Отмяната / The Undoing

• 12 735
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Очаквах повече съспенс на финала; струва ми се, че сценариста го е домързяло да измисли нещо по-така и са претупали финала на две на три Simple Smile Имаше, имаше потенциал да се развие действието... само тук, в нашия форум, какви сюжетни линии дадохме Simple Smile

# 196
  • Бургас
Като цяло - разочароващ сериал. Прекалено много и разнопосочни червени лампички разпръснати в сюжета с цел да будят нови и нови съмнения, които обаче не бяха подкрепени с плътност и убедителност на характерите. Прекалено предпоставен, бих казала политкоректен финал...
Скрит текст:
Впрочем по книгата, тук нямаше изненада. Доколкото съм чела мнения за романа, очевидно от посредствена проза се е получил посредствен филмов продукт. Жалко! Най-ценното ми преживяване от филма беше силната ми емпатия към Хенри и най-вече към съпругът на Елена - брутална изневяра, убита съпруга, грижещ се за чуждо дете, ужасът от възможността болестта на Мигел да се върне и всичко това някак неглижирано, подминато мимоходом във филма. Не знам, може би нарочно е заснето така... Но играта на актьора беше великолепна, почти без думи само с тази тъга в очите. Може би най-много ме подразни отказът от задълбочен анализ на поведението на самата жертва. Защото беше очевидно, че тя е била "на висотата" на палача си, но докато него ни го разкриха и разкостиха до дъното на социопатичната му душица (за мен неубедително), тя остана само загатната като характер.
Не ме докосна истински. Сега си давам сметка, че когато изгледам пореден епизод на "Ендевър" или "Джак Тейлър", след финала съм със свито сърце и буца в гърлото от сътбите на героите, а тук ... нищо.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 22:08 от lady Koup

# 197
  • София
Също съпругът на Елена беше доста секси 😁

# 198
На мен не ми е секси Исмаел. Аз пък се дразня защо Едгар Рамирес се съгласява на такива второстепенни роли в сериалите.
Във филмите има хубави главни роли, но в сериали ми е прекалено забутан, като статист. И в ACS: Versace остана на заден план заедно с Рики Мартин.

# 199
  • Пловдив
Хм...нещо не съм уау и аз Confused
Травиално, да...жалко.

Ама така и не се разбра що е искал пари и е източил сметката им.

# 200
И в крайна сметка разочароващ сериал. Някой правилно отбеляза, че е прекалено разтегнат за такъв прозаичен финал.

# 201
  • Вестерос
Все пак е по книга. И аз очаквах повече, но ставаше. Simple Smile

# 202
  • София
Май всички сме по-скоро разочаровани Simple Smile

# 203
Не им се получи ни съспенса, ни драмата, ни нищо. Доста теми не бяха изобщо засегнати. Като цяло просто не ми хареса.

# 204
На мен ми хареса.

# 205
  • София
Определено споделям всеобщото мнение, че сериалът беше разочароващ - очаквах повече, очаквах задълбоченост, точно suspence...а той се върна от там, където бяха тръгнали. Сякаш съм си изгубила времето...така се чувствам.

От самото начало Хю Грант ми стои като кръпка...обожавам повечето му филми от младите му години, но за мен тази роля не беше неговата...А и тези бръчки...на английски има един израз - he didn't age gracefully:(Не усетих химия нито с Кидман, нито с актрисата, изиграла Елена Алвес.

Никол Кидман беше страхотна, не показа кой знае какво, освен дългите си палта, но пак изнесе сериала.

Защо не бяха изпълнили със съдържание героите си - имат Кидман, имат Съдърланд...абе използвайте ги...дори да да силни в мълчанието си?!Да си призная най-много ме изкефи адвокатката на съпруга - премерена, респектираща...

Минавам на следващия сериал, защото последните, които загледах - Отмяната и Испанската принцеса, бяха като измити чинии, а очаквах много повече. Препоръчвам Убийство на пътя / Roadkill с Хю Лори и Стюардесата с Кейли Куоко (за последния имах големи колебания дали да го започвам, но се оказа от тези, които човек би гледал по повече от веднъж)

# 206
  • Вестерос
На Принцесата втори сезон е по=хубав. Хареса ми той.
Гледала ли си предните два сериала? Те са по един сезон и са по-хубави.

# 207
  • На топло
След малко ще гледам, но да ви кажа по-интересен беше този сериал- The Truth About the Harry Quebert Affair 

Препоръчвам ви го!
Този филм е страхотен и на мен ми хареса.
В книгата, семейството на брата на Джонатан осиновява дъщерята на Елена. Мигел и баща му напускат Америка и оставят бебето.
Семейството на Джонатан е представено в добра светлина.

# 208
  • София
На Принцесата втори сезон е по=хубав. Хареса ми той.
Гледала ли си предните два сериала? Те са по един сезон и са по-хубави.

Гледах ги, да, но лично първият на Принцесата ми беше по-динамичен и интересен, а и исках да видя мацката от Game of Thrones в нова светлина (извинявам се за спама, не знам как от телефона да направя текста скрит) Във втория ми е все една изтерзана...

# 209
  • Вестерос
Да, много се закопа, но такава е и действителността. Чак сега загрях, че тя игра любовницата на Рамзи, която я нямаше в книгите и затова съм я забравила.

В книгата Джонтан значи има и брат,а сестра има ли?

Общи условия

Активация на акаунт