Отмяната / The Undoing

• 12 249
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Що да са нямали паралелна връзка? Тя както почна да си спомня разни неща хич няма да се учудя Грейс да е Би Wink

Прекалено лесно ще е да е Хю Грант...м не.

А приятелката аквокатка? От де ви хрумна пък тя да е? Мисля, че само му е била любовница.

# 61
Адвокатката е съмнителна. Уж най-добра приятелка пък няма да каже че мъжът е изневерил и са го уволнили. После се изявява като много мила и загрижена. Странно поведение за толкова близка приятелка.

# 62
Аз си мисля, че ще е мъжа на Елена. Прилича ми на насилник и ако е разбрал, че и детето не е от него може той да го е направил. А има и друг вариант да е знаел за мъжа на Грейс и да е накарал Елена да го съблазни и роди от него и после са го изнудвали за пари. Те нямаха средства. Wink

Дядото може да е разбрал, че Елена изнудва семейството на дъщеря му и е взел "нещата" в свои ръце. Помните момента, в който някой показваше снимка на Грейс на телефона си. Според мен, дядото е отишъл да проучи нещата, като се е представил за клиент, който иска да му нарисуват портрет по снимката. И така.

# 63
  • Пловдив
А защо според вас Елена се показа гола на Грейс, после я целуна? Гледаше я съблазнително през цялото време...има нещо там.

# 64
Вероятно, за да каже Грейс на мъжа си, както и направи. От тук пак се връщам на мъжа на Грейс, може това да го е ядосало, че Елена се навърта около "нищо неподозиращата" му женичка. Smile

# 65
Представям си 3 варианта :
1. Грейс - с ментален проблем.
2. Джонатан - койтп ще опитат още един епизод да го изкарат невинен и рязко в 6 пак ще ни покажат, че той е виновен.
3. Хенри - разбрал е преди всички и е приключил нещата с любовницата, не знам защо към това най - клоня. Ако е така ще е ужасно болезнено.

# 66
  • Пловдив
И да не остави никакви следи...? Детето ако е имам предвид Thinking  Не изключвам като вариант, де.

# 67
  • Бургас
Здравейте, детективи!
През цялото време, докато се лутам в подозрения от герой на герой, имам усещането че накрая ще получим изключително тривиален завършек с убиец доктор Джонатан Фрейзър и нещастната му съпруга жертва. Пренесла в семейния си живот грешния модел на родителите си и заменила (по Фройд) фигурата на баща си с тази на арогантния си възлюбен.  Обаче хич не ми се иска да е така.... Дано!  Чак съм склонна да допусна, че болното момче на Елена е изревнувало майка си-първо заради прехвърленото внимание на доктора му към нея, а след това и от появата на бебето! Знам че е зловещо и че не пасва времето на убийството...
От друга страна правя връзка между началните кадри във всеки епизод (малкото момиченце с червени коси, кръвта по бялата завеса, спукващия се сапунен балон...), сънищата - проблясъци и сцената на припадъка на Грейс в 4-ти епизод, когато видя на игрището двете момичета. Едното беше също червенокосо и слабо/високо като нея. Отначало дори си помислих, че отново халюцинира или внезапно си спомни нещо от момичешките си години... Дали не ни намекват за дълбоко потиснати спомени или травма от миналото, която я тласка подсъзнателно към незапомнени моменти на агресия.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:22 от lady Koup

# 68
  • Пловдив
Като дете тя е да убила майка си...? Или поне да е виновна за злополука или както е загинала...Thinking

# 69
Бащата на Грейс любовник на Елена? 🤔🤨😬

# 70
По-скоро майка ѝ се е самоубила...

# 71
  • Бургас
Днес попаднах на коментар, който много ми хареса - Единственото, което е сигурно е, .....че бебето не е убиецът! Yum

# 72
  • Русе
Все още не са открили чука, с който е убита. Джонатан може да го е скрил ,когато нахлу в къщата. А и Хенри доста рови в гардеробите.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:52 от A m b e r

# 73
Цитат от страницата на  НBO

Оставям линк и към останалите
https://www.facebook.com/193410538918/posts/10159116233373919/0

# 74
Замислих се какво могат да измислят още като изненада, освен биполярно разстройство, има ли шанс да излезе, че има сестра и дори близначка? Малко тривиално, но не невъзможно, скоро гледах такава развръзка в друг сериал.

Общи условия

Активация на акаунт