Отмяната / The Undoing

• 12 732
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • На топло
Няма да има 2-ри сезон. Всичко е ясно.

Скрит текст:
Хю Грант ми беше противен от началото до края. Хубаво си изигра ролята.

# 181
  • ту тук, ту там
И аз не виждам какво биха могли да дават в евентуален втори сезон.

# 182
  • София
Детето обаче играеше уникално, голямо бъдеще го чака. Всъщност, двете деца Мигел също.

# 183
Ох, едва се сдържах да не отворя всичко от скрития текст. Но няма! Чинно ще си изгледам епизода довечера! Обаче прочетох нескритите мнения и оставам с усещането, че
Скрит текст:
ще стане точно както си го представях в стил латино сериала от 90-те - всичко ще е само в главата на Грейс.

# 184
Детето обаче играеше уникално, голямо бъдеще го чака. Всъщност, двете деца Мигел също.
И на мен детето, което изигра образа на Хенри, ми хареса много и смятам, че е много талантливо.

# 185
Тото,
Скрит текст:
и на мен ми се искаше да е така, но не било. Wink Повече не издавам. Не съм гледала още серията, но видях спойлера.
Това е минисериал и няма да има друг сезон.

# 186
~Carolina~, ха -ха. Никакъв детектив не съм. Хубавото е, че ще ми е интересно довечера.

# 187
Моето в спойлера беше същото. Разочарована съм, че не излезе, както си мислех. Smile

# 188
Най-много ме впечатли играта на Хю Грант.
Скрит текст:
Жестоко направи погледа на абсолютен социопат. Като изключим това, останах разочарована, липсваше ми УАУ ефекта при разкриването на убиеца.

# 189
  • Вестерос
След малко ще гледам, но да ви кажа по-интересен беше този сериал- The Truth About the Harry Quebert Affair 

Препоръчвам ви го!

# 190
  • София
Най-много ме впечатли играта на Хю Грант.
Скрит текст:
Жестоко направи погледа на абсолютен социопат. Като изключим това, останах разочарована, липсваше ми УАУ ефекта при разкриването на убиеца.

Това е и моето мнение.

Скрит текст:
Невероятен каст, чудесни актьори, но сюжетът ми олекна по средата на сериала, все очаквах нещо интересно да се случи, но уви, доста се разочаровах от края...

# 191
След малко ще гледам, но да ви кажа по-интересен беше този сериал- The Truth About the Harry Quebert Affair  

Препоръчвам ви го!
Хареса ми, но разтеглен. Този сюжет ако го бяха развили по-кратко и сбито, щеше да е кукличка. Първата и последната серия силни и в средата един миш маш ...Сякаш имаше повече герои, отколкото историята може да понесе, без да се задави 😀

# 192
Никол Кидман не ми хареса, прекалено дървена е в лицето. Като я гледах в съдебната зала без грам емоции пред обезобразената жена си помислих, че тя е убиецът.

# 193
Малее,едва се сдържах да не отворя спийлерите,а аз съм от хората,които четат края на книгата,когато я започнат.Но сега реших да се оставя ,да ме изненада последния епизод.После ще прочета всичко,което сте споделили.Приятно гледане на всички!

# 194
Изгледах и мига да кажа, че сериала отначало до край е посредствен и само ми изгуби времето. Нищо особено, особено на финала.

Общи условия

Активация на акаунт