е весела. Ерос все бяга и се тресе насън, какво ли сънува...

# 438
Tintina тя на майка си прилича, колкото повече одъртява, по-красива става 😂. И какъв е този лавандулов шампоан? Аз попаднах на един шампоан от "Джъмбо". Взех го уж първоначално само за миене след разходка. Обаче веднъж реших да я изкъпя.. Емиии козината лъсна, мирише много свежо, очевидно и действа добре.. А преди това бях взела от ветеринарната специален за 18лв една малка опаковка, за 4 къпания горе долу, че от него като започнаа едно чесанеее мани мани... Мисълта ми беше, че неочаквано от Джъмбо намерих подходящ шампоан за 3-4лв 😳..

# 439
Добро утро☀☀☀

# 440
  • Варна
Ох, добре, че ви има ❤
Благодаря

Бебе Бизу с братя и сестри, цели 8 броя. 😍
Плами, честит ви сладък Метър 😁

# 441
Оле, естелаа! Ама много са сладки, мишчиците те.
Леглото не успях да го намеря в кауфланд или са ги изкупили, или при нас не е имало..
Тинтина, сподели за шампоана? Аз разреждам оцет във вода, когато се е насмрадила с гадории и правя обливка  след шампоана - има ефект.
Като казахте лапи, малките бигълски лапи се мият къде по-лесно от ваймските краци, много големи бре! И цялата баня става в кал докато се изредят, цирк балкански сме след разходка..

# 442
Привет! Всички кучовци са страхотни!
Бебетата са страхотни! Сигурно е забавно покрай тях Grinning
Кара се възстановява добре от операциите. Вчера ходихме да й махнат шевовете и последно ще се пазим още 3-4 дни и край Simple Smile Нямам търпение да приключим с това, че само я дебнем да не се чеша гадинката.
Има ли тук други кучета с алергии?

# 443
  • под тепетата
Браво на Кара! Да забравите бързо за операциите!
Хубискус, а представи си мъжки лапи визленски или кат ми плясне една опашка, свят ми се завива!

# 444
  • sofia
Алергии ли казахте?!?

Мда..имаме...
Много са хубави всички!
Радвам се за Кара!
Метър е много готин!

# 445
  • София
Тази сутрин много студено и тревата е цялата в слана. Всички кучета са с дрехи, само нашият е без. Купила съм едно тънко уж за дъжд, ама досега куче не съм обличала. Вчера си коментирах с мм дали не му е студено в коридора, където спи, а той ми се смее. На 25 градуса в апартамент да му е студено на куче ловна порода.

# 446
  • sf
Ей ви едни малки лапи 😁

# 447
  • Бургас
Хибискус, ха добре дошла в долината на дългите краци:) Поне са късокосмести, че моята като се отръска, цялата баня във вода.
Шампоанът е ръчно правен от приятелка, няма го в търговската мрежа.

# 448
Тинтина, ако е ефективен и с чисти съставки да го пуска в продажба, аз съм сериозен кандидат, не ми дреме дали е в опаковка от веро.
Биляна, Ози колко кг е? Вчера мерихме Кая-23кг, много слаба милата..

# 449
Кришка, установено ли е от какво е алергично кученцето? При нас е голяма борба. Минахме през яденето, антихистамини, успокоителни и сме до никъде. Как се борите вие? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт